Motorola Atrix, Θα το φέρουν Ελλάδα από καλοκαίρι μεριά

Motorola Atrix (ευρωπαϊκή έκδοση), το dual core κινητό που έκλεψε τις εντυπώσεις τον Ιανουάριο στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας. Επεξεργαστής NVIDIA Tegra 2, μνήμη RAM 1GB και οθόνη αφής 4 ιντσών 540×960 pixels συνθέτουν ένα πανίσχυρο μείγμα τεχνογνωσίας και χαρακτηριστικών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο προσπάθειες κυκλοφορίας του στη χώρα μας το καλοκαίρι.

, Motorola Atrix, Θα το φέρουν Ελλάδα από καλοκαίρι μεριά

Εδώ στο Techblog έχουμε τις πληροφορίες. Πληροφορίες από έγκυρες και επίσημες πηγές της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας. Γιατί εδώ στο Techblog κάνουμε ρεπορτάζ, φοράμε τη νιτσεράδα και βγαίνουμε στο δρόμο με το μηχανάκι, δεν καθόμαστε στον καναπέ περιμένοντας τηλέφωνο από την φιλικά προσκείμενη εταιρεία για να μας δώσει τις “αποκλειστικές” πληροφορίες. Τις ειδήσεις τις μαθαίνουμε πρώτοι θέλουν δεν θέλουν ακόμα και οι ίδιες οι εταιρείες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

Εαν εχει ξεκλειδωτο τον bootlader εχει καλως…..γιατι ηδη εχει προκυψει θεμα πανω σε αυτο. Κατα τα αλλα το τηλ τα σπαει!

REDODIN7

Γιατί κάτι μου λέει ότι βγαίνει καλοκαίρι για να χτυπήσει iPhone 5 !

kostas_falcon

@REDODIN7 εξω θα βγει νωριτερα μαλλον την ανοιξη. Εδω το θεμα αναφερεται στις προσπαθειες να ειναι το καλοκαιρι Ελλαδα διαθεσιμο.

fred

τα σπαει

kostas_falcon

και με το laptop addon θα ειναι θεικο εργαλειο!

george

Απ΄ οτι εχω δει και σε αλλα βιντεακια στο youtube, το κινητο εχει παρα πολυ καλες επιδοσεις, και η οθονη του ειναι πραγματικα φοβερη, εχει και πολυ καλες προδιαγραφες βεβαια, με καλη καμερα και αρκετα μεγαλη μπαταρια, ειναι ενας πολυ σοβαρος “αντιπαλος” για τα επερχομενα κινητα απο της “μεγαλες” εταιρειες του χωρου.

STEVE JOBLESS

την λατρεύω αυτή την εταιρία και το πόσο άνετα περνάει στο προσκήνιο κάθε φορά

kostas_falcon

@STEVE JOBLESS οχι και καθε φορα……την εσωσε το android…..αλλα το καλο της σημειο ειναι η πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης των συσκευων της.

STEVE JOBLESS

ναι δεν θα διαφωνήσω στο ότι τη βοήθησε το android ,η Moto πάντα ήταν ανοιχτή στις νέες ιδέες το αγαπημένο μου V66 βασισμένο σε linux είναι εξάλλου και αυτό.
Aπλα εκεί που δείχνει να κοιμάται κάνει ένα “ντου” με νέες συσκευές και κερδίζει τις εντυπώσεις κάτι αξιοσημείωτο για μια εταιρία που δεν είναι η πρώτη της ασχολία τα consumer gadgetακια!
Η ποιότητα κατασκευής είναι δεδομένη,US βλέπεις!
Προσωπικά τα αμερικάνικα προϊόντα τα θεωρώ κορυφαία και υπάρχει και ένας σεβασμός στον καταναλωτή,αν το iphone ήταν ασιατικό δεν θα μαθαίναμε το Antenna Gate ποτέ

giannis

χαχααχαχα. Ωραίος ο Κώστας !
Μου δημιουργήθηκε η εικόνα να είσαι πάνω στο παπί και να γυρνάς στα γνωστά σου λημέρια για να μάθεις τις ειδήσεις σου.Μου κάνει πολύ μαφία σκηνικό

kodinos

Ευτυχως που μερικοι απο μας ζουμε σε εκπολιτισμενες χωρες σαν την Αγγλια και μπορουμε να το παρουμε τις ημερομηνιες που πραγματικα προοριζεται για να βγει. Αλλιως αν περιμεναμε απο την Ζιμπαμπουανη κατασταση της Ελλαδας, τοτε θα το πιαναμε στα χερια μας οταν οι αλλοι παιζουν με quad-cores!

dimitris7

xaxaxaxaxaxaxaxa σωστος ο γιαννης.καπως ετσι θα ξεχύνεται ο Κωστας στους δρομους για να μαζεψει τις πληροφοριες του https://www.treehugger.com/unobike.jpg

Λιανάκης Νικόλαος

είναι μακραν το πιο επαγγελματικό τηλέφωνο που έχω δει. Πιστεύω ότι η Motorola έπιασε το μέλλον με αυτή τη συσκευη αφου με το κινήτό σου και μόνο μπορείς να κάνεις όλη τη δουλειά σου – διασκέδαση….
Θα το αγοράσω αμμέσως….

Βασίλης

Απίστευτο κινητό!
Το laptop-dοck δε θα περιλαμβάνεται φαντάζομαι στη συσκευασία, ε;

kostas_falcon

οχι φυσικα! αλλα καπου διαβασα οτι θα κανει περιπου στα 150$. και παλι ετσι ειναι σκετος πειρασμος το dock! πετας και το netbook που εχεις μια και καλη!

stelios gr

καλα αν ισχυει αυτο που λες (να κοστιζει το dock καμια 150αριά) τοτε δεν το συζητω, και μονο γι’αυτο “λεει” τρελα!!! εκτος του οτι εχει και παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα!! (το design βεβαια δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο, αλλα το προτιμω απο πολλα αλλα)..

tom not

Ειδικά ο μικρός επίλογος ήταν όλα τα λεφτά! Πέρα από την πλάκα είναι από τα λίγα blog που χτυπάει στα ίσια(και τα ξεπερνάει πολλές φορές) τα αντίστοιχα ‘μεγάλα’ του εξωτερικού(βλέπε engadget,gizmodo ktl..).Στο θέμα μας τώρα δεν περίμενα τόσο δυναμικό come back απο την motorola.Εκεί που φαινόταν προ διετίας να έχει χάσει το παίχνιδι,τώρα παρουσιάζει κινητά που τα συζητάει ολόκληρος ο πλανήτης.Για να δουμε..

Χρήστος Καλαμαράς

Αναγνωρίζουμε την καλή δουλειά που κάνετε, οι πληροφορίες σας είναι πάντα χρήσιμες. Πάντως υπάρχει και το EXPANSYS, που αναμένεται να φέρει το atrix τον Μάρτιο. Εγώ έχω κάνει ήδη προ παραγγελία!

Petros

Τα χαρακτηριστικά του είναι πραγματικά εντυπωσιακά…μακάρι να έρθει και από Ελλάδα μεριά σύντομα….

basilis_blayzer

ρε παιδιά όντως τα σπάει το τηλ, αλλά ξέρει κανείς πόσα Ghz είναι ο CPU του?

Petros

Από ότι ξέρω θα έχει ένα διπλό-πύρινο επεξεργαστή στα 1Ghz

Solon

Ωραίο το μαραφέτι Κώστα αλλά εδώ δεν έχουν φέρει το Milestone2 θα φέρουν αυτό;
Μακάρι να το φέρουν.

kostas_falcon

NVIDIA TEGRA 2 στο 1GHZ

giorgio

Το Atrix είναι η μόνη συσκευή που με έκανε να σκέφτομαι να το γυρίσω σε android. Αυτή και το Legend.

Nikos Amanatidis

τα σπαει… μετα απο καιρο βρηκα συσκευη που να μου τραβαει το ενδιαφερον απο ν900.. αυτο και το optimus 2x.. αντε να δουμε ποτε και αν θα ερθει…

artemios
Γιωργος

https://www.youtube.com/watch?v=14qbgRC02cM
Για οσους ενδιαφερονται περισσοτερο, ας ριξουν και μια ματια στο βιντεακι, πραγματικα το κινητο αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ! ! !

kostas

οτι καλλιτερο υπαρχει σε smart phone μονο με αυτο θα αλλαζα το desire μου αμα εχει και λογικη τιμη θα κανει παταγο

Ιάσονας

Το laptop/dock θα κοστίζει δυστυχώς γύρω στα 500 και όχι 150 🙁

Στην Ευρώπη πότε είναι το συντομότερο που θα κυκλοφορήσει; Ξέρει κανείς;

kostas_falcon

θα φανε το κεφαλι τους με αυτην την τιμη….

Γιώργος

θα είναι καλύτερο από το galaxy s2?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.