Motorola Moto 360, ξεπούλησε μέσα σε 2 ώρες

Όταν μιλάμε για smartwatches αναμφίβολα το Motorola Moto 360 ήταν εκείνο που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με το στρογγυλό design που θυμίζει περισσότερο συμβατικό ρολόι παρά τεχνολογικό gadget. Την Παρασκευή ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με τα νέα Motorola Moto G και Motorola Moto X και ήταν διαθέσιμο στα 250 δολάρια από το website της Motorola.

Από το μεγάλο hype που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του κατάφερε να ξεπουλήσει μέσα σε 2 ώρες και 25 λεπτά και η Motorola ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκε. Επίσης, και στο Best Buy και Google Play γράφει “Out of Stock”. Η Motorola ανακοίνωσε ότι η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη για κάποιο καιρό λόγω της υψηλής ζήτησης, χωρίς να αναφέρει πόσο καιρό.

Tο Motorola Moto 360 έχει 1.56 ιντσών οθόνη ανάλυσης 320×290 (205PPI) και Corning Gorilla Glass 3, πιστοποίηση IP67 που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί σε βάθος ενός μέτρου για μισή ώρα, το βάρος του είναι στα 49g, έχει ενσωματωμένο βηματόμετρο και αισθητήρα καρδιακών παλμών, TI OMAP 3 επεξεργαστή, 512MB RAM και 4GB ενσωματωμένη μνήμη. Έχει ένα μόνο κουμπί στο πλάι για να ανοίγει, δόνηση για τα notifications και δυο μικρόφωνα.

Η μπαταρία του Motorola Moto 360 είναι στα 320mAh, φορτίζει ασύρματα και διαρκεί μέχρι και 12 ώρες. Είναι συμβατό με συσκευές που τρέχουν Android 4.3 και άνω.

motorola moto 360, Motorola Moto 360, ξεπούλησε μέσα σε 2 ώρεςmotorola moto 360, Motorola Moto 360, ξεπούλησε μέσα σε 2 ώρες

motorola moto 360, Motorola Moto 360, ξεπούλησε μέσα σε 2 ώρες

motorola moto 360, Motorola Moto 360, ξεπούλησε μέσα σε 2 ώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Πραγματικά πολύ όμορφο, αλλά με την μπαταρία αυτή, σχεδόν απαγορευτικό…..Πάντως η τιμή του πολύ καλή.

kilplix

Μπαταρια 12 ωρων? απιστευτο κατορθωμα.. μα πως καταφερανε και κανανε να κρατει τοσο πολυ.. απιστευτη εξελιξη.. ουαουυ

ΚωσταςD.

Δεν βρισκω χρησιμότητα των smartwatches…

jonjon

Ίσως το πιο ωραίο από όλα.

kostas

ενταξει του iPhone ποιο λιγο κραταει χοχο

spyros

Πολυ ομορφο.Αλλα μονο 12 ωρες διαρκεια μπαταριας;Ουτε κουρδιστο να ητανε…

Τάσος

Έναν true watch lover τα smartwatches τον αφήνουν αδιάφορο. Μηχανικό και πάλι μηχανικό.

wrangler10

Και 500€ να έκανε πάλι θα ξεπουλάνε..λογικό.

Παναγιώτης

Συγνώμη.. Θα Αφήσω τα Seiko μου στην άκρη για να φορέσω Smarwatch??? Ε δεν πάμε καλά..

Liverpool

Gshock και ξερω ψωμί 🙂 για κανενα λόγο δε θα πετουσα εκει τα λεφτά μου, αλλα αποψεις ειναι αυτες.

Άκης

Μα, ούτε μια μέρα αυτονομία;

JohnGR

Όσοι θέλετε αυτονομία σε smartwatch, Pebble και μόνο Pebble. 5 μέρες άνετα.

Αντώνης Μαρίνος

Καταρχήν να σημειώσω ότι και το Sony SW2 έχει 4-5 μέρες αυτονομίας με σχετικά λίγη χρήση, αν το ζορίζεις βέβαια δεν βγάζει πάνω από 3 μέρες. Και πάλι σε σχέση με τα υπόλοιπα -πλην Pebble- έχει τρομερή αυτονομία (συγκριτικά πάντα μιλώντας)….

Τώρα πάμε στο 360. Το περίμενα πως και πως, γι’αυτό και πούλησα και το Sony μου. Δυστυχώς όμως με αυτή την αυτονομία (παρά το Qi charging) δεν θα πάρω. Είχα και “πρόσκληση” για να κάνω προκράτηση, αλλά βλέποντας τα specs και κυρίως την αυτονομία είπα όχι. Είδα επίσης και αυτό περί των customizable faces στο Wear (που η Google θα σου επιτρέπει να κατεβάζεις (δωρεάν ?!?!) από το Store, αντί να μπορείς να φτιάχνεις ότι και όπως το θες εσύ, και για την ώρα κάνω κράτει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.