Motorola Moto E (2): “Αποκαλύπτεται” από το Best Buy στα 99 δολάρια

To Motorola Moto E είναι μια από τις value for money προτάσεις της εταιρείας μαζί με το Motorola Moto G, και φαίνεται ότι η Motorola έχει ήδη ετοιμάσει τον διάδοχό του. Το Motorola Moto E 2ης γενιάς αποκαλύπτεται από το Best Buy με διάφορες βελτιώσεις μεταξύ των οποίων είναι και η LTE συνδεσιμότητα.

Η τιμή του νέου Motorola Moto Ε εμφανίζεται στα 99.99 δολάρια και φέρνει 4,5 ιντσών qHD οθόνη, μεγάλωσε από τις 4.3 ίντσες, 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, 1GB RAM, ενώ φαίνεται ότι θα έρθει με Qualcomm Snapdragon chipset. Επιπλέον η κάμερα είναι 5 Megapixel χωρίς LED flash, έχει μπροστινή κέμερα ενώ θα τρέχει Android 5.0 Lollipop out of the box.

Οι διαστάσεις του Motorola Moto E 2ης γενιάς είναι 130x67x11.9 χλστ. και ζυγίζει 143 γραμμάρια.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά λογικά δεν θα αργήσει.

motorola moto 3 2dn gen, Motorola Moto E (2): “Αποκαλύπτεται” από το Best Buy στα 99 δολάρια

motorola moto 3 2dn gen, Motorola Moto E (2): “Αποκαλύπτεται” από το Best Buy στα 99 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K

Ψιλοαπαράδεκτο να μην έχει flash η κάμερα, κατά τ άλλα φαίνεται αξιοπρεπές.

kgkaudi

Έχει, είναι το δαχτυλίδι γύρω από την κάμερα, όπως και στο Nexus 6.

kgkaudi

Άκυρο, δεν έχει τελικά. Αλλά μην ξεχνάμε κάνει 99 δολλάρια.

Dimitris77

Το flash στην καμερα οσο και να μη το παραδεχονται καποιοι, ειναι ενα απο τα κριτηρια αγορας ενος κινητου. Διοτι αν βαλεις διπλα στο Moto E 2 ενα κινητο με παρομοια specs συν LED Flash η ζυγαρια προφανως και θα γυρει προς αυτο που εχει φλας. Η λεπτομερεια κανει τη διαφορα. Μιλαω ΠΑΝΤΑ για τον μεσο καταναλωτη. Οχι πως αν μπει ενα λαμπακι led θα βγαζει super photo, αλλα για το αναθεμα της υποθεσης ρε παιδι μου. Φαλε ενα φλασακι και δωσε τιμη στα 105 δολλαρια. Το να χανουνε πελατες για ενα λαμπακι τους συμφερει δηλαδη;

runner

Τα δυο μειον που ειχε το moto E για ενα οικονομικο smartphone ηταν α) η ελλειψη μπροστινης καμερας κατι που θα εχει το νεο μοντελο και β) η απουσια led flash το οποιο παλι απουσιαζει και οπως και να το κανουμε ειναι μειον. Οχι μονο για βραδινες φωτογραφιες ή με χαμηλο φωτισμο αλλα ακομα και για προσωρινο φακο. Προσωπικα με εχει βολεψει πολλες φορες και πλεον δεν θα επαιρνα κατι χωρις led flash, ιδιως οταν κοντα σε αυτα τα χρηματα βρισκεις με led flash πχ. lg l65.

Βγαζουν μονες τους τα ματακια τους οι εταιριες δινοντας με το σταγονομετρο καθε προσθετο χαρακτηριστικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.