Motorola Milestone αναβάθμιση σε Android 2.2 a la ελληνικά

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα μαθαίνοντας ότι ένα από τα smartphones που έχω μέσα στην καρδιά μου, το Motorola Milestone το πρώτο με το QWERTY συρόμενο πληκτρολόγιο αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί σε Android 2.2. Η πρώτη χώρα που έλαβε το update (πρέπει να γίνει μέσα από υπολογιστή) είναι η Αγγλία ενώ σύντομα έρχεται και στη δική μας.

Οι πληροφορίες που έχουμε στο Techblog είναι ότι το ελληνικό update είναι έτοιμο και η Motorola Hellas περιμένει το ok από το εξωτερικό που καθορίζει το roll out του update ώστε να το ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα της! Μιλάμε δηλαδή για θέμα ημερών, άντε εβδομάδων (θα επανέλθω με update σύντομα που θα έχω νεότερα). Τελευταία ενημέρωση: Το update σε Android 2.2 στο Motorola Milestone για την Ελλάδα θα ξεκινήσει από το τέλος της άλλης εβδομάδας, δηλαδή από 24-25 Μαρτίου και μετά…

Λογικά θα μπορέσετε να κάνετε το αγγλικό update σε Android 2.2 (δείτε εδώ), αλλά καλύτερα να περιμένετε λίγο για να λάβετε το επίσημο ελληνικό ώστε να έχετε ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο κανονικά. Χάρηκα πάρα πολύ! Θυμηθείτε την κόντρα Milestone με iPhone 3GS!

, Motorola Milestone αναβάθμιση σε Android 2.2 a la ελληνικά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

εγώ να δεις ποσο χάρηκα που το έχω και εδώ διπλα μου 🙂

Nikos Kats

Δεν ρωτάς μήπως τους βρίσκεται κάποιος πρόχειρος κωδικός για την 1024bit encruption του bootloader μπας και δούμε καμιά custom rom της προκοπής στα motorola?
Σοβαρά τώρα, ρωτα δεν εχεις τίποτα να χάσεις..

bill1989

συγχαρητηρια στην εταιρεια που το υποστηριζει!!!μονο κερδισμενοι βγαινουν!μπραβο και παλι μπραβο!!!οχι σαν καποιες αλλες εταιριες που ενω εχουν ποιο καινουρια μοντελα καθονται στο 2.1 και καμαρωνουν… βλεπε sony ericsson!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μια πολύ καλή και ευχάριστη έκπληξη από την Motorola και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό νομίζω όλοι οι κατέχοντες του milestone. Ελπίζουμε και σε κάποια μετέπιπτα αναβάθμιση που δεν θα μας χάλαγε καθόλου! Γιατί πραγματικά το κινητό δεν μασάει!!νομίζω και την 2.3 μια χαρά θα την υποστήριζε!! Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να αυξήσεις την ram η rom του κινητού όπως σε άλλα κινητά πχ. ZTE?? Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερες πληροφορίες για αυτό καθώς το έχω πολύ λίγο καιρό.

george

υποστηριζει και την 2.3 αλλα το θεμα ειναι οτι ενω ανακοινωθηκε το droid να αναβαθμιστει το οποιο εχει 2.2 σχεδον απο την αρχη του froyo το milesrone δεν το υποστηριζουν σχεδον καθολου. βλεπε https://www.facebook.com/topic.php?uid=121867580498&topic=15871 . επρεπε να γινει τοσος ντορος γυρω απο το θεμα και αυτοτο link ειναι μονο μια γευση του τι αναστατωση εγινε μεχρι αυτη την αναβαθμηση.

Kostas Pasvantis

Κατι ασχετο αλλα και πολυ σχετικο … Το καημενο το HTC MAGIC θα παρει καμια ανβαθμισει οπως εγινε απο την Vodafone Αγγλιας ? Γνωριζει κανεις τιποτα ? Ειναι branded Vodafone

Ιωάννης Π.

Επιτέλους έγινε αυτο που έπρεπε να είχε γίνει πρίν απο 6 μήνες, Εγώ που το έχω απο Expansys πήρε την Ελληνική αναβάθμηση χθές το βράδυ. To hardware αξίζει και την 2.3 βέβαια.

enzo

για το defy ξερουμε κατι πιο συγκεκριμενο απο το Q2 2011 ?

george

αγορασμενο απο wind το καλοκαιρι και μολις εκανα το update. ας το επιβεβαιωσουν και αλλοι χρηστες και ενημερωσε το αρθρο κωστα αν θες. η διαδικασια εγινε μεσω η/υ και κρατησε λιγο παραπανω απο 5 λεπτα. απ οτι ειδα δν χανοντσαι εφαρμογες και ρυθμισεις μετα το update

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

έχω κάνει την αναβάθμιση από την παρασκευή το απόγευμα και το κινητό πετάει!! ανοίγει τα πάντα και ιδικά από το ιντερνέτ!! ότι θες!!μέχρι και φάρμα παίζεις!!!

alexandros

ακυρο το προηγουμενο σχολιο… αποφασισμενος να κανω την αναβαθμηση οπως και να’χει το εκανα προσπαθωντας να εγκαταστησω το αγγλικο λειτουργικο! παρ’οτι μου ελεγε απο το κινητο οτι (αυτη τη στιγμη, το συστημα σας ειναι ενημερωμενο) εκανα την όλη διαδικασια και εγκατεστησε την ελληνικη εκδοση!!! 1ες εντυπωσεις? το θυμαστε το δοντακι, η αλλιως gap gap? (στο video του https://techblog.gr/techtv/motorola-milestone-vs-iphone-3gs-2076/ στο 4:04) 🙂 χαθηκε!!! και δε θα μου λειψει καθόλου! :))))))

Eleni

Καλησπέρα σας,

πως μπορώ να δω την διαδικάσια της αναβαθμισης σε 2,2 παρακαλω για το αγαπημενο μου milestone

Eleni

Ευχαριστώ πολυ!
το κατεβάσα και δουλευει κανονικά μετά απο 3 restart

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.