Motorola Droid X2, Με επεξεργαστή 1 GHz και μνήμη 512 ΜΒ [επίσημο]

Το πολυαναμενόμενο και αποκλειστικά διαθέσιμο για την αγορά της Αμερικής Motorola Droid X2 έχει πλέον και επισήμως γνωστά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο γνωστός NVIDIA Tegra 2 στο 1 GHz, ενώ η μνήμη παραμένει ίδια με αυτή του προκατόχου του, αγγίζοντας τα 512 MB. Αισθητή θα είναι η απουσία γυροσκοπίου και της δυνατότητας εγγραφής βίντεο Full HD.

, Motorola Droid X2, Με επεξεργαστή 1 GHz και μνήμη 512 ΜΒ [επίσημο]

Το Droid X κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του πολύ επιτυχημένου Droid και κάτι αντίστοιχο ευελπιστεί να πετύχει η Motorola με το Droid X2. Οι αναβαθμίσεις που επήρθαν στη συσκευή δεν είναι εντυπωσιακές, με τις διαφορές να επικεντρώνονται στην ανάλυση της οθόνης που θα φτάνει πλέον τα 960×540 (qHD) και στον dual-core επεξεργαστή. Μάλιστα ο χρονισμός του θα είναι στο 1 GHz σε αντίθεση με τις μέχρι σήμερα φήμες που μιλούσαν για 1.2 GHz. Η κάμερα παραμένει στα 8 Megapixel και δεν θα μπορεί να απαθανατίσει βίντεο σε ανάλυση 1080p, παρά μόνο σε 720p όπως ο προκάτοχος του.

Από την άλλη η προσθήκη ενός ακόμα πυρήνα του δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής Full HD βίντεο σε εξωτερική οθόνη, μέσω της θύρας HDMI που διαθέτει. Το Bluetooth δεν αναβαθμίστηκε στο πρότυπο 3.0, ενώ σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές hi-end συσκευές αισθητή είναι η απουσία του γυροσκοπίου.

Η συσκευή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και παρά τις μικρές της ελλείψεις θα θέλαμε να τη δούμε και στην Ευρώπη. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πιθανό ούτε καν κάτω από διαφορετικό όνομα ή τεχνικά χαρακτηριστικά αλά Milestone. Η τιμή της για την αγορά της Αμερικής θα φτάνει τα 200 δολάρια, φυσικά κάτω από συμβόλαιο με πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Ερθει δεν ερθει το ιδιο μου κανει.

kostas

Κακάσχημο κινητό. Πως το κάνανε έτσι;

teodore88

ποσο ασχημο!! ..και γτ να παρει ενας αμερικανος αυτο παρα το atrix?!?

teodore88

σαν τα pocketpc των σερβιτορων ειναι 😛

Νίκος

Πραγματικά τραγικός σχεδιασμός. Πρέπει να το προσπαθήσεις πολύ για να το κάνεις τόσο ασχημο!

fred

ασχημο

tsamo

Τι στο καλό έγινε με την εμφάνισή του ; Τους είχαν μείνει πολλά εξαρτήματα από το droid X και είπαν “γιατί να τα αφήσουμε να πάνε χαμένα ” ; Πάντως ρε παιδιά δεν την βρίσκω τόσο άσχημη πια τη συσκευή . Λίγο τεράστια ναι , ειδικά σε μερικά video που έχω δει αλλά το design του είναι συμπαθητικό (άποψή μου πάντα) .

georgecm

Και εμενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα, αλλα μην ξεχνατε οτι απευθύνεται σε Αμερικανους που είναι γνωστοι για το γουστο τους σε μυωδη αντικειμενα, πχ αυτοκινητα…

lefteris

εμενα για καποιο περιεργο λογο μου αρεσει. αλλα σιγα μην υποστηριζει gsm δικτυα και sim card

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.