Motorola Droid 2 World Edition με επεξεργαστή 1.2GH έτοιμο και για Ευρώπη

Πιστό στη φιλοσοφία των QWERTY super phones, το Motorola Droid 2 θα φοράει επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, λειτουργικό σύστημα Android 2.2, κάμερα 5 Megapixel με autofocus και διπλό LED flash και ενσωματώνει 8GB μνήμη. Όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την Motorola συνεχίζονται όμως κάνοντας αναφορά για οθόνη αφής 3.7 ιντσών ίσως και μεγαλύτερη.

Οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η κυκλοφορία του Droid 2 κάπου μέσα στο τέλος του χρόνου.

, Motorola Droid 2 World Edition με επεξεργαστή 1.2GH έτοιμο και για Ευρώπη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Εξαιρειτκά χαρακτηριστικά! Να δούμε και τι οθόνη θα έχει. Ελπίζω να μήνει στις 3,7 ίντσες. Έλεος πια με τις παντόφλες των 4 ιντσών.

giannis

και γώ συμφωνώ στο να μην ξεπεράσει η οθόνη τις 3,7 ίντσες.Απο κεί και πέρα μακάρι να είναι καλό όπως ο προκάτοχος γιατι τώρα τελευταία η μότο δεν με ικανοποίησε με τα τελευταία μοντέλα

stelios gr

συμφωνω και εγω για το μεγεθος της οθονης.. κι ελπιζω να εχει λιιιγο πιο ενδιαφερον design…κατα τα αλλα πιστευω θα “τα σπαει”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.