Motorola Moto G (2013), ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop από Ινδία

Η Motorola έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις φέτος όχι μόνο με τις οικονομικές συσκευές όπως Motorola Moto G (2013) και Motorola Moto E που ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει σε Android 5.0 Lollipop, αλλά και με το πόσο γρήγορα δίνει τα updates. Ξεκίνησε να αναβαθμίζει το Motorola Moto G δεύτερης γενιάς πριν ακόμη πάρουν το update κάποιες Nexus συσκευές.

Πριν από λίγες μέρες ανανέωσε το Motorola Update Services app στο πρώτης γενιάς Moto G και υποθέσαμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινούσε να δίνει το update σε Lollipop, πιο σύντομα απ ότι περιμέναμε. Τελικά το Motorola Moto G 2013 ξεκίνησε να παίρνει Android 5.0 Lollipop από την Ινδία. Η αναβάθμιση αποστέλλεται σε dual-SIM Moto G XT1033 συσκευές over-the-air.

Το Android 5.0 Lollipop φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις στο budget friendly smartphone της Motorola, μαζί με το νέο Μmaterial Ddesign καθώς και ολοκαίνουριο ART runtime που θα κάνει το περσινό Motorola Moto G πολύ πιο γρήγορο. Λογικά σιγά σιγά θα ξεκινήσει να έρχεται και στις υπόλοιπες χώρες.

motorola moto g 2013 lollipop, Motorola Moto G (2013), ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop από Ινδία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DimitrisZ

Καταλαβα , εμεις με ελληνικη συσκευη θα το παρουμε τελευταιοι…

unlim21

Thanks moto !!!

koutsis

Σοβαρά τώρα ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τα updates στο android δινονται ανα χωρα και ανα ήπειρο και αλλες τετοιες βλακειες!
Δηλαδη η apple (που δεν τη χωνευω κατα τα αλλα) πως δινει ταυτοχρονα ενημερωσεις για ολο τον κοσμο σε ολα τα μοντελα της ??
Ακους μια ειδηση “ξεκινησε η αναβάθμιση του ταδε μοντελου”και δεν ξερεις σε ποσους μηνες θα την παρεις εσυ ! Τραγική πραγματικά κατασταση και ενα απο τα τεραστια μειον του android) αν σε ενδιαφερουν βεβαια οι αναβαθμισεις…

dim

Έχω το moto g 2014. Έως τώρα πάντως, lollipop γιοκ…

Stavros

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά ! Το update έχει έρθει και στην Ευρώπη ή ακόμα περιμένουμε ;

Γιαννης

Εγω μολις εχθες το εκανα αναβαθμιση….. πολυ καλο μου φαινεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,