Motorola Mobility, Συνεχίζεται η αιμοραγία στα οικονομικά η πτώση στις πωλήσεις smartphones

Συνεχίζεται η αιμορραγία στα οικονομικά της Motorola Mobility και το πρώτο τρίμηνο του 2012 με απώλειες 86 εκ. δολάρια Αμερικής. Οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων έχουν μειωθεί κι άλλο στα 8.9 εκ. συσκευές (5.1 εκ. τεμάχια είναι smartphones) από 10.5 εκ. το τελευταίο τρίμηνο του 2011.

Η ανακοίνωση για την συμφωνία εξαγοράς του τμήματος Motorola Mobility από τη Google τον Αύγουστο του 2011 αναμένεται ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο και αναμένουμε οι δύο εταιρείες να βάλουν μπρος τις μηχανές και να μας εντυπωσιάσουν με νέα smartphones και tablets.

, Motorola Mobility, Συνεχίζεται η αιμοραγία στα οικονομικά η πτώση στις πωλήσεις smartphones

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GfK

δε μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά
πχ στην Ελλάδα κυκλοφορεί δύο-τρία υπέροχα smartphones
όμως ο κόσμος φοβάται να τα αγοράσει
λόγω αναξιόπιστης αντιπροσωπείας?
λόγω ανύπαρκτης προώθησης?

Haduuken!

Φίλε GfK τι να πω ,την ίδια απορία έχω.

Σπυρος

Παιζει ρολο πιστευω και το ονομα.προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε η Μοτορολα σαν ονομα.Δεν ξερω γιατι αλλα θα προτιμουσα κατι αλλο.Ισως για αυτο και να μην την προτιμανε οι περισσοτεροι γιατι θελουν ενα ποιο ηχυρο ονομα οπως samsung,apple,lg κτλ.

kwstas

πχ αμα βγαζει κινητα low level σαν το νεο defy mini με 600αρι cpu(επρεπε ενα 800αρι για τα σημερινα δεδομενα) το οποιο εχει πατωσει σε ολα τα reviews εξω …. Αν εξαιρεσει κανεις το touγη του χαρακτηρα δεν λεει η το motolux το οποιο για μενα δεν αξιζει τα 300 ευρω..

GfK

και όταν βγάζει τρομερά κινητά πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό σε φοβερή τιμή (βλ.Atrix) κανείς δεν ενδιαφέρεται γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.
Είναι σαν να βγει ένα απορρυπαντικό ονόματι katharex και να προσπαθήσει να τα βάλει με το Ariel ή το skip. Ο κόσμος ποτίστηκε με την ιδέα πως τα διαφημιζόμενα προϊόντα είναι ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

md03582

GfK +1 απο εμενα

απο ανδροιδ προβαλλεται κυριως η σαμσουνγκ. Η μοτορολα και η htc εχουν πολυ καλύτερες συσκευές, ποιοτικοτατες με αλουμινια και κεβλαρ, ωστόσο οι πλαστικούμπες της σαμσουνγκ διαφημίζονται περισσότερο και συνεπώς πουλάνε περισσοτερο. Γνώμη μου πάντα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.