Motorola Droid Turbo, Ανακοινώνεται στις 28 Οκτωβρίου

Στις 28 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα το Motorola Droid Turbo για την Αμερική και αποκλειστικά για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Verizon. Αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών QHD, Snapdragon 805 2.65GHz, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 21 Megapixel και μπαταρία 3900 mAh με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Πρόσφατα το Droid Turbo πέρασε και από τον σχετικό έλεγχο του Geekbench και πολύ είναι αυτοί που θα το προτιμούσαν από το επερχόμενο Nexus 6.

Update: Προστέθηκε νέα φωτογραφία.
Motorola Droid Turbo, Motorola Droid Turbo, Ανακοινώνεται στις 28 Οκτωβρίου

Motorola Droid Turbo, Motorola Droid Turbo, Ανακοινώνεται στις 28 Οκτωβρίου

Motorola Droid Turbo, Motorola Droid Turbo, Ανακοινώνεται στις 28 Οκτωβρίου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ρε Moto… Τι τρελο comeback ειν αυτο ρε γαμωτο;

Loki

High end χαρακτηριστικά, εμφανίσιμο (έτσι φαίνεται δηλαδή), 5.2″ οθόνη που με βολεύει αφάνταστα, μεγάλη αναβάθμιση στην κάμερα, στα MP δηλαδή, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μένει να δούμε αν όντως αποδίδει καλά και στην πράξη. Για μένα, ναι, αξίζει η αγορά μόνο αν και εφόσον το νέο Nexus 6 έρθει στις 5.9″. Δυστυχώς δεν θα μπορώ να το κρατήσω. Πολύ μεγάλο για τα γούστα μου. Οπότε, το Droid Turbo είναι μια εναλλακτική του Nexus 6 με μικρότερες διαστάσεις. Αυτό που προβληματίζει βέβαια, είναι ότι θα είναι exclusive της Verizon, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έρθει Ευρώπη -άμεσα τουλάχιστον-, άρα θα υπάρχει θέμα με την εγγύηση. Δηλαδή, μια αγορά από Ευρωπαίο -εμένα ας πούμε- μπορεί να κοστίσει, διότι σε ενδεχόμενη βλάβη θα πρέπει να σταλεί πίσω στη Verizon που συνεπάγεται (κατά την επιστροφή πίσω σε μένα) τελωνείο και δασμούς. Προσωπικά, δεν μου έχει τύχει συσκευή με hardware πρόβλημα out of the box, αλλά είναι μια πιθανότητα υπαρκτή. Για όσους ενδιαφερθούν να το αγοράσουν και φοβούνται μήπως δεν δουλέψει σε ελληνικά δίκτυα, να ξέρουν ότι δεν υπάρχει λόγος γι’αυτό. Θα δουλεύει άνετα. Όλα τα 4G κινητά από Verizon έρχονται factory unlocked για παγκόσμια χρήση. Έχω στην κατοχή μου ένα Verizon branded… Συνέχεια »

Someone

Μακάρι να είναι έτσι το nexus 6

stelios90

Motorola you are the best, you are the best, you are the best! respect (αναφέρομαι σε android συσκευές γιατί είμαι Apple fan:P)

pazzo

εαν μιλάμε και για clean android οπως τα nexus ή το moto g, και φθινότερο από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες, τότε μιλάμε για 1ο και μόνο του στον ανταγωνισμο!! περιμένω πως και πως σε κανα μήνα hands on review?? pleaaase? 🙂

onoufrios

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει Ελλάδα με βάση τα όσο έκανε η Moto και η Verizon πιο παλιά.Ελπίζουμε σε κάποια αντίστοιχη υλοποίηση για Ευρώπη.Το κόκκινο είναι έρωτας

tiamat

τελειο κινητο σε τελειο χρωμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.