Motorola Atrix, Το Σεπτέμβριο Ελλάδα με άγνωστη τιμή

Το Motorola Atrix, το πολυαναμενόμενο διπύρηνο smartphone με το 1GB μνήμης RAM μας έκανε τρίπλα και εκει που λέγαμε ότι μπορεί και να το δούμε το καλοκαίρι στη χώρα μας σημερα μαθαίνουμε ότι πάμε για Σεπτέμβριο. Οι πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες και η αγωνία μεγαλώνει, κάπου εκεί Σεπτέμβριο υπολογίζω να έρθει και το HTC Sensation.

Τιμή για το Motorola Atrix δεν έχουμε ακόμα και είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει πάκετο με κάποιο απο τα αξεσουάρ του όπως το πλητρολόγιο ή ένα από τα δύο dock-βάσεις. Συμπέρασμα; Το καλοκαίρι οι διπύρηνοι μαχητές θα είναι το LG Optimus 2X και το Samsung Galaxy S II.

, Motorola Atrix, Το Σεπτέμβριο Ελλάδα με άγνωστη τιμή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Τέλειο νέο αν και αργεί ακόμα…

Nickolas

Προβλεπω μεχρι να ερθει να εχουν βγει τετραπυρηνα! Αν και αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα στα διπυρηνα που εχουν παρουσιαστει θα το επελεγα τελευταιο. Htc sensation και ξερο ψωμι. 🙂

Giorgos

τωσο αργα το Sensation ? νομιζα οτι ιουλιο αντε αυγουστο θα το ειχαμε ελλαδα…

Solon

Η αντιπροσωπεία της Motorola στην Ελλάδα μας έχει κάψει. Βασικά το περίμενα. Εδώ δε φέραν το Milestone ΙΙ θα φέρουν το Atrix γρήγορα;

Θανάσης

γεια σας… λοιπόν, μάλλον θα περιμένω το επόμενο Nexus για να ξεμπερδεύω και από αναβαθμίσεις 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.