Motorola EX130, Οικονομικό Android smartphone με δύο οθόνες

Η Motorola με το EX130 γίνεται η δεύτερη κατασκευάστρια εταιρία που δοκιμάζει την εισαγωγή μια δεύτερης μικρής οθόνης σε κινητό μετά την Samsung. H οθόνη αυτή θα χρησιμεύει για την εμφάνιση των βασικών ενδείξεων όπως για παράδειγμα του αριθμού των αναπάντητων κλήσεων ή των αδιάβαστων μηνυμάτων και θα είναι μονοχρωματική, ανάλυσης 96×16 pixels.

, Motorola EX130, Οικονομικό Android smartphone με δύο οθόνες

Αυτά που γνωρίζουμε για το νέο Motorola EX130 εξαντλούνται κυρίως σε όσα μπορούμε να δούμε από την φωτογραφία του που έφερε στην δημοσιότητα το Bluetooth Special Interest Group (S.I.G). Το κινητό έχει ένα ιδιαίτερο αλλά αρκετά όμορφο σχέδιο, με το μπροστά μέρος να φιλοξενεί εκτός των δύο οθονών και το Home button. Στο πλάι μπορούμε να διακρίνουμε τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και ένα ξεχωριστό κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 2.8 ίντσες με QVGA ανάλυση και η μνήμη RAM θα φτάνει στα μάλλον λίγα για τα δεδομένα της εποχής, 64 MB. Το ΕΧ130 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις μεγάλες αγορές εκτός από αυτή της Αμερικής και με το δεδομένο της μικρής του μνήμης θα πρέπει να το περιμένουμε με Android 2.2 στην καλύτερη περίπτωση.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
RG

64 mb ??????????????????

Panos

ολα καλα φαινοντουσαν μεχρι που διαβασα για την RAM του 😛

Lefteris

64mb?!? Ουτε το λειτουργικο δεν θα σηκωνει καλα καλα :/

Giorgos

Καλά, πάνντα κάποιο κινητό έχει κάποιο μεγάλο μοιονέκτημα λόγω marketing, αλλά όχι και 64mb RAM!!!???

georgecm

Και εμενα μου εχει κανει πολυ εντυπωση το συγκεκριμενο νουμερο που πιστευω οτι ισως προκειται για λαθος διαρροή! Αν οχι, τοτε οντως το βλεπω πολυ δυσκολο να σηκωνει το Android σωστα…

Spirus

Καλα την παλευουν ???? που πας με 64 ραμ δεν παιζει ειναι παρα πολυ λιγη

Hmar

Δεν είναι αντρόιντ, όπως δεν είναι και τα υπόλοιπα της σειράς ΕΧ.

lefteris

@Hmar στο ποστ λεει πως εχει αντροιντ και μαλιστα το 2.2

Hmar

Λευτέρη ,κι εγώ λέω πως δεν έχει … 😉

Homer

Το android δεν υποτίθεται οτι έχει σαν απαίτηση την ύπαρξη των τεσσάρων κουμπιών στο κάτω μέρος; Αυτό έχει μόνο το home button.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.