Motorola Droid Turbo, πόσο αντέχει η μπαταρία του

To Motorola Droid Turbo είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές που έχει φτιάξει η Motorola, τόσο από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών όσο και από άποψη μπαταρίας. Έρχεται με 3,900mAh μπαταρία, 5.2 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440p η οποία δίνει πολύ καθαρή εικόνα με σχεδόν 4 εκατομμύρια pixels. Απ ότι φαίνεται όμως δεν θα έρθει Ευρώπη ούτε ως Motorola Moto Maxx.

Τι γίνεται όμως με την μπαταρία του Motorola Droid Tubo ειδικά όταν έχει να κάνει με μια τέτοια οθόνη. Το GSMArena πήρε τη συσκευή, τέσταρε τη μπαταρία της και μας έδωσε τα αποτελέσματα.

Η συσκευή κατάφερε να δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο takl time test με διάρκεια 30 ωρών, λίγο πιο κάτω από το Huawei Ascend Mate2.
motorola droid turbo battery life, Motorola Droid Turbo, πόσο αντέχει η μπαταρία του

Όμως στο web browsing η οθόνη δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην μπαταρία του Motorola Droid Turbo και δίνει 11 ώρες μένοντας πίσω από συσκευές όπως Sony Xperia Z3.
motorola droid turbo battery life, Motorola Droid Turbo, πόσο αντέχει η μπαταρία του

Τέλος, στο video playback τα πηγαίνει λίγο πιο καλά με 13 ώρες και 40 λεπτά.
motorola droid turbo battery life, Motorola Droid Turbo, πόσο αντέχει η μπαταρία του

Συνολικά η συσκευή άντεξε 90 ώρες, που σημαίνει ότι με σωστή χρήση η μπαταρία του θα αντέχει πάνω από 2 μέρες.

motorola droid turbo battery life, Motorola Droid Turbo, πόσο αντέχει η μπαταρία του

motorola droid turbo battery life, Motorola Droid Turbo, πόσο αντέχει η μπαταρία του

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lorentzos

Τη να το κάνουμε αφού δεν θα έρθει Ελλάδα, μας έμεινε η όρεξη.

kostas

Το lg g3 με την οθονη που εχει και την μπαταρια που εχει τα παει καλυτερα απο το turbo maxx

Μιχάλης

Πώς γίνεται όμως το note 4 με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με οθόνη 5.7 και μπαταρία 3220 και το βαρύ το touchwiz να έχει ίδια ή ελάχιστα κατώτερη μπαταρία από το Turbo με οθόνη 5.2 και μπαταρία 3900 δεν το καταλαβαίνω

ακης

Απογοήτευση. Πολύ φοβάμαι ότι και το nexus 6 θα απογοητεύσει από πλευράς αυτονομίας.

φωτης lgg3

Εχω το g3 αλλα τελευταια δε μου τα λέι καλα.Η ματαρια εδώ και 20 μερες,τελειωνει ως το απογευμα. Εντελως ξαφνικα, χωρις να επεμβω, χωρίς update η καποιο νεο προγραμμα.Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο?

Darth

μπαταρια θηρίο αλλα κρατάει λίγο……..

τελικά αυτή η qhd οθόνη μόνο κακό κάνει σε αυτές της ίντσες τώρα από 7 και πάνω (ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις από της 6 ίντσες) κάτι λέει…….

Domenico

Kαλα…οσον αφορα την μπαταρία …σε λιγες μερες κυκλοφορει το AMOI M1 με 5200Mah μπαταρια στις 5 ιντσες οθονη 720p ips 13αρα πισω καμερα 2αρα μπροστινη MT6582 quad-core processor στα 160 δολαρια

Darth

@Domenico αν η μπαταρια θα ειναι σωστή (χλομό) τοτε θα κρατισει με αυτο το cpu και αυτη την αναλιση 12 ωρες οθονη

geo pap

Χωρίς λογο qhd οθόνη στα κινητα..δηλαδή αυτή που θέλουν τέτοια αναλυση σε 5 η 5,2 ιντσών οθόνη,ποσο μικρή μπορεί να την έχουν?αυτό το android-iphine fight,είναι σαν να συγκρίσεις ενα φτιαγμένο honda,με μια porsche,το honda έχει τα άλογα και την “ταχύτητα” και η porsche την φινέτσα και την ποιότητα.αυτό ακριβως ειναι αυτά τα 2 λειτουργικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.