Motorola Atrix, Αγγλία τον Ιούνιο και Ελλάδα ίσως κάπου εκεί κοντά …

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Techblog το Motorola Atrix το περιμέναμε μέσα στο καλοκαίρι στη Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας. Φαίνεται ότι οι προβλέψεις μας θα γίνουν πραγματικότητα, αφού η T-Mobile Αγγλίας ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει τη διάθεση του κινητού το Ιούνιο. Κατά συνέπεια κάτι αντίστοιχο πρέπει να αναμένουμε και για τη χώρα μας.

, Motorola Atrix, Αγγλία τον Ιούνιο και Ελλάδα ίσως κάπου εκεί κοντά …

Το Motorola Atrix είναι ένα από τα ισχυρότερα smarthphones που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες, ενώ θα συνοδεύεται και από τα πρωτοποριακά docking stations της Motorola που θα το μετατρέπουν σε laptop ή desktop σε μία κίνηση.

Να θυμίσουμε ότι θα φοράει τον γνωστό μας πλέον NVIDIA Tegra 2 στο 1 GHz, θα ενσωματώνει μνήμη RAM 1GB και η οθόνη του θα είναι ανάλυσης 960×540 pixels. Επίσης λόγω της μετατροπής του σε pc μέσω των docking stations η Motorola έχει αναπτύξει ένα ειδικό γραφικό περιβάλλον που θα τρέχει πάνω από το Android όσο το χρησιμοποιούμε πάνω στη βάση του, για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του σε μεγάλη οθόνη μαζί με mouse και keyboard.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

αυτο ειναι κινηταρα

Mpamphs

Τιμή γνωρίζουμε?

Κώστας Βλαχάκης

Θα κυμαίνεται στην υψηλή κατηγορία τιμής. Το υπολογίζω εκεί στα 500-600 ευρώ.

Mixas

500-600 και καποιοι σαν εμενα εδωσαν 780 €για το iphone 4 προσφατα και δεν προσφερει ουτε τα μισα απο αυτα που προσφερει το atrix kai optimus 2x

kostas_falcon

το optimusx2 ειδα καπου οτι θα κανει 499€ πολυ καλη τιμη….

Κώστας Βλαχάκης

Στο Techblog το έχουμε αναφέρει από τον Φεβρουάριο!
Δεν πρέπει να είσαι τακτικός επισκέπτης :p 🙂
Όχι είσαι, αστιεύομαι!

nixt

Το θέλωωωωω!!!!¨))

gpsmaniac

Τελικά το A-GPS πού έχει μπορεί να λειτουργήσει κAI ως αυτόνομο GPS??????

Κώστας Βλαχάκης

Ναι σε όλα πλέον. Αν δεν μπορεί το αναφέρουμε. Το A-GPS είναι υποστηρικτικό του GPS.

gpsmaniac

Ευχαριστώ για την άμεση λύση της απορίας μου. Είχα διαβάσει ότι σε ορισμένα κινητά το a-gps δεν συνεπάγεται αύτοματα και λειτουργέια ”κλασικού” gps δηλαδή θα πρέπει να έχεις μόνο λήψει δεδομένων από το δύκτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.