Motorola Milestone, Στη WIND με 478 ευρώ και Android 2.1

Όχι δεν είναι ψέμα. 1η Απριλίου η WIND φέρνει το Motorola Milestone στη χώρα μας και μάλιστα έτοιμο αναβαθμισμένο με την έκδοση 2.1 του λειτουργικού συστήματος Android (δεν γνωρίζουμε αν θα έχει ελληνικό μενού). Με οθόνη multi-touch 3,7 ιντσών, κάμερα 5 Megapixels και τιμή 478 ευρώ, το Motorola Milestone αν το προωθήσει σωστά η WIND και όχι όπως το Samsung Galaxy, θα έχει μια πολύ καλή πορεία, γιατί το αξίζει.

Όπως και αν έχει, η WIND δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη στο Android και αυτό μας αρέσει πολύ!

, Motorola Milestone, Στη WIND με 478 ευρώ και Android 2.1

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
harry920

Ελπιζω το milestone να κανει την νεα αρχη για την motorola στην Ελλαδα και συντομα να παρουσιαστουν και τα υπολοιπα αξιολογα κινητα της εταιριας εδω.Το milestone ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο και νομιζω οτι θα εχει μια εξισου καλη πορεια στην ελληνικη αγορα οπως και στις αλλες χωρες που παρουσιαστηκε.

giannis

Κώστα να σε ρωτήσω.Το milestone είναι που αμερική και νομίζω γενικά το λένε Droid;Αν ναι εμείς γιατί πρέπει να τους δίνουμε διαφορετικά ονόματα;Το έχω παρατηρήσει σε αρκετά κινητά.
Απο κεί και πέρα φοβερό κινητό και σε φοβερή τιμή.Αν έπαιρνα τώρα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά(και λόγω android) αλλά και πάλι δεν έχω παράπονο απο το N900 μου που δεν βλέπω να το αλλάζω σύντομα μιά και είμαι καταευχαριστημένος(προέκταση του σώματος μου είναι πλέον)
Αν έπαιρνα λίγο αργότερα θα πήγαινα για desire.Πάντως για να κλείσω επειδή το έχω ψάξει αρκετά το milestone το προτείνω σε όσους σκέφτονται τώρα για κινητό-και φοβερή τιμή(καμμία 120 ευρώ κάτω απο το φοβερό N900)

stavros

Κριμα που πηρα την παρασκευη το Ι-PHONE 3GS ενω τωρα θα επαιρνα το MILESTONE με 85 ευρω φθηνοτερα και ANDROID 2.1.Tελος παντων πιστευω οτι θα κανει μεγαλο <>
στην ελληνικη αγορα!!! Απορω με την WIND που πουλαει το HTC MAGIC με ANDROID 1.5
551 ευρω με τον Φ.Π.Α 21%…

stavros

Το 3GS δεν το εχω ζησει για καιρο αλλα εχω ακουσει καλα λογια απο τους φιλους μου!!Πιστεω πως θα με βγαλει ασπροπροσωπο.

giannis

Μιας και τέθηκε το θέμα τιμής του μάτζικ εγώ έχω να ρωτήσω για κάτι άλλο παράλογο.Μπορείς Κώστα σαν ποιό ειδικός να μου εξηγήσεις πώς γίνεται το omia i900 να είναι ποιό ακριβό απο το omnia II?ενδεικτικά τώρα έχω φυλλάδιο της wind στα χέρια μου
omnia i900(8GB) ->554 ευρώ
omnia II 485 ευρώ
Να σημειώσω ότι το είχα κιόλας το i900 και δεν το άντεξα πανω απο 3μηνο(πρώτη φορά σιχάθηκα κινητό)(ίσως να φταίγαν τα 6,5 και όχι η συσκευή)

Κώστας

“Ξέχασαν” όμως να βάλουν ραδιόφωνο…

Staf

Nαι δεν εχει..Εχω την εντυπωση οτι η Motorola εχει κολλημα με το ραδιοφωνο..Ανεκεθεν δεν εβαζε στα κινητα ραδιοφωνα..

Κώστας

Ίσως προσπαθεί να … μοιάσει στην Apple 😉

Παναγιωτης

ρε ι vodafone 3ερεις αμα θα το φερει
?

Salih Emin

Αναμένω το κινητό αυτό εδώ και καιρό…. αντε να δούμε πότε θα έρθει στη WIND.

Ερώτηση προς μυημένους :

Το Milestone πως παέι με τις αναβαθμίσεις που βγάζει η Google ?
Εννοώ, αν για παράδειγμα η Google βγάλει το Android 2.2 ή κάποια αναβάθμιση/patch για το 2.1, αυτό θα είναι διαθέσιμο αυτόματα απο τις αναβαθμίσεις και για το Milestone ?

siegfried

παντως εως τωρα δεν εχω δει καποια διαφημιση… 🙁

ST.

Το ηλεκτρονικο καταστημα Expansys ειναι αξιοπιστο για να το παρω απο ‘κει?

Salih Emin

Και εγώ την ίδια απορία έχω. Ας δούμε όμως κάποια πρακτικά πράγματα…
H expansys το δίνει :
€ 439.99 + €15.61 (έξ. αποστολης) = 455.6

Η Wind το δίνει
€ 478

Η διαφορά τιμής είναι 478 – 455.6 = € 22.4 … σιγά τα ουάααα….

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η αγορά από την Wind είναι περισσότερο συμφέρουσα αφού είναι “κατά πρόσωπο” αγορά και όχι απρόσωπη. Δηλαδή αν κάτι πάει στραβά το πας στη Wind και αυτοί ασχολούνταν με το θέμα. Αν όμως το πάρεις από το expancys και κάτι πάει στραβά τότε πρέπει να μιλήσεις με τηλ εξυπηρέτηση, να στείλεις με δικά σου έξοδα πίσω και να προσεύχεσαι να επικοινωνήσουν μαζί σου όταν θα είναι έτοιμο.

Αξίζει να μπεις σε αυτό το ρίσκο για 22 euro… I dont think so….

Efthimis

Παιδια επειδη βρηκα το milestone στο vnp shop σε καλη τιμη μπορει να μου πει καποιος αν το καταστημα ειναι εμπιστο; Επισης θελω να ρωτησω αν τα προιοντα που πουλαει ειναι καινουργια ή μεταχειρισμενα.Ευχαριστω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.