Motorola Atrix, Αγγλία τον επόμενο μήνα, Ελλάδα πότε;

Και ενώ το πρώτο διπύρηνο smartphone LG Optimus 2X στην Ελλάδα πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί, στην αρένα της Αγγλίας ετοιμάζεται να ριχτεί το διπύρηνο “τούμπανο” Motorola Atrix ανάβοντας φωτιές στα dual core κινητά. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει ότι πρώτα θα κυκλοφορήσει το tablet Xoom και από καλοκαίρι μεριά μάλλον το Atrix.

Πόσο πολύ θέλετε να έρθει το Motorola Atrix στη χώρα μας; Ή να το θέσω διαφορετικά, LG Optimus 2X ή Samsung Galaxy S II ή Motorola Atrix ή HTC Sensation;

, Motorola Atrix, Αγγλία τον επόμενο μήνα, Ελλάδα πότε;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsamo

Δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν έρθει γρήγορα στην Ελλάδα το atrix . Προσωπικά έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάποια χαρακτηρηστικά που θέλω από το κινητό μου . Επιπλέον , με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά κινητών προτιμώ να αγοράσω κάτι που να μου κρατήσει δύο χρόνια (λέμε τώρα) .

nick

LG Optimus 3D ή Samsung Galaxy S.

zak91

Από θέμα εμφάνισης θα πήγαινα στο htc. Ως κάτοχος όμως αρκετών συσκευών lg και όντας υπερευχαριστημένος από αυτές και από το service της εταιρίας,πιο πιθανό θεωρώ να αγόραζα το optimus (αφού πιθανότατα θα αναβαθμιστεί και σε gingerbread).Τώρα αν υπάρχει καμιά αισθητή διαφορά σε θέμα τιμής….θα το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω.

ZJ HELLAS

Νομιζω οτι η καλυτερη αγορα,συνυπολογιζοντας το κοστος αποκτησης του,ειναι το lg optimus 2x(Τα 499€ ειναι εξαιρετικη τιμη συγκρινομενα με τα 650€ του galaxy s II και τα 600+ του sensation.Σημειωτεον οτι στα htc επιβαλλεται ηαγορα micro sd)

peter

HTC Sensation :)))))))))

lefteris

atrix εννοειται!! αν και η τιμη του optimus ειναι ακρως δελεαστικη το 1gb ram ακουγεται αλλιως 😉

Ben

Θα περιμένω τα τετραπήρυνα.

fred

Samsung Galaxy S II ή HTC Sensation.θα δειξει

efi

Μotorola atrix! 🙂

Solon

Στην αρχή είχα βάλει σκοπό να το αγοράσω αλλά μετά παρατήρησα πως έχει κάποια αρνητικά. Δεν έχει ραδιάκη FM, δεν λειτουργεί χωρίς κάρτα SIM και δεν φοράει ακόμα Gingerbread ενώ εχει και κλειδωμένο boot loader. Επίσης στα διάφορα Forum γράφεται πως η οθόνη του πιξελίζει από κοντά. Με τρελαίνει πάντως το fingerprint reader του που δίνει άλλη διάσταση στην ασφάλεια. Θα ήθελα πολύ να το δω και να το δοκιμάσω από κοντά. Κώστα ελπίζουμε να δούμε ένα hands on από σένα και το μαγικό σου κοπίδι.

Djnick

Έτυχε να πιάσω στα χέρια μου πριν λίγο καιρό το Atrix και μου άρεσε πολύ!
Η οθόνη του είναι πολύ καλή (@solon: χωρίς να παρατηρήσω “πιξελάσμιατα”) και το ίδιο το κινητό προσωπικά μου φάνηκε αρκετά γρήγορο.
Πάντως, μάλλον κατά Σεπτέμβρη θα μας έρθει Ελλάδα από ότι υπολογίζω οπότε δεν ξέρω μέχρι τότε ποιά θα είναι και τα τελικά specs. Πάντως προσωπικά μου άρεσε πολύ και θα το σκεφτώ όταν καταφθάσει!

Giorgos

HTC Senstation!

makis

φιλε κωστα μολις αγορασα απο το ebay ενα motrola atrix,θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις αν θα δουλευει εδω….η αγγελια ελεγε οτι ειναι unlocked σε ολα τα gsm και δουλευει σε ολες τις χωρες…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

makis

για να λεει οτι δουλευει, θα δουλευει!! αλλιως θα το στειλω πισω…απλα για να ειμαι σιγουρος ρωτησα… xD

makis

κωστα εχω το κινητο στα χερια μου και πραγματικα πεταει!!!!
παιδια αν καποιοι ενδιαφερεστε, πραγματικα μην το σκεφτεστε το κινητο ειναι τελειο!!!

Jon

Το κινητό είναι αλλού. Για όποιον το πάρει από Αμερική της ΑΤ&Τ ξεκλειδώνει με 10ευρώ από ebay και δουλεύει σε όλα τα δίκτυα. Δουλεύει ΚΑΙ χωρίς SIM που αναφέρει φίλος παραπάνω. Η οθόνη ΔΕΝ πιξελιάζει. Προβλήματα που ακούστηκαν σχετικά με την ποιότητα του ήχου συνομιλίας δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στην τελευταία έκδοση. Gingerbread σε 1-2 μήνες, λίγο καθυστερημένα. Ο bootloader σε λίγο θα ξεκλειδώσει, κάποιοι εργάζονται πυρετωδώς πάνω σ’αυτό. Υπάρχει hack για εγγραφή βίντεο σε 1080p. Και βέβαια τι να πει κανείς για το τρελό feature του Webtop https://www.youtube.com/watch?v=DnuS1SmxVnM, για το οποίο υπάρχει hack να γίνει full ubuntu ή debian. RAM αστείρευτη! To βρίσκεις καινούργιο και κάτω από 400ευρώ από ebay, όπως το δικό μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Android Tablets Motorola

Motorola Xoom, Atrix και RARZ, Αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich [το πλάνο]

Η Motorola ανακοίνωσε τα πλάνα της για τα Android μοντέλα smartphones και tablets που αναμένεται να αναβαθμίσει επίσημα στην έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich. Το RAZR XT910 και το Motorola Xoom (Wi-Fi only) θα αναβαθμιστούν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους (Απρίλιος-Ιούνιος), To Motorola Xoom 2 και το Xoom 2 Media Edition το τρίτο τρίμηνο […]

TechDeals Motorola Android Smartphones Motorola Atrix techdeals

TechDeals, Motorola Atrix με 299 ευρώ

Ένα από τα πρώτα διπύρηνα Android smartphones που κυκλοφόρησαν τη χρονιά που πέρασε ήταν το Motorola Atrix (TechblogTV) με οθόνη 4 ιντσών LCD ανάλυσης qHD 960×540 pixels με Gorilla Glass και μνήμη RAM 1GB και το βρήκαμε με 299 ευρώ. Ενσωματώνει κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280x720p και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος για […]

Smartphones Android Android Smartphones Motorola

Motorola Atrix, Το φέρνουν τα Multirama με 499 ευρώ

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Κυκλοφόρησε και στην ελληνική αγορά το Android smartphone Motorola Atrix με διπύρηνο επεξεργαστή Tegra 2 1GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης qHD 960×540 pixels. Με έξοδο HDMI και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος το Motorola Atrix κοστίζει 499 ευρώ σκέτο και 749 ευρώ με το lapdock.

Smartphones Motorola Motorola Atrix

Motorola Atrix, Αναβαθμίστηκε σε Android 2.3 Gingerbread

Η Motorola αναβάθμισε το smartphone Atrix στην έκδοση λειτουργικού συστήματος Android 2.3 Gingerbread (2.3.4). Η αναβάθμιση αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στην Αμερική καταβάζοντας το σχετικό αρχείο με το update και όχι OTA (Over the Air). Μιας και το update αναφέρεται να είναι για το αμερικάνικο μοντέλο 4G, θα ήθελα οι χρήστες του Motorola Atrix εδώ […]