Motorola, Μέσα στο μήνα το smartphone καρπός της συνεργασίας με τη Google

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν εδώ στο Techblog, τις επόμενες ημέρες (μέσα στον Οκτώβριο) η Motorola αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone καρπό της πρόσφατης εξαγοράς του τμήματος mobility από τη Google. Πρόκειται για ευρωπαϊκό μοντέλο που θα βρει το δρόμο του και προς της Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τίποτα άλλο, είμαι όμως σίγουρος ότι σύντομα θα ξεκινήσουν αυτά τα teaser video που ετοιμάζει η Motorola που ανοίγουν το δρόμο για τον ερχομό των νέων της προϊόντων.

Εσείς τι πιστεύετε; Τι να περιμένουμε από Motorola και Google στα smartphones.
To Motorola Atrix 2 ή μήπως το Motorola Spyder;

, Motorola, Μέσα στο μήνα το smartphone καρπός της συνεργασίας με τη Google

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
egw pali egw

η το rzr??

Konstantine X

Πολύ ωραίο το εικονιζόμενο κινητό & αν θυμάμαι καλά αυτό είναι το Spyder (RAZR) που πρόκειται να βγει στην Αμερική, κάνω λάθος Κώστα? Έχουμε καμιά ενημέρωση μήπως υπάρχει πιθανότητα να έρθει & προς Ελλάδα μεριά?

Konstantine X

Φυσικά & το έχω διαβάσει, απλώς έχω τις επιφυλάξεις μου (βλέπε ATRIX). Το Spyder έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά (Super AMOLED 960×540…) & έχει ανακοινωθεί για Αμερική όπως & το ATRIX 2. Αυτό εννοούσα πιο πριν, ό,τι δεν ξέρουμε αν είναι αυτό (Spyder) ή κάποιο άλλο που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα. Μακάρι να ‘ναι αυτό Κώστα & να έρθει & προς Ελλάδα…!

lorentzos

Και μάλλον θα βάλουν και ice cream για να πρωτοπορήσουν να διξουν οτι ειναι πιο μπροστα απο τους αλλους!!! Λεω εγω….

Konstantine X

lorentzos, σωστό & αυτό. Γιατί όχι…!

tasos

Αμα φερουν το spyder, θα ειναι το επομενο μου… πολυ δυνατο κ πανεμορφο… κ ουτως η αλλως μαζευω χρηματα για νεο τηλεφωνο…τοσα χρονια το omnia 2, ας αλλαξουμε λιγο…

fred

Οποιο κ να ειναι,πιστευω οτι θα ειναι ψηλα ο πηχης..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.