Motorola Atrix Webtop application, Κάνε το κινητό σου υπολογιστή

Το πανίσχυρο smartphone Motorola Atrix συνοδεύεται προαιρετικά με δύο απίθανα αξεσουάρ που το μετατρέπουν σε υπολογιστή. Είναι τόση η επεξεργαστή ισχύς του Atrix που άνετα μπορείτε να το δουλέψετε σαν desktop PC ή laptop. Μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν ανακαλύψτε τις λειτουργίες τις εφαρμογής Webtop και των αξεσουάρ Lap Dock και HD Multimedia Dock.

Την ευρωπαϊκή έκδοση του Motorola Atrix, φιλοδοξούμε να τη δούμε στη χώρα μας το καλοκαιρι. Motorola Atrix: διπύρηνος επεξεργαστής NVIDIA Tegra 2, μνήμη RAM 1GB, οθόνη 4 ιντσών 540×960 pixels.

, Motorola Atrix Webtop application, Κάνε το κινητό σου υπολογιστή
, Motorola Atrix Webtop application, Κάνε το κινητό σου υπολογιστή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas8881

Με τον τροπο αυτο πραγματι αξιοποιειται κατα ενα βαθμο παραπανω ο διπυρηνος επεξεργαστης καθως και η μνημη ram του Atrix.πραγματικα με ολα αυτα που βλεπω σκεφτομαι να πεταξω το netbook μου που ειναι στα 1.2ghz και να παρω ενα διπυρυνο κινητο…θα ειναι πολυ πιο γρηγορο…(που φτασαμε???)

kostas_falcon

Γιατι αραγε δεν υπαρχει ο chrome και σε ολα τα video δειχνει firefox?

Μπάμπης

Με πώρωσε πραγματικά πιστεύω θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να το πάρω είναι τούμπανο…

dimitris ske

παιδιά την τιμή την ξέρομε η όχι ακόμα?

Αλέξανδρος

Η όλη ιστορια έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο ψαξτε λίγο σε μεγάλα site του εξωτερικού και θα καταλάβετε.

tsak8

Τι εννοείς Αλέξανδρε?
Εμένα μου φαίνεται θα είναι ο αντικαταστάτης του HD2 μάλλον.
Αν δώσουν και πρόσβαση στον bootloader σίγουρα.

Βασίλης

Άντε Κώστα παρ’το για κάνα hands-on…

coby

Το κινητό είναι σφαίρα! Βέβαια το webtop είναι αργό και σου σπάει τα νεύρα. Η έκδοση του firmware είναι η 2.2 και επίσης έχει πολλές αηδίες τις AT&T μέσα περασμένες. Ελπίζω σε μια αναβάθμιση του webtop γιατί έτσι δε λέει καθόλου… Θα το κάνω τσεκ την άλλη βδομάδα που θα είμαι Ελλάδα.

Επίσης το βραδάκι θα παίξω και με το Xoom που αγόρασε ο ξάδερφος… Για να δούμε.

coby

Αφού θα το πιάσεις την άλλη βδομάδα ας έχουμε και ένα preview-pic 😉

https://img602.imageshack.us/img602/4330/img07111.jpg

coby

Δεν έχει. 🙁
Την άνοιξη του 2011 θα κυκλοφορήσει, μάλλον στην έκδοση 10.2.
Για να δούμε…

Αλέξανδρος

Κόσμος που τα δοκίμασε μιλάει για multitouch trackpad αλλα μόνο σε demo κομμάτια εν´ω αυτο που αγοράζεις δεν έχει. Άλλο προϊόν βλέπεις βιτρίνα και άλλο αγοράζεις…. Επίσης τα reviews μιλάνε για πολυ αργό μηχανάκι. Δε χρειάζεται να ψάξετε και πολυ θα τα βρείτε όλα όσα λέω στο engadget.
Και για τους προκατηλλειμενους με το engadget https://phandroid.com/2011/02/23/no-multitouch-on-motorola-atrix-laptop-dock-despite-capability-on-in-store-demo-units/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.