Motorola Moto G (2014), το πρώτο που παίρνει Android Lollipop

Τελικά όπως φαίνεται η Motorola είναι εκείνη που έδωσε πρώτη από τους κατασκευαστές το Android 5.0 Lollipop update ενώ θα περιμέναμε η Google να είναι πρώτη ή ακόμα και η LG που πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι θα δώσει το update στο LG G3 μέσα στην εβδομάδα. Σύμφωνα με το Ars Technica το unlocked Motorla Moto G (2014) αναβαθμίστηκε σε Lollipop.

Το Ars Technica αναφέρει ότι έλαβαν το OTA update και το download είναι διαθέσιμο στα 386MB, αφήνοντας πίσω τα Google Nexus 5 και Nexus 7, πράγμα που δεν είναι συνηθισμένο καθώς οι χρήστες της Google λαμβάνουν πρώτοι τα upadates. Η Motorola συνηθίζει να αφήνει την stock Android εμπειρία στα κινητά της οπότε δεν είναι παράξενο που φέρνει τόσο γρήγορα το update.

motorola moto g lollipop update, Motorola Moto G (2014), το πρώτο που παίρνει Android Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝτίνοςΚ

Εύγε MOTOROLA!!! congrats!!!

forneverarrow

Αν και δεν δουλεύω Android εδώ και 9 μήνες, θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στη Motorola που δίνει τέτοιο update άμεσα και μάλιστα σε μεσαία συσκευή!

Φιλιππος Σεκας

Εμείς με τα nexus πότε θα το πάρουμε?

γιωργος

Λένε για σήμερα αλλά άντε να δούμε…

Panos7GR

Motorola Moto G (2014) Dual SIM, τίποτα ακόμη. Δε με νοιάζει βασικά πότε θα έρθει, γιατί είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα έρθει και το 5.0 (εντός λίγων μερών, μπορεί και ωρών, απ ότι διαβάζω). Το κινητό είναι τούρμπο και ας έχει μόνο 1GB RAM!

Με κέρδισε απίστευτα η Motorola, παρόλο που είχα πει πως μετά τις πατάτες που έκανε με RAZR, δεν θα κοιτάξω προς στα εκείνη. Αν συνεχίσει έτσι με τη σειρά Moto και δεν βάλει το χεράκι της η Lenovo, θα πάει πάρα πολύ καλά και 100% θα την ξαναπροτιμήσω!

Το κινητό το προτείνω ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

Τομ

Γιατι δεν κανουν ολοι αυτο που κανει η motorola με ξεπερναει.. Γιατι δηλαδη δεν πανε ολοι να κανουν το OS τους σχεδον και κατα 95% stock.. Τεσπα..

Vairas

H motorola εχει απογειωθει μαγκες…πουλησα το G2 μου σημερα και μολις πηρα το τελειο κινητακι Moto G 2014 !!!

Αυτα ειναι κινητα..τουρμπο λεμε !!!

dark_master

Σύμφωνα με update του αρχικού άρθρου η αναβάθμιση θα δώσει αρχικά σε μικρό αριθμό συσκευών (σαν betta testers) με τον υπόλοιπο αριθμό να ακολουθεί αργότερα.
Το ίδιο θα γίνει και με το Moto X.
Όπως κ να έχει πάντως συγχαρητήρια της αξίζουν συγχαρητήρια για τη γρήγορη αναβάθμιση, ελπίζω η Lenovo να μην την επηρεάσει καθώς οι περισσότερες κινέζικες δεν φημίζονται για τις αναβαθμίσεις τους. (Αναφέρομαι σε αναβαθμιση λειτουργικού και όχι βελτίωση/πρόσθεση νέων χαρακτηριστικών)

Neoptolemus

Οπως πρεπει να ειναι τα κινητα. Το πιο τιμιο τηλεφεωνο που εχω αγορασει ποτε! Η εποχη που διναμε 600 € για συσκευη εφυγε ανεπιστρεπτη. Η motorola να ειναι καλα γιατι δεν υπαρχει λογος πλεον. Κανεις πλεον τα παντα με πολυ λιγα χρηματα…

Stavros

Αντε ομως ποτε θα γινει το update !!

Makis

@ Ο/Η Φιλιππος Σεκας

Δεν ξέρω ποιο έχεις αλλά εγώ στη θέση σου θα περίμενα να ωριμάσει καμμιά βδομάδα και μετά θα προχωρούσα…έχω το 4.

Makis

@ Ο/Η Τομ

Καλό ερώτημα…φαντάζομαι γιατί σε αρκετούς αρέσουνε (και να μαζοχίζονται βεβαίως-βεβαίως) με τα άπειρα settings, ρυθμίσεις, παραρυθμίσεις, προγράμματα-παραπρογράμματα..κλπ..που ανάθεμα και αν τα χρησιμοποιούν ποτέ. Ειλικρινά, ανοίγεις ρυθμίσεις του S5 και ξεχνάς στο τέλος από που ξεκίνησες… :)))

ioankav

Τυχαία βρήκα αυτό το άρθρο, που αναφέρουν ότι βρήκαν τη factory image για Nexus 7 2012 Wifi για Android 5.0 από το site της Google.

https://www.androidpolice.com/2014/11/11/leak-download-lollipop-lrx21p-factory-image-for-2012-nexus-7-wifi/

NIKOS

Παιδιά τι SAR έχει το moto G 2014; Ακούω τιμές πολύ υψηλές – 1,5… Έχετε γνώση;

Vairas

Για εκτος ευρωπης τοσο ειναι 1.52 .

Για ευρωπη ειναι 0.68

Κανονικο Sar εχει οπως τα περισσοτερα.

Τάσος ο Ν.

Παιδιά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Και το gsmarena που αρχικά ανέβασε αυτήν την πληροφορία, οτι δηλαδή το update ξεκίνησε για τα Moto G 2014, αργότερα ενημέρωσε πως δεν πρόκειται για κανονική κυκλοφορία. “It seems this is just a soak test and not a widespread rollout…”, γράφουν τα παιδιά. Οπότε, αναμένουμε να δούμε ποιός θα είναι τελικά ο πρώτος κατασκευαστής που θα κάνει ευρέως διαθέσιμη την ενημέρωση 😉

forneverarrow

Και ετσι να ειναι, δεν εχει σημασία ποιος θα το βγάλει πρώτος, αλλα το γεγονός οτι θα βγάλει! Η Samsung π.χ. Δουλεύει τον κόσμο στα updates! Η Motorola δίνει το 5 σε mainstream συσκευές ενώ η Samsung παίζεται αν θα το δωσει στο S4! Για να μην πω για τα το Kit Kat που άφησε το touch wiz ίδιο στα S4/mini και στα S5 έδωσε νεα εμφάνιση!

Anyway, στο θέμα update αντικειμενικά παει πρώτη η Apple και έπειτα η Microsoft. Το Android θέλει μεγάλες αποφάσεις (που η Google όπως δείχνει δεν θέλει να πάρει) για να πετύχει μια ενιαία πολιτική αναβάθμισης.

Makis

Η Samsung, Sony και η HTC μέχρι να τα φορτώσουν με 150Κ μαλακιούλες θέλουν τρίμηνο.

NIKOS

Δεν φαίνεται πουθενά το sar του, ρε παιδι μου, ουτε καν στο gsm-arena.. Το γλυκοκοιταζω το κινητό και γι αυτό ρωταω ..

Pantelis

Είχα samsung s4 και το πούλησα και πήρα το motorola moto g 2nd endition (2014). Είναι αρκετά ποιοτικό και πάει σφαίρα. Καμία επάφη με τις ναυαρχίδες των υπόλοιπων εταιρειών. Ένα πραγματικά τίμιο κινητό και πολύ καλά κάνει η Motorola που προσφέρει απλόχερα Pure Android εμπειρία και άμεσα updates.

alex7

Γεια χαρά σε όλους. Έχω το moto g νεας γενιας.έχει γίνει αναβάθμιση σε κανέναν που να έχει την ίδια συσκευή?
Και αν ξέρει κανεις ποτε θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις?

Σταυρος

Εμενα ακομα να μου ερθει η αναβαθμιση … Και βλεπω να nexus να παιρνουν το update ://

dimitris

Ρε παιδιά έχει έρθει σε κανέναν το update ???

Stavros

Τελικά ήρθε το lollipop ή τίποτα ; Το δικό μου (ελληνικής αντιπροσωπείας) είναι ακόμα στο 4.4.4 και δε βρίσκει κανένα update.

stergios

ξερει κανενας ποτε θα ερθει το lollipop γιατι περιμενω πολυ καιρο και ακομι τπτ

dimitris2010

Και το δικο μου moto g 2014 δικαρτο ελληνικης αντιπροσωπείας φοραει ακόμα android 4.4.4 την εκδοση 21.11.14

unlim21

Μη βιαζεστε παιδια. Καλυτερα να ερθει το update το Φεβρουαριο και να παρει το 5.1 που θα εχει διορθωσει πολλα bugs του 5.0.1

Elias

Κι εμένα ακόμα τίποτα… v. 21.11.23 – 4.4.4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.