Motorola Defy, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 2.2

H Motorola το έχει ανακοινώσει επίσημα, φίλοι του Techblog το επιβεβαιώνουν. Ξεκίνησε η διάθεση την αναβάθμισης του smartphone Motorola Defy σε Android 2.2 Froyo. Μετά την αναβάθμιση σε Froyo και του βετεράνου Milestone, η Motorola κάνει σαφές ότι σέβεται τους καταναλωτές και τα κινητά της.

update: Η αναβάθμιση του Motorola Defy σε Android 2.2. ξεκίνησε αυτές τις ημέρες στην Αμερική. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Motorola (Q2 2011 – Απρίλιος-Μάϊος-Ιούνιος), Ευρώπη (EMEA) δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Με ανοιχτά χαρτιά και ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα, σε αυτόν τον ιστότοπο η Motorola παρουσιάζει όλες τις προγραμματισμένες αναβαθμίσεις των Android κινητών της, δείτε τον εδώ (περιοχή EMEA).

Αν κρίνω από τα σχόλια σας εδώ στο Techblog, είσαστε αρκετοί οι κάτοχοι του Motorola Defy. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή όχι ότι έφτασε η αναβάθμιση στο κινητό σας;

, Motorola Defy, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 2.2

Και αφού όλοι πήραν την έκδοση Android 2.2 Froyo (εκκρεμεί για τα LG Optimus One και Me). Το καυτό ερώτημα είναι ένα… πότε με το καλό το Android 2.3 Gingerbread σε HTC Desire, HTC Desire HD, Samsung Galaxy S και LG Optimus 2X;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tolis

Ξέρει κανείς για το FlipOut αν θα γίνει αναβάθμιση σε Android 2.2;

Kostashd2

το Xperia x8 δεν θα το παρει ποτε ε?

thanos

Κι εμεις με optimus one 2.3 περιμενουμε Κωστα

vagosnet

Χρονια πολλα σε ολο το site και πανω απο ολα στον κωστα για αυτη την εξαιρετικη δουλεια!ρε συ κωστα ειναι δυνατον να καθυστερουν τοσο πολυ αυτες οι αναβαθμισεις του android??ειναι δυνατον να περναει ενας χρονος προκειμενου μια εκδοση λογισμικου να μπει σε μια συσκευη?ποτε θα φτιαξει αυτη η κατασταση με το android?

aaatoel

Που βρε παιδιά ξεκίνησε η αναβάθμιση; Εγώ απ’ ότι διάβασα ότι μόνο στην T-Mobile US ξεκίνησε και είναι OTA και σε κάποιες άλλες περιοχές του κόσομου (Αυστραλία, Κορέα κτλ). Είδε κανένας κάτι για Ευρώπη;

aaatoel

Να είσαι καλά!

Μάλιστα, ο γαλλικός πάροχος SFR, είχε ανακοινώσει ότι τέλος Απρίλη θα προσφέρει την αναβάθμιση σε 2.2 για το Defy, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια εξέλιξη και ο μήνας τελειώνει σύντομα…

Πηγή: https://www.gsmarena.com/htc_desire_hd_to_get_gingerbread_motorola_defy_will_enjoy_froyo-news-2461.php

galatis

γίνεται μια αναβάθμιση 9 μήνες από την στιγμή που βγήκε η 2.2 και 3 μηνες από τότε που βγήκε η 2.3 και είναι επιτυχία αυτό? το android έχει θεματάκι νομίζω.

Tsints

Κώστα, για τα LG Optimus One και Me, εκκρεμεί η αναβάθμιση σε 2.3. Όχι 2.2.

Θανάσης

“Και αφού όλοι πήραν την έκδοση Android 2.2 Froyo” εεεε όχι και όλοι… το καημένο το Samsung Galaxy 3 ακόμα περιμένει :(((

MANOS

Όταν έρθει θα την δείτε εδώ: https://direct.motorola.com/GRE/SoftwareUpdateSelect.asp?country=GRC&language=GRE&web_page_name=SUPPORT

Η θα ανοίξετε το MOTOROLA MEDIA LINK και θα πάτε στο βοηθητικά προγράμματα – ενημερώσεις συσκευής, προς το παρόν δείχνει μονο την αναβαθμισμένη 2.1 (2.51.1)

Προσωπικά δεν το θεωρώ σεβασμό το να σου λέει την ημερομηνία αναβάθμισης και να στην δίνει ένα χρόνο μετά, είμαι απογοητευμένος σε αυτόν τον τομέα από την motorola.

Εγώ πέρασα την CyanogenMod 7 (Android 2.3.3) που είναι πολύ σταθερή για beta και οι ελλείψεις είναι ασήμαντες για μένα (fm radio- aGPS)

Giorgos

Καλά, πραγματικά έλεος, έχουν βγει εδώ και 3 μήνες τα 2.3 και το Desire HD δεν τα έχει πάρει ακόμα. Κρίμα γιατί άλλαξα από SE σε HTC μόνο και μόνο επειδή η HTC ήταν σωστή στις αναβαθμίσεις της… Αλλά να μην ασχολείται καθόλου με την πρόην best συσκευή της, αυτό παραπάει..

mastor10

ωραια οταν τα android θα αναβαθμίζονται σε 5.2 θα θυμηθεί η wind να βάλει στο blade 2.2

Νικος

Άντε μεγιά σας!!!

zorro

mastor10 και γω ειμαι κατοχος zte blade και ειμαι πολυ απογοητευμενος 🙁

fred

αντε να δουμε 2.3 επιτελους.χρονια πολλα σε ολους

Manos

Καλά, άμα περιμένετε επίσημες αναβαθμήσεις (Motorola,SE,ZTE,LG) είστε χαμένοι. Καλύτερα να βάλετε CyanogenMod 7 που είναι για όλα τα κινητά. Πάντος για ZTE Blade μήν περιμένεται. Επίσημος πάροχος της Wind στον Ορχομενό μου είπε οτι δεν γίνεται τίποτα και θα παραμήνει 2.1

A.A.

Όχι και οτι σέβεται τους καταναλωτές Κώστα.. Την αναβάθμιση του Milestone την έδωσε πριν
1-2 μήνες ενώ έχει κυκλοφορίσει κοντά ένα χρόνο… δήθεν θα την έδινε σίγουρα πριν το τέλος του ’10 μετά αρχές ’11 και καταλήξαμε στο Μάρτη που βγήκε η 2.3… Μπαγιάτικο ψωμί. Ήταν απαράδεκτη η Μοτορόλα σε αυτό τον τομέα. Άλλες εταιρίες πιο ”άπειρες” όπως LG, ZTE έδωσαν ΄πολύ πιο νωρίς αναβαθμίσεις σε υποτίθεται ”χαμηλότερου” επιπέδου συσκευές.
Μόνο ξεκάθαρο δεν ήταν το χρονοδιάγραμμα της Μοτορόλα.

A.A.

Συγγνώμη λάθος για την ΖΤΕ νόμιζα οτι έχει δώσει 2.2.
Συμφωνώ με το φίλο… Βάλτε Cyanogen. Αλλά και εκεί έχει άλλα προβλήματα.
Όπως και να έχει η Μοτο είναι αδικαιολόγητη και απαράδεκτη.

enzo

κανενας τροπος να περασουμε την αμερικανη froyo παιζει;

kostas

εχω το defy,και δεν εχω froyo….οταν παω να κανω το update,μου λεει πως προσωρινά δεν ειναι διαθέσιμο ,,,,,gt?????

Hoshiro

η ενημέρωση σε 2.2 ξεκινησε, κατεβαστε το “motorola software update” απο δω: https://goo.gl/QH8pa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.