Motorola, ανακοίνωσε τις συσκευές που θα πάρουν Android Lollipop

H Google ανακοίνωσε σήμερα χωρίς πολλές επισημότητες τα Nexus 6 και Nexus 9 μαζί με το Android 5.0 Lollipop. Η επόμενη έκδοση του Android που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να αποκαλούμε Android L, δόθηκε σήμερα και στους συνεργαζόμενους κατασκευαστές ένας εκ των οποίων είναι και η Motorola.

H Motorola με τη σειρά της φέρνει καλά νέα για όσους έχουν τις συσκευές της καθώς είναι από τους πρώτους που επιβεβαιώνει τις συσκευές που θα αναβαθμίσει. Τα smartphones που θα πάρουν Android Lollipop είνα το Motorola Moto X (πρώτης και δεύτερης γενιάς), το Motorola Moto G (πρώτης και δεύτερης γενιάς), Motorola Moto E, Motorola Droid Ultra, Motorola Droid Maxx και Motorola Droid Mini.

Δεν ανακοίνωσε ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνουν τα updates διότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια αλλά και από τους παρόχους, αλλά αναμένουμε να ξεκινήσει σύντομα. Η αρχή λογικά θα γίνει από τις high-end συσκευές πράγμα που σημαίνει ότι τα low-end θα χρειαστεί να περιμένουν. Πάντως είναι σίγουρα θετικό το ότι θα δώσει το update σε οικονομικές συσκευές όπως το Motorola Moto E για παράδειγμα.

motorola updates to lollipop, Motorola, ανακοίνωσε τις συσκευές που θα πάρουν Android Lollipop

motorola updates to lollipop, Motorola, ανακοίνωσε τις συσκευές που θα πάρουν Android Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris Ch.

Α ρε motorola τρέλανε μας!πόσο ωραίο συναίσθημα είναι να έχεις κινητό 170 ευρώ(ευτυχισμένος κάτοχος moto g) και να ξέρεις ότι σε υπολογίζει η εταιρία και δεν σε αφήνει στην απέξω επειδή πήρες ένα φτηνό smartphone!τέλος,motorola πάνω απο όλες.τώρα που την πήρε και η Lenovo..

giannis13

μπραβο ρε Μοτορολα !!!

ελπιζω kai i LG να κανει το ιδιο μιας και εχω το G2 …
και στο G να το δωσει γιατι ειναι δυνατο κινητο και αξιζει !

Kyrillos

Ακόμα και το Motorola E με 110E, θα πάρει Android L… Αυτά είναι. Μετά το s4 mini που έχω θα κινηθώ προς Motorola μερια!

vasileios

Το θέμα δεν νομιζω να ηταν αν θα την πάρουν με εξαίρεση ισως το E που δεν το περιμενα,αλλά ποσο γρήγορα θα την πάρουν
μιας και πριν να την πάρει η lenovo τις έδινε σχεδόν άμεσα αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα ισχύσει το ίδιο

Λεωνίδας

Eίδα πάντως σήμερα κι από κοντά το moto g dual κι απογοητεύτηκα…Πολύ καλή οθόνη, κάμερα, μενού κλπ…αλλά αυτά τα ηχεία δεν ξέρω τι’ναι μπροστά δεν μου άρεσαν καθόλου. Και το σημαντικότερο νομίζω ότι το κενό γύρω τους είναι αρκετό και θα γεμίσει σκόνη στάνταρ σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αφού νόμιζα ότι θα βλεπα και μέσα στο κινητό αν είχα κάποιο φακό! Προσέξτε το κι εσείς να δείτε αν έχω δίκιο. Στα specs αυτά και στην τιμή πολύ καλό κατά τ’άλλα. Εξαιρετική συσκευή μου φάνηκε το lenovo s860. Φανταστικό δηλαδή! Αν έπαιρνε και κάρτα μνήμης…

petris

Άψογη η ξήγα της motorola. Πήρα με 200ευρώ από ebay το μοτο χ.απίστευτο κινητό..το ότι είναι ξεκλήδωτο από verizon και δουλεύει εδώ παίζει πρόβλημα λέτε για την αναβάθμιση ?

Σταύρος

χαχαχα Δωσε πονο motorola!!!!

κατοχος moto g (1st gen) και moto e….

bromoxitos

φιλε @petris δεν εχεις κανενα θεμα με το update ισα ισα που εαν ειναι και απο τα πρωτα που βγηκαν αγορα τα πρωτα κομματια που λεμε θα την παρεις μπαμ(σου εχει βγει καλο? τελικα γιατι λεω να το παρω και εγω!!!!η μπαταρια τελικα βγαζει ανετα την μερα ?)γιατι στο gsmarena εχει πολυ low rate αλλα η ωρες του οπως βλεπω ειναι μια χαρα σε ολα,αρε Moto αργησες μεν αλλα μετα απο τοσα χρονια ερχεσε παλι απο το πουθενα και πας στον κουβα πολλες εταιριες που θελουν να μας εχουν να περνουμε κινητα καθε 1 ετος καθως δινεις 250+ ευρω και σου λενε με το ζορι θα παρει ακομα ενα update και τελος.Ενω εσυ λες με 115 ευρω συσκευη λες απλα…… κυριοι το γλυφιτζουρι σας 😀

vive la moto

@petris Κι εγώ έχω το ΧΤ1053 της Τ-Mobile αγορασμένο από USA και μέχρι στιγμής έχει πάρει όλα τα ΟΤΑ updates κανονικότατα (τώρα τρέχει 4.4.4). Θεωρώ οτι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

bromoxitos

και να ξερετε αυτο θα κανει της αλλες εταιριες πλεον να κανουν πιο πολυ support της συσκευες τους και οχι να της αφηνουν μεσα στο προτο 6αμηνο, γιατι και ποιος δεν θελει μια εταιρια που να νιωθει οτι υπολογιζει την συσκευη της και την παει ως εκει που μπορει πραγματικα?>

petris

@bromoxitos Το κινητό είναι πολύ γρήγορο και κανένα πρόβλημα σε όλα του.Η μπαταρία κρατάει 24h με χρήση(αρκετό youtube, και γενικά internet,viber ,κανα game..).Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Προέρχομαι από samsung galaxy s1 και καταλαβαίνεις,.,..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.