Δώρο Αγίου Βαλεντίνου από τη Motorola

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Motorola ανακοίνωσε μια νέα καμπάνια για να προωθήσει τα προϊόντα της. Η συγκεκριμένη προσφορά θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Φεβρουαρίου και όσοι θέλουν να αποκτήσουν τη μέγιστη έκπτωση των $140 θα αποκτήσουν έναν ειδικό κωδικό.

Η Motorola θα διαθέσει 200.000 τέτοιους κωδικούς που θα αφαιρούν $140 με κάθε αγορά τουλάχιστον $499.99 ή $50 με αγορές από $249.99 και πάνω. Έπειτα, οι κάτοχοι των κωδικών θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκπτωσή τους μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου καθώς σε επόμενο διάστημα η προσφορά δεν θα ισχύει.

Για όσους, όμως δεν είχαν την ευκαιρία να εγγραφούν εγκαίρως στις προαναφερθείσες ημερομηνίες, η Motorola θα δίνει στο ίδιο διάστημα έκπτωση $100 με αγορές των $499.99 και άνω και $35 με αγορές από $249.99, χωρίς να χρειάζεται κάποιος κωδικός.

Βέβαια επειδή είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, η Motorola έθεσε και μερικούς όρους. Δεν γίνεται η διεύθυνση αποστολής των προϊότων να είναι εκτός Αμερικής και συσκευές όπως το Nexus 6 και το Moto X 2nd gen, εξαιρούνται από τη προσφορά.

Τους όρους σχετικά με την απόκτηση του ειδικού κωδικού αλλά και τα προϊόντα που δεν συγκαταλέγονται στην προσφορά θα τα βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Αγίου Βαλεντίνου Motorola, Δώρο Αγίου Βαλεντίνου από τη Motorola

Πηγή

Χριστίνα Μόραλη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Ε οχι ρε, με το που αρχισα να διαβαζω το αρθρο σκεφτηκα( ευκαιρια τα χτυπησω το νεξους 6) αλλα μας την εκανε! Δεν ξερω ποιο αλλο εκτος αυτων των 2 θα αξιζε απο μοτορολα!

Panos7GR

@Dimitris: ΟΛΑ τα Moto αξίζουν!!! Προσωπικά μετά το Moto G και αυτή την άριστη μέχρι σήμερα εμπειρία χρήσης που έχω, δε με νοιάζει άλλη εταιρεία. Ας πάνε τα droid πρόβατα και ας παίρνουν Samsung και LG για να τους περνάνε Cyanogen ROM μήπως και δουν πως λειτουργεί σωστά η συσκευή τους….

Στο άρθρο:
Απο τη στιγμή που το Moto X (2014) δεν είναι μέσα τότε τι σκ@τ@ θέλει να πουλήσει;; Η τουμπανάρα DROID Turbo είναι μέσα στη προσφορά; (Μη με κάνει τώρα να ψάχνω τηλέφωνα ξαδέλφων στην Αμερικη….)

lolek

Καλημέρα σε όλους.Μια διευκρίνιση επειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι δεν προσφέρεται
το moto x 2nd gen κοίταξα την πηγή που έλεγε οτι δεν προσφέρεται μόνο το moto x 2nd gen
republic wireless.Κάτι που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα και για τους άλλους παρόχους προσφέρονται κανονικότατα.

Jorhe

Μου αρέσει που δεν ισχύει για Nexus 6 & Moto X 2gen. αλλά η φώτο έχει το Moto X 2gen. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.