Motorola Milestone, Ντεμπούτο στην Ευρώπη στις 7 Δεκεμβρίου

Το Mototola Milestone, η ευρωπαϊκή έκδοση του DROID, του πρώτου κινητού της Motorola με λειτουργικό σύστημα Android και μάλιστα 2.0 κάνει ντεμπούτο στην Αγγλία την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Η τιμή του λέγεται ότι για σκέτη τη συσκευή θα είναι 439,99(!) λίρες Αγγλίας. Στην χώρα μας υπάρχει ήδη ένα κομμάτι και αυτή τη στιγμή του περνάνε τα ελληνικά! Εν αναμονή λοιπόν!

, Motorola Milestone, Ντεμπούτο στην Ευρώπη στις 7 Δεκεμβρίου

, Motorola Milestone, Ντεμπούτο στην Ευρώπη στις 7 Δεκεμβρίου

Motorola Milestone
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 (Eclair)
Επεξεργαστής: Arm Cortex A8 processor 550 MHz
Οθόνη: Αφής 3.7 ιντσών, 480×854 pixels, 16:9 widescreen
Κάμερα: 5 Megapixel, Dual LED
Εγγραφή βίντεο: 720×480 pixel
Κάρτα μνήμης: 16 GB microSD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, microUSB
Φορμά: AAC, H.263, H.264, MP3, MPEG-4, WAV, WMA, eAAC+, OGG, AMR WB, AMR NB, AAC+, MIDI
Μπαταρία: 1400 mAh Li Ion
Διαστάσεις: 60×115.80×13.70 χλστ.
Βάρος: 169 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bambacha

Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 (Eclair)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XPHCTOC

To rueducommerce.com me synergasia me th Motorola Gallia tha anakoinwsoun kata tis 7pm pote tha einai diathesimo to milestone sth Gallia.

giorgio

Νομίζω ότι θα το περιμένουμε εναγωνίως! αν και στην αρχή η εμφάνιση με χάλαγε αρκετά, τώρα έχω αλλάξει γνώμη… νομίζω. Για να δούμε, θα το έχω για Χριστουγεννιάτικό μου δώρο;;;

XPHCTOC

Loipon exw nea apo to galliko metopo: https://www.rueducommerce.fr/Telephonie/Smartphone-PDAphone/Smartphone-PDAphone/MOTOROLA/3003070-Smartphone-MOTOROLA-MILESTONE-Station-Multimedia-Support-pour-voiture.htm
To milestone tha einai diathesimo stis 16dekemvriou sth timh twn 520€ me dwro to dock + th vash gia to aytokinhto.

XPHCTOC

Kai polla einai ta 599€ pou les 😉 Mias pou milame gia sholes/droid/milestone shmera kykloforisan oi prwtes eikones tou sholes tablet me 8Mpx, xenon, hdmi out…. https://www.boygeniusreport.com/2009/12/02/motorola-sholes-tablet-gets-pictured/
Kamia sxesh me to android alla pisteyw pws tha sas endiaferei olous: ti prepei na perimenoume sto windows mobile 7 https://msftkitchen.com/2009/12/windows-mobile-7-silverlight-applications-ie-mobile-7-and-more.html

Vag

Κανένα νέο για την άφιξη του μάιλστόουν στην Ελλάδα;;;

Vag

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δηλαδή εσύ λες πως θα έρθει στη χώρα μας;Γιατί κανείς δε γνωρίζει τίποτα,ούτε οι πάροχοι ούτε η Ελληνική Μοτορόλα και οι περισσότεροι πιστεύουν πως δε θα έρθει.

Vag

OK…
Περιμένω τότε μήπως το φέρει κάποιος provider ώστε να το προμηθευτώ φθηνότερα και να μην πληρώσω το 500άρι ,αν και θα το ήθελα για Χριστουγεννιάτικο δώρο…

Argiris

μμμμ εκει που ηθελα satio βλεπω το htc hd2 τωρα αυτο…. ποιο προτεινετε???

MotoFan

Καλημέρες techblog και Χρόνια πολλά..

Οι φήμες γενικώς οργιάζουν…χαχα..anyway απ οτι ακούγεται θα το φέρουν σε κανά μήνα
οπότε σε θέλω έτοιμο..με τρελό βιντεάκι παρουσίαση κλπ!!!!!

Theocharis

Κωστα καλημερα! Θελω να σε ρωτησω αν ξερεις να μου πεις σχετικα με τον επεξεργαστη του Milestone αν ειναι πιο δυνατος σε σχεση με τον επεξεργαστη του Xperia X10 snapdragon 1GHz
και σε σχεση με του omnia 800 Mhz!

Theocharis

Ειδα τις παρουσιασεις Κωστα που εχεις κανει. Απλα απο τεχνολογια ηθελα να σε ρωτησω! σιγουρα ο snapdragon ειναι ο καλυτερος και ο πιο γρηγορος, αλλα ο 550 που φοραει το milestone ειναι καλυτερος απο τον 800 του omnia? Καμμια φορα δεν παιζει ρολο η ταχυτητα, ετσι δεν ειναι?

Staf

Παιζει ρολο και σαν μοναδα, αναλογως που χρησιμοποιειται.Το Μοtorola χρησιμοποιοει Android.Kαι με 100 ΜΗΖ επεξεργαστη, παλι γρηγορο θα ειναι.Το ΟΜΝΙΑ φοραει Windows 6.5 που ειναι αρκετα βαρυ λογισμικο.
To Android σε περιοριζει στις εφαρμογες ενω στα Windows μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις.

Staf

E ναι με 1GHz φυσικο ειναι..Εδω τα netbook που εχουν κανονικο λογισμικο Windows με 1 GHz πετανε.Το Χ10 θα ειναι τουμπανο θα δεις,Θα τρεχει σφαιρα.

Σε αυτο που λεω για το Αndroid εννοω οτι το λογισμικο ειναι ‘καπως’ κλειστο προς τον χρηστη.Στα Windows με αλλαγες της Registry και καποια tweaks μπορεις να φερεις το κινητο στα μετρα σου..

Theocharis

εχω το omnia 2 i8000 και μου αρεσει πολυ σαν κινητο! Μπορω να κανω οτι θελω! Σημερα εβαλα το spb mobile μαζι με το Mobile Sense και το κινητο πεταει! ασε που φερνει λιγο απο Android… Τρωει βεβαια κατι κολληματα! ο Opera ας πουμε ειδικα σημερα που το ζορισα λιγο στην καφετερια (το ειχα συνεχεια ανοιχτο) κολλισε 3 φορες… Αλλα γενικα σαν κινητο το omnia το γουσταρω πολυ! Με το milestone δεν θα το αλλαζα…με το Xperia το σκεφτομαι! κολλαω στο android που ειναι 1.6 και στο a-gps! Η οθονη αν και δεν ειναι amoled, φαινεται καλη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.