Motorola Moto G, Ελλάδα στην Wind με τιμή 189 ευρώ

Το Motorola Moto G με Android 4.4.2 KitKat κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της WIND. Η τιμή λιανικής για την έκδοση των 8GB είναι 189 ευρώ, ενώ έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε χρώμα στην συσκευή με ένα πλήθος αξεσουάρ που θα βρείτε στα καταστήματα της WIND.

  • Motorola Moto G πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Moto G τιμή 189 ευρώ, Motorola Moto G, Ελλάδα στην Wind με τιμή 189 ευρώMoto G τιμή 189 ευρώ, Motorola Moto G, Ελλάδα στην Wind με τιμή 189 ευρώMoto G τιμή 189 ευρώ, Motorola Moto G, Ελλάδα στην Wind με τιμή 189 ευρώMoto G τιμή 189 ευρώ, Motorola Moto G, Ελλάδα στην Wind με τιμή 189 ευρώ

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    54 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments

    Το περιμέναμε πως και πως αυτο το κινητό στην Ελλαδα ,
    αρχικά χάρηκα γιατι η wind παλιότερα μας ειχε συνηθίσει σε πολυ ανταγωνιστικες
    τιμές (πχ zte blade 1 ) αλλα τώρα πια τίποτα!

    190 ευρώ έχει το 16αρι απο Αγγλία μαζί με τα μεταφορικά, κρίμα ;(

    stergios

    ακριβως αυτο ! αν εφερνε το 16αρι στα 199ευρω θα γινοταν πανικος!
    γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε πως δεν παιρνει καρτα SD και τα 8GB δεν αρκουν ουτε για πλακα.

    χρηστος σαμ

    αν εφερνε το 16αρι στα 200 τοτε θα αξιζε..τα 8 (5 διαθεσιμα) ειναι σχετικα λιγα..

    Κώστας Βλαχάκης

    Παιδια βρισκομαστε τωρα στη συνεντευξη τυπου και μας ειπαν οτι δίνουν και 65GB free στο Google Drive για δυο χρονια.

    KostasB

    Το 16αρι θα το φέρουν;

    Ευάγγελος Παπαχρήστου

    Νο1 μελλοντική μου επιλογή!

    Ναι Κωστα δίνουν 65gb αλλα αυτο δεν ειναι κατι εξτρα
    Αυτα τα 50gb τα δίνει παντού και μετο moto G ακόμα και με το 16αρι αλλα και με το moto X αλλα και στην σειρά google nexus
    Και +τα αλλα 15gb που εχουν ολοι οι χρήστες android στο google drive

    Τελος επιζώ να σας είπαν οτι αυτα τα 50gb ειναι για 2 χρονιά!

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Οταν λενε οτι δινουν 65GB free για δυο χρονια αυτο σημαινει οτι μετα απο δυο χρονια θα διαγραφει οτι εχουμε αποθηκευσει εκει ή απλως δε θα εχουμε αλλο το διαθεσιμο ελευθερο χωρο;

    Κώστας Βλαχάκης

    Ρωτησα τωρα, τα δεδομενα παραμενουν διαθεσιμα στο χρηστη και μετα τα δυο χρονια ακομα και αν δεν πληρωσει για να συνεχισει. Δεν γνωριζω για ποσο καιρο, λογικα θα αναφερεται καπου στους ορους χρησης.

    Κονάν Μπαρμπαριάν (The Armenian Warlord)

    Δεν είμαι κανένας απαιτητικός χρήστης. Έχω αναβάλλει την αγορά ενός ταπεινού Lumia 520 μη τυχόν και φέρουν το 525. Μπορεί η έξτρα μνήμη να μου χρειαστεί αύριο-μεθαύριο. Όταν διάβασα για το moto g μου φάνηκε ως αξιοπρόσεκτη πρόταση. Στα 170 θα το σκεφτόμουν. Τα 189 μου φαίνονται πολλά.

    GeorgeOfTheJungle

    5.5 GB για τον τελικό χρήστη. Next..

    Κώστας Μ

    Με ποιά λογική η wind φέρνει όπως φαίνεται μόνο την 8αρα έκδοση και οχι την 16αρα? Ρωτάω γιατί πέρσι έφερνε μόνο την 16 Gb του nexus 4 και όχι την 8 το ακριβώς ανάποδο δηλαδή ,τα 8 gb πέρσι ήταν λίγα και φέτος είναι πολλά?

    Avgerinos

    Χωρις επεξταση μνημης,και με τιμη που μπορεις να παρεις απο το εξωτερικο το 16αρι….ΟΧΙ
    Και το cloud που ας πουμε οτι παραβλεπω το γεγονος οτι ειναι για 2 χρονια,αν δηλαδη θελω να δειξω ή να τραβηξω ενα βιντεο ή φωτογραφιες και ειμαι θαλασσα ή σε κανενα βουνο θα φαω μπαταρια και $$ στα δεδομενα ή θα ψαχνω σαν τον παλαβο ανοιχτο wifi….

    *για να μην παρεξηγηθω,μια χαρα ειμαι το κινητο σαν συσκευη,απλα οχι το 8αρι(για μενα τουλαχιστον) και οχι με τις ελληνικες τιμες

    Kostas K.

    @ Κοναν Μπαρμπαριαν μπορείς να το πάρεις από το Amazon φίλε με 150 Ευρώ αν εκεί είναι το πρόβλημα..

    Γιαννης

    Μαλακίες της wind. Συμφωνώ με τα παιδιά! Τα 8 GB είναι ελάχιστα και η τιμή στο εξωτερικό για την έκδοση με τα 16 GB είναι πολύ καλή. Τρέξτε όσοι ενδιαφέρεστε να το πάρετε απ’ έξω.

    Tom

    Το καλυτερο κινητο για καποιον που θελει ενα αξιοπρεπεστατο κινητο. Και ειμαι και ομορφο και σε καταλληλο μεγεθος. Σκεφτομαι να πουλησω το s3 με θηκες και συμπραγαλα που εχω και να το παρω γιατι εχει αρχισει και μου φαινεται καπως μεγαλο το s3.

    Ξερει κανεις τι διαρκεια μπαταριας εχει το moto g?

    kostas02

    210 μαζί με το πρόσθετο καπάκι απο Amazon, το 16αρι τελική τιμή με μεταφορικά

    Λεωνιδας

    Επειδή το περιμένω καιρό…ξέρει κανείς για το moto x? Θα έρθει Ελλάδα;
    Μήπως μπορείτε να ρωτήσετε τη wind αν θα το φέρει ;

    Γιαννης

    Φίλε Tom δεν καταλαβαίνω γιατι η wind να μη φέρει την έκδοση με τα 16 GB. Όσοι είναι φαν του mobile gaming, τα 8 GB δεν φτάνουν ούτε για πλάκα!

    kotsoss

    Πολύ απλά fail!

    Τομ

    @Γιαννη φιλε μου τι να σου πω δεν ασχολουμαι με το αθλημα αλλα εχεις δικιο. Τα 8gb ειναι για ατομα που δεν παιζουν καθολου παιχνιδια.

    Χρήστος

    αποτυχία είναι το έτος 2014 να αγοράζεις συσκευή με 8GB, δηλαδή 5GB διαθέσιμα στο χρήστη.

    βασικά το περίμενα τη Πρωτοχρονιά, όπως κυκλοφόρησε σε μερικές άλλες χώρες του κόσμου για να το κάνω δώρο. Τώρα είναι ήδη αργά.

    Δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους εκεί στη wind, είναι δυνατόν να δώσει κάποιος 190 ευρώ/8GB και να κολλήσει στο έξτρα εικοσάευρω για να έχει διπλάσια GB?

    sotiris

    Φανταστική σχέση απόδοσης / τιμής με πολύ καλή ποιότητα και μπαταρία. Η καλύτερη επιλογή για ενήλικες που δεν έχουν λεφτά για πέταμα.

    keysmith

    α) σε κάποιους φτάνουν τα 8gb (έστω 5 καθαρά)
    β) αμα κάποιος έτσι και αλλιώς είναι τύπος που ψωνίζει από καταστήματα wind μια χαρά επιλογή είναι. Έχει καλύτερες η Wind στα καταστήματά της? Για τους άλλους (που δεν είναι τύποι που ψωνίζουν από καταστήματα τύπου wind) υπάρχει όπως πάντα το scroutz, και το εξωτερικό (amazon.co.uk).

    Αρα καλώς..

    Θανασης

    Όλοι λέτε α είναι πολύ ακριβό, στο amazon κάνει 150€. Eχετε δοκιμάσει να το παραγγείλετε απο amazon και να δείτε ποσό θα κοστίσει μέχρι να έρθει στα χέρια σας; Έχετε υπολογίσει τελώνιο και μεταφορικά;

    Avgerinos

    Δεν περναει τελωνειο φιλε μου,απο AmazonUK ερχεται,αρα Ευρωπαικη Ενωση.Τωρα για τα μεταφορικα αν θυμαμαι πρεπει να ειναι ή 7€ ή 7λιρες…
    Παλικαρι που το πηρε νομιζω μου ειχε πει το 16GB βγαινει τελικη τιμη στα 201€ απο Amazon Uk
    και το χε σε 3 μερες

    socrates

    θα φανει λιγο σαν τρολλαρισμα…..αλλα με 150 ευρω πηρα xiaomi hongmi που θεωρω πως προσφερει περισσοτερα…..μπορει να μην εχει 4,4 πανω του αλλα με την miui νατρεχει δεν εχει σημασια.
    και με καρτουλα 32 γιγα καρτουλα δεν με αγγιζει τιποτα…
    θα μου πειτε κινεζικο!!!κ η Motorola στην κινεζικη Lenovo ανηκει , και ολα στην Κινα φτιαχνονται πια.
    Αλλα απο ποιοτητα και υποστηριξη σκιζει οποτε ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες

    Βεβαια οσα γραφω απευθυνονται σε οσους ψαχνουν κ ξερουν περι αγορων απο εξωτερικο, αν καποιος εχει επιδοτηση το κινητακι ειναι μια χαρα , αλλα χαντακωνεται με αυτη τη μνημη

    Costas

    Μία ερώτηση ρε παιδιά. Εγώ έχω το Redmi που έχει 4gb και το miui που είναι και βαρύ πιάνει 1gb και έχω 3gb ελεύθερα. Το moto g που έχει 8gb και λέτε ότι έχει ο χρήστης 5,5gb τόσο πολύ χώρο καταλαμβάνει το pure Android?

    Kostas K.

    Ποιο τελωνείο ρε Θανάση? Αν δεν με απατά η μνήμη μου στην Ευρωπαικη Ενωση είμαστε ακόμη…

    πανος

    Εχω το 8αρι απο τον περασμενο δεκεμβριο, το κινητο ειναι σουπερ, εχω αγορασει usb stick 16gb με micro usb adaptor απο public και δεν εχω θεμα μνημης. Η τιμη ειναι απογοητευση, εγω το αγορασα απο γερμανια με 169 + 16 μεταφορικα + δωρεαν φις συνδεσης στην πριζα (απο Computer universe) και μου το εφεραν στο σπιτι σε 3 μερες. Τωρα υπαρχουν πιο φθηνα μαγαζια στη γερμανια και φυσικα amazon. Δεν θα το επαιρνα ποτε απο wind ειναι κοροιδια.

    Γιαννης

    @πανος και πολύ καλά έκανες φίλε! Στην Ελλάδα δε λένε να βάλουνε μυαλό!

    fotis braoudakis

    εσείς που το εχετε πάρει απεξω εχετε βάλει ελληνικη γλώσσα και μενού;

    Kostas K.

    @ fotis braoudakis γιατί να μην έχει ρε φίλε? Vanilla Android έχει επάνω εννοείται πως έχει Ελληνικά

    Princess Leila

    Κώστα όπως πάντα άμεσο και περιεκτικό το ρεπορταζ σου. Πραγματικά σε ευχαριστούμε πολύ και γιαυτό μπαίνουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να σε διαβάζουμε!

    Εχω ένα σχόλιο για τον Conan (chippie Warlord, 1st cousin of son of tzampa): Δηλαδή εαν το κινητό έκανε 170 ευρώ θα το σκεφθόσουν σοβαρα εαν θα το αγόραζες και τώρα που ανακάλυψες ότι κάνει 189 ευρώ (19 ολόκληρα ευρώ) δεν θα το κάνεις? και βγαίνεις και το γράφεις αυτό? Αυτο-εκτίθεσαι (εαν δεν το έχεις καταλάβει).

    Ωπςςςςς! Μόλις βρήκα εαν δεκάλεπτο στον δρόμο- Conan ελα γρήγορα να το πάρεις! Το πατάω με το παππούτσι μου για να μην σου το πάρει κανένας άλλος. Είμαι στην Κλαυθμώνος! Παράτα ότι κάνεις τρέχα!!

    Κονάν Μπαρμπαριάν (The Armenian Warlord)

    Πριγκιπέσσα μου, δεν μπορώ να σου απαντήσω με ειρωνείες και εξυπνάδες. Έχω μάθει να λύνω τις διαφορές μου με το σπαθί και την ωμή δύναμη.

    Παρ’ όλα ταύτα, παρακάμπτεις την αναφορά μου στο Lumia 520 των 139 ευρώ. Από τα 139 λοιπόν, θα μπορούσα να εξετάσω το ενδεχόμενο να ανέβω στα 170 (μήπως είμαι ανοιχτοχέρης τελικά;). Τα 189 όμως απέχουν πολύ από τα 139. Δε νομίζεις;

    GeoChiosGR

    Συμπαθητική συσκευή και σε καλή τιμή αλλά θα προτιμούσα στο κάτω bezel να υπάρχουν capacitive buttons.

    Princess Leila

    Conan (chippies Warlord, 1st cousin of son of tzampa)

    Τσουτσούρωσε η τρίχα μου! και μόλις είχα κάνει περμαναντ… “Εχω μάθει να λύνω τις διαφορές μου με το σπαθί και την ωμή δύναμη” (χαχαχαχαχα!!!!) Που? στο Xbox? η μαμά σου το ξέρει, ότι αντί να διαβάζεις τα μαθημάτα σου, παίζεις? να είσαι καλά-μας έκανες και γελάσαμε…

    Οτι εισαι ανοιχτοχέρης δεν το συζητώ- θα μπρούσες κάλλιστα να μην έδινες ούτε και τα 139 ευρώ και να αγόραζες μία τηλεκάρτα-δόξα τον θεό, καρτοτηλέφωνα η αθήνα έχει…τι να το κάνεις το κινητό?

    Τελικά θα έρθεις να πάρεις το δεκάλεπτο? ακόμα το πατάω και σε περιμένω… βαρέθηκα…

    ironmanmark40

    οσο φθηνο και αν θεωρειται το κινητο αυτο με τα συγκεκριμενα τεχνικα χαρακτηριστικα, τα 8gb μνημης (5gb στην ουσια), αποτρεπουν την αγορα του. εδω ολοκληρο lg g2 πατωσε λογο ελειψης msd card. δεν μπορω να καταλαβω την λογικη μιας εταιριας να βγαζει κινητα με τοσο λιγη μνημη. βεβαια θελουν να σε σπρωξουν σε online services και το iphone απο την αλλη μοσχοπουλαει… τι να πει κανεις, ειδικα οταν υπαρχουν συσκευες με τα ιδια χαρακτηριστικα και ιδιες τιμες με επεκταση μνημης καποιοι κολανε στα κινητα με 8gb χωρις επεκταση… τι να το κανεις, μονο για πλοηγηση στο ιντερνετ; κατα μεσο ορο φωτο-μουσικη-βιντεο πανε σε ενα χρηστη πανω απο 10gb. ποιος ο λογος να πονοκεφαλιαζεις λοιπον για το moto g;

    GeoChiosGR

    Κάθε κινητό απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, για αυτό υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα με τόσα χαρακτηριστικά. Δεν γίνεται όλα να έχουν 32 GB μνήμης, 1080p οθόνες 3 gb ram κλπ κλπ.
    ΅Εμένα προσωπικά δεν με χαλάνε πχ τα 8GB. Για gaming έχω κονσόλα, στο κινητό μπαίνει κάνα απλό παιχνιδάκι για σκότωμα χρόνου σε ουρές αναμονής πχ….

    Γιαννης

    Παιδάκια μην τρελαίνεστε ούτε οι μεν ούτε οι δε… Το κινητάκι γι’αυτά που προσφέρει και με δεδομένες τις τιμές των καταστημάτων στην Ελλάδα είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα όσοι έχουν τη δυνατότητα, το παραγγέλνουν απ’έξω ή προτιμούν κινέζο που έχει ξεφύγει σε value for money. Εγώ κάνω υπομονή από τις 27/2 για το δικό μου κινεζοτούμπανο.

    NikosB

    Κώστα βλέπω οτι γράφεις θα είναι αποκλειστικά στα καταστήματα WIND,ξέρεις ομως εάν θα το έχουν και τα Public??Σε ρώταω γιατί ήσουν παρόν στην παρουσίαση του τηλεφώνου και μήπως σας ανέφεραν τα Public?Eχώ μια δωροεπιταγή απο τα Public και θα μου κόστιζε πολύ οικονομικά.

    Ευάγγελος Παπαχρήστου

    Υπάρχει στα Public με 189 ευρώ!

    NikosB

    Σε ευχαριστώ Ευάγγελε για την άμεση απάντηση σου,παρ’ ότι δεν το βλέπω στο site του Public θα παώ απο έκει μια βολτα σχετικά κοντά είμαι.

    Κώστας Βλαχάκης

    Ναι υπαρχει στα Public. Κανονικα, οπως και το Nexus 5.
    Οτι μαθαινεις οτι θα εχει WIND, θα μπορεις να το βρεις και στα Public.

    steve

    Αξιόλογη συσκευή….. Σε καλή τιμή…..μόνο τα gb είναι λίγα για κάποιους….. Εγώ δεν έχω θέμα
    (Προσωπική άποψη)…. Αλλά και έτσι να είναι…… Και εσείς που ασχολείστε τα ξέρετε καλύτερα δεν περιμέναμε την motorola για να στραφούμε σε οικονομικά smartphones….

    boomberman7

    Το οτι το UI δεν ειναι ακριβως σαν το νεξους 5 δεν το ρποσεξε κανεις; και ας εχει στοκ 4.4 android? γιατι;;;

    tiamat

    τελικα οτι moto ειναι καλο..

    κριμα που τετοια εταιρειαρα πατωσε και περναει απο χερια σε χερια λες και ειναι μηχανακι..

    ελπιζω η lenovo να μην αλοιωσει τη ποιοτητα και το χαρακτηρα της αλλα δυσκολο..

    καλο κινητο (για χαλαρους χρηστες) αλλα τα 8giga δε φτουρανε ουτε για τη προγιαγια μου πια.

    υγ.Conan “chippie” Warlord, son of Οdin ,brother of Τhor ,first cousin of son of tzampa and noble birth of the family of “ellinikh greek klapsomiseria” .αν ρε φιλε τα 19 ευρω ειναι το προβλημα σου να μη το παρεις, σου δινω 20 και σου μενει και ενα καβατζαουα …..

    mike123

    Στην wind ακομα δεν ξερουν οτι το κινητο υπαρχει :)..
    Ξερει κανεις ποτε θα ξυκλοφορησει ?

    Κονάν Μπαρμπαριάν (The Armenian Warlord)

    Τώρα που το ξανασκέφτομαι, και λαμβάνοντας υπόψη τα σκληρά σχόλια των κατά τ’ άλλα ευγενικότατων (και ανοιχτοχέρηδων) συν-αναγνωστών που κοσμούν με την παρουσία τους και τα γραπτά τους το techblog, κατέληξα πως και τα 170 πολλά είναι.

    Ακόμη και σε οπαδικά site που βρίθουν ανεγκέφαλων κομπλεξικών δεν έχω συναντήσει τέτοια αρρωστημένη διάθεση για ειρωνεία και εξυπνάδες. Είμαι καινούριος στο site και πραγματικά δεν περίμενα να διαβάσω τέτοιου ύφους σχόλια. Και σίγουρα δεν περίμενα ότι τέτοια σχόλια θα γίνονταν ανεκτά από τους διαχειριστές.

    Περαστικά σας εύχομαι.

    Όλοι βοηθάμε στο να γίνει το κλίμα καλύτερο και όλοι ευθυνόμαστε αν αυτό δεν γίνεται πράξη.
    Παρακαλώ όλους να μείνετε on-topic.

    Κατερινα

    Ενημερωτικά η εγγύηση για τις συσκευές απο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα χρόνο, ενώ για αυτές από Ελλάδα είναι δύο χρόνια…

    arisgoku

    Ενημερωτικά είναι παράνομο να πουλάς στην ΕΕ ηλεκτρονικές συσκευές με μικρότερη διάρκεια εγγύησης από 2 χρόνια.

    Μάκης

    Ανάμεσα σε αυτό και το Galaxy S4 mini ποιο θα επιλέγατε και γιατί;

    george

    Παιδια, η αγορα του συγκεκριμενου κινητου δεν αξιζει, κατα την ταπεινη μου παντα αποψη. Οποιος θελει, ας διαβασει και τα σχολια μου στην ενοτητα “unboxing video”, και θα καταλαβει ακριβως το τι εννοω.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Software featured LinkedIn

    Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

    Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

    Gear Apple Apple Watch featured

    Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

    Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

    Gear featured vivo

    vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

    Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

    Gear featured PlayStation 5 Sony

    Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

    Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.