Motorola Milestone, Θα δεχθεί αναβάθμιση σε Android 2.2;

To Motorola Milestone είναι ένα εξαιρετικό smartphone. Μαζί είχαμε ανακαλύψει τις δυνατότητές του μέσα από κόντρα με το iPhone 3GS και είχαμε μείνει ενθουσιασμένοι. Σήμερα το Milestone φοράει την έκδοση 2.1 του λειτουργικού συστήματος Android, όπως και το αμερικάνικο αδελφάκι του Droid. Η Motorola δήλωσε ότι στο κοντινό μέλλον (near future) σκοπέυει να αναβαθμίσει το Droid σε Froyo 2.2, άντε με το καλό και στην Ευρώπη με το Milestone!

, Motorola Milestone, Θα δεχθεί αναβάθμιση σε Android 2.2;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petr@n

Kαλό! μήπως όμως ξέρετε αν και το xperia θα αναβαθμιστεί σε 2,2; Η ίδια η se δεν έχει διευκρινήσει σε ποια έκδοση θα το αναβαθμίσει. Ακόμα και το 2,1 φήμη είναι! Πάντως το ότι θα πάρει αναβάθμιση είναι επίσημο

Αντώνης

Και εγω αυτο εχο στο νου μου με την αναβαθμιση το Χ10..Πέρασε αρκετός καιρός και πιστευω πρέπει να κανουν κάτι γρήγορα

giannis

Για μένα και το 2,1 να πάρει το Χ10 αποτυχία είναι.Γιατί πρέπει δηλαδή να μένει 1 και 2 βήματα πιό πίσω?

salonigi

Autes tis leptomeries prepi na tis prosexoume rpin agorasoume ena olokenourgio kinito me palio leitourgiko, to Milestone kikloforise mines noritera apo to X10, me Android 2.0, poli grigora egeine 2.01 ke exi dio vdomades peripou pou anavathmistike se 2.1! trexoun me 1000 stin Motorola…

Spyroscesarsc

Δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς στην Motorola… ‘Ενα κινητό της προκοπής βγάλανε μετά από χρόνια, αν δεν το αναβάθμιζαν κιόλας θα ήταν γιά σφαλιάρες! Πάντως αν δεν ήμουν fan των qwerty πληκτρολογίων μάλλον θα διάλεγα το Χ10 μεταξύ των δύο και ας έχει πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις…

salonigi

File Spyro, nomizo ta xoume xanapi, to X10 den exi gia monadiko provlima tis anavathmiseis. Ine ke i bataria ke ta liga xromata tis othonis. Sou milao san idiotropos xristis kiniton. Ixa vgali axrisro apo perisi to kalokeri to N97, pou to estila piso ametrites fores… alla to Milestone mou voulose to stoma. I marka tou kinitou exi perasi piso apo to leitourgiko file mou, ke megales eteries opos i Nokia ke i SE prepi na trexoun….

Ben
Ben

Κάποια specs για το Motorola Shadow:
https://www.fonehome.co.uk/2010/05/26/motorola-shadow-specs-confirmed/

Nikos Papanikolaou

ειμε κολλημενος με δυο μαρκες μια ειναι SE K ΜΙΑ Η MOTOROLA!!! ειναι απο τις μαρκες που δεν μου εχουν βγαλει ποτε προβληματα….τωρα εχω το MILESTONE κι επαθα πλακα… θα πιγενα σαν τυφλος να παρω τ Χ10 με εσωσε αυτη η σιλεδα..και μια δοκημη στο ΠΛΑΙΣΙΟ. κι αυτο που με χαλασε ποιο πολυ απ ολα ηταν το αθλιο ηχειο που τοσους μηνες μετα απο την δοκημη του ΚΩΣΤΑ δεν αλαξαν τιποτα!!!! βεβαια ειχα και μια υποψια οτι το MILESTONE θα επερνε και 2.2 froyo…και να μου το θυμηθητε οτι οταν θα αναβαθμυζεται το Χ10 ΣΕ 2.1 TO MILESTONE ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 2.2

salonigi

Nikos 13:50.-sostos!

Spyroscesarsc

Το Shadow είναι πολύ μεγάλο… Παντοφλάρα με τα όλα της! 😀
Μάλλον το κινητό με qwerty που ετοιμάζει η Motorola και που μάλλον έχει πιό μικρή οθόνη, αν κυκλοφορήσει, θα πουλήσει περισσότερο από το Shadow… Γιατί η αγορά που αγκάλιασε περισσότερο το Milestone ήταν η αμερικάνικη. Και όχι μόνο γιατί είναι Moto αλλά και επειδή έχει qwerty που στην αμερική είναι πολύ δημοφιλές (σε αντίθεση με την Ευρώπη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.