Motorola, αποκαλυπτήρια για Moto G 2, X+1 και 360 στις 4 Σεπτεμβρίου

Όσο περνάνε οι μέρες και έρχεται ο Σεπτέμβριος όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ανακοινώνουν τα event τους όπου θα μας παρουσιάσουν τα νέα τους αποκτήματα. Ήδη αναμένουμε IFA 2014 στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί και το iPhone 6 στις 9 Σεπτεμβρίου.

Σειρά πήρε η Motorola η οποία θα πραγματοποιήσει launch event στις 4 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο και από τις προσκλήσεις που απέστειλε βλέπουμε teaser για 4 συσκευές. Πολύ πιθανό να δούμε λοιπόν το Motorola Moto X+1, το Motorola Moto G2, το πολυαναμενόμενο Motorola Moto 360 και κάτι που φαίνεται να είναι σαν Bluetooth.

Το Motorola Moto G2 σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα έχει οθόνη 5 ιντσών 720p, Snapdragon 400 chipset με quad-core 1.2GHz Cortex-A7 CPU και Adreno 305 GPU, 1GB RAM, 8MP εξωτερική κάμερα με 720p video recording, 2MP εξωτερική κάμερα και Android 4.4.4 KitKat. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 8GB και θα κοστίζει 250 ευρώ.

Τα event ξεκινούν με τη Samsung στις 3 Σεπτεμβρίου και το Samsung Galaxy Note 4 ίσως και το Gear Solo. Την επόμενη μέρα 4 Σεπτεμβρίου η Asus θα παρουσιάσει την πρώτη Android Wear συσκευή και η Microsoft το “selfie phone”. Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κάνει το ντεμπούτο του το iPhone 6.

motorola, Motorola, αποκαλυπτήρια για Moto G 2, X+1 και 360 στις 4 Σεπτεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Το moto g2 σκέτη απογοήτευση αν είναι έτσι! Αναμένουμε το moto x+1 που νομίζω ότι θα μας εκπλήξει ευχάριστα!

Someone

Όλα τον Σεπτέμβριο παρουσιάζωνται

Xρήστος

τεχνολογική έκρηξη το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Ωραία νέα, να επιστρέψουμε δυναμικά στη ρουτίνα. Αν και δε περισσεύουν ευρώ προς το παρόν, αλλά ποτέ δε ξέρεις μέχρι Νοέμβριο τι θα γίνει.. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.