Motorola FLIPOUT, Τετράγωνο με οθόνη multi-touch και Android 2.1

To Motorola FLIPOUT διαθέτει λογισμικό Android 2.1 και καινοτόμο, τετράγωνο σχεδιασμό, που ανοίγει περιστροφικά για να αποκαλύψει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY με ξεχωριστή σειρά για τα πλήκτρα αριθμών. Το FLIPOUT διαθέτει έως και επτά εξατομικευμένες οθόνες, live wallpapers και ασφάλεια για ανταλλαγές χρηστών server. Με το MOTOBLUR δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν όσους και ό,τι τους αφορά με ευκολία.

, Motorola FLIPOUT, Τετράγωνο με οθόνη multi-touch και Android 2.1

Το MOTOBLUR είναι η αποκλειστική εμπειρία που προσφέρει η MOTOROLA σε συνδυασμό με το λογισμικό Android που επιτρέπει την ανταλλαγή επαφών, μηνυμάτων, posts, εικόνων και πολλών άλλων – από πηγές όπως το Facebook®, MySpace, Twitter™, Gmail, επαγγελματικά και προσωπικά e-mail και το last.fm – και τα εμφανίζει αυτόματα στην οθόνη σας. Το MOTOBLUR κάνει αυτόματο backup των επαφών σας, των στοιχείων log-in, των ρυθμίσεων της οθόνης σας και του e-mail σας σε έναν ασφαλή server και παρέχει την εύκολη διαγραφή τους εάν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί. Με ένα username και password μπορείτε να επαναφέρετε τις επαφές, τα μηνύματα και τη συνδεσιμότητα σας με προηγούμενα δίκτυα και παρόχους e-mail.

Το FLIPOUT προσφέρει ενισχυμένη MOTOBLUR λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων:
– Widget για happenings και μηνύματα – φίλτρα για social networks, επαφές ή group επαφών για να έχετε μόνο τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.
– Προσωπικές ρυθμίσεις οθόνης – κινηθείτε και αλλάξτε το μέγεθος των ήδη εγκατεστημένων widgets σε 7 οθόνες.
– Battery manager – διαχειριστείτε την κατανάλωση της μπαταρίας ρυθμίζοντας τη συσκευή σε ένα από τα τρία performance modes.
– Data manager – παρακολουθείστε τη χρήση δεδομένων από τη βασική οθόνη για να διαχειρίζεστε καλύτερα τα προγράμματα σύνδεσής σας.
– Προσωπικό και εταιρικό e-mail – προωθούνται αυτόματα στη συσκευή σας.

Το FLIPOUT έχει τεχνολογία CrystalTalk PLUS, που βελτιώνει την φωνή φιλτράροντας τους εξωτερικούς ήχους για καλύτερες συνδιαλέξεις. Χτίζοντας στην προϋπάρχουσα τεχνολογία της MOTOROLA για ηχεία και μικρόφωνα, το CrystalTalk PLUS προσθέτει ένα δεύτερο μικρόφωνο για να προσφέρει ακόμα καθαρότερη ποιότητα φωνής, ενώ συγχρόνως περιορίζει τους εξωτερικούς ήχους.

Το FLIPOUT φέρνει την καλύτερη περιήγηση σε web και εικόνες στην παλάμη του χεριού σας με τη δυνατότητα multi-touch pinch & zoom και με την ενεργοποίηση του Adobe Flash που διευκολύνει την πρόσβαση σε περισσότερες σελίδες με rich content. Για τους φίλους της μουσικής, το FLIPOUT διαθέτει media player με υποστήριξη της δυνατότητας να εμφανίζονται οι στίχοι σε πλήρη οθόνη, την εμφάνιση των στοιχείων των τραγουδιών για να γνωρίζετε τι ακούνε οι γύρω σας.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά multimedia είναι η κάμερα 3 Megapixel με ψηφιακό ζουμ και τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH, για καλύτερες και φωτεινότερες φωτογραφίες και gallery mode για τη δυνατότητα να σημειώνετε και να βάζετε ετικέτες στις φωτογραφίες σας. Ευκολότερη, one-touch δυνατότητα upload στο Facebook, MySpace, Picasa και Photobucket για να μπορείτε να μοιράζεστε τις εικόνες σας γρήγορα και εύκολα.

Ακόμα υπάρχουν ενσωματωμένες οι δυνατότητες video capture, playback και streaming σε συνδυασμό με BlueTooth δυνατότητες για wireless κλήσεις και μουσική. Το FLIPOUT διαθέτει ολοκληρωμένες λειτουργίες Google, Google Search, Google Maps, Gmail και πρόσβαση σε χιλιάδες applications από το Android Market.

, Motorola FLIPOUT, Τετράγωνο με οθόνη multi-touch και Android 2.1

, Motorola FLIPOUT, Τετράγωνο με οθόνη multi-touch και Android 2.1

, Motorola FLIPOUT, Τετράγωνο με οθόνη multi-touch και Android 2.1

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geoper2

Καλό , έχει καλά χαρακτηριστικά και Android αλλά κάπου χαλάει στο τετράγωνο design …

Christopher

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω συμπαθήσει απίστευτα αυτό το κινητό… Σκέφτομαι σοβαρά να παρατήσω το Pre μου για τούτο, παρά τη γελοία ανάλυση του…

Κώστα σου ήρθε επίσημο Δελτίο Τύπου από τη Motorola;

Spyroscesarsc

@Christopher, τα εκκεντρικά κινητά της motorola δίνουν ρέστα. Και αυτό αλλά και το Backflip είναι μοναδικά κινητά. Θα ήθελα να τα χρησιμοποιήσω έστω για μία μέρα! 😛

Τα κουμπιά του Flipout σας θυμίζουν και εσάς κομμάτια από σοκολάτες Lacta? 😀

Nikos Papanikolaou

Ναι spyro χαχαχα λες να το κανε επιτηδες;;;;

Κώστας Βλαχάκης

Christopher, ναι επίσημο ελληνικό. Ρώτησα όμως για κυκλοφορία και τιμή και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα! Λογικά σύντομα θα βρει το δρόμο του προς τα ράφια των καταστημάτων…

harry920

Δηλαδή θα έρθει επίσημα απο την motorola Ελλάδος?
Και αν ναι ποιος πάροχος θα το φέρει?Πάλι η wind γιατι απο οτι εχω μαθει οι άλλες δυο (vodafone και cosmote) σταμάτησαν την συνεργασία με την motorola.Αληθεύουν αυτά ή όχι?

sanshiro

Τελικα το κινητο δεν θα ερθει στην Ελλαδα?

argiris

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αγορασα το motorola flipout τελειο κινητακι αλλα εχει καποια μειον
η μπαταρια του κραταει αν το δουλευεις συνεχεια μιση μερα αν οχι μια μερα και δεν μπενει πολλες φορες στο android market με πεταει εξω λετε αν γινει αναβαθμιση σε android 2.2 να φτιαξουν ολα του τα προβληματα

ευχαριστω!!!

Κώστας Βλαχάκης

Κάτι θα διορθωθεί. Αυτό με τη μπαταρία μπορείς να το ρυθμίσεις, διατηρώντας σβηστό το GPS και το Wi-Fi όταν δεν τα χρειάζεσαι. Εξαρτάται βέβαια και τη χρήση του κάνεις. Αυτό με το android market συμβαίνει που και που σε όλα τα Android κινητά. 2.2 δεν ξέρω αν θα πάρει το Flip-out είσαι σίγουρος για αυτό;

argiris

οχι δεν ειμαι σιγουρος αλλα ετσι νομιζα γιατι ειναι ενα επωνυμο κινητο και οχι κατι κινεζικο και εδω που τα λεμε και τα κινεζικα περνουν αναβαθμιση σε 2.2. τωρα για την μπαταρια του το gps και το wi-fi ειναι κλειστα και παλι τελειωνει, αλλες φορες το φορτιζω το βραδυ πριν κοιμηθω και μεσα σε μια νυχτα ξεφορτιζει, ξυπναω το πρωι να παω στην δουλεια και ειναι κλειστο δεν ξερω τι φταιει!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΣΣΗ

Θα ήθελα να ρωτήσω, εαν έχει έρθει και πότε το λειτουργικό 2,2 για το flipout καθώς μου είχε πει η MOTOROLA ότι θα έρθει σύντομα.

Για τις επικείμενες αναβαθμίσεις της Motorola μπορείς να ενημερώνεσαι από εδώ https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades
Διαβάζω ότι Ευρώπη (EMEA) θα παραμείνει με την έκδοση Android 2.1

Χρίστος

Eίμαι πολύ ευχαρηστημένος από αυτό!!!

vagelis

ενα hands-on γιναιτε να κανεις καποια στιγμη?

Κώστας Βλαχάκης

vagelis, όχι δεν έχω σκοπό να σου πω την αλήθεια… 🙂

Filippos

Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει με τα MMS σε Q Telecom.
Έχω περάσει τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορεί να κάνει λήψη ούτε αποστολή MMS.
Έχω δημιουργήσει ένα ΑΡΝ (σημείο πρόσβασης και το έχω ονομάσει Q Internet)
το οποίο έχει μέσα την ρυθμιση για το ιντερνετ και του έχω περάσει και τις ρυθμίσεις για το MMS:

Όνομα: Q Internet
APN: myq
Διακομιστής μεσολάβησης: (δεν έχει οριστεί)
Θύρα: (δεν έχει οριστεί)
Όνομα χρήστη: (Δεν έχει οριστεί)
Κωδικός Πρόσβασης: (Δεν έχει οριστεί)
Διακομιστής: q-mms.myq.gr
MMSC: https://mms.myq.gr
Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 192.168.080.134
Θύρα MMS: 8080 (έχω δοκιμάσει και την 9201)
MCC: 202
MNC: 09
Τύπος ελέγχου ταυτότητας: PAP (εχω δοκιμάσει και τις άλλες επιλογές)
Τύπος ΑΡΝ: (Δεν έχει οριστεί)

Δεν λειτουργεί το MMS ενώ συνδέομαι κανονικά στο ιντερνετ.
Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ωστε να έχω και MMS?

Elena

ξερεται που θα μπορουσα ν βρω αυτο το κινητο? γιατι δεν τ βρισκω σ κανενα μαγαζι..=(

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.