Motorola Moto G ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Motorola Moto G που θα βρείτε αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της WIND με τιμή 189 ευρώ για την έκδοση με τα 8GB ενσωματωμένης μνήμης. To Moto G έχει οθόνη αφής 4.5 ιντσών HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 5 Megapixel και τρέχει Android 4.4.2 KitKat. Δείτε το βίντεο.

Motorola Moto G πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Motorola Moto G unboxing video, Motorola Moto G ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Κρητικη μαχχχαιρα!! 😛 Πολυ καλη συσκευη!

nikos

Κώστα πραγματικά πρέπει να σου άρεσε πολύ η ονομασία jeally bean,κάθε φορά λες την 4.4.2 έτσι… KIT KAT ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!:p

Nick77

Παλι καλα Κωστα που ειχε το κινητο μεσα…!

βλάσης

@Nick77 κλαίω… Πραγματικά τραγικό να μην έχει ούτε φορτιστή. Επίσης τραγικά τα 5gb χώρου μνήμης. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να το αγοράσει κάποιος.

Gabriel

Κώστα καταρχήν να σου πω ότι έχω δει και αλλά unboxing από διάφορες χώρες στο youtube και δεν έχω δει πουθενά ακουστικά και φορτιστής. για μένα μια χαρά είναι το κινητό και άμα δεν κουβαλάς μαζί σου την προικα σου καλά είναι και τα 5gb. όμως…το πρόβλημα είναι η τιμή του σε σύγκριση με το υπόλοιπο”πλανήτη”

Νάσος

Με OTG μπορούμε να κάνουμε κάτι Κώστα; Δέχεται καλώδιο και λειτουργία OTG;

thanos

κωστα αναμεσα σε αυτο και το 925 το λουμια τι προτεινεις.ασε το λειτουργικο δεν με πειραζει σαν κινητο αξιζει να ανεβω 60 ευρω η να παω για το μοτορολα?

sakis

η συσκευη οντως ειναι πολυ ποιοτικη,γρηγορη και με ατελειωτη μπαταρια.το εχω 2+ μηνες και το εχω ευχαριστιθει.να μην πω για την οθονη.απλα super.αν ηταν η τιμη του και κανα 20αρικο κατω ακομα καλυτερα.

@Νάσος ναι φιλε OTG παιζει κανονικα με την kitkat.

arg

Αφεντικό μου αρέσει που και καλά το παίζεις ότι δέν γνωρίζεις ότι δέν εχει ακουστικά και φορτιστή, Ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν αυτό σχετικά με το moto g ότι το μόνο που έχει είναι ενα usb καλώδιο

Nickolas

Το κινητό φαίνεται πολύ ποιοτικό και από τη στιγμή που έχει και καθαρό android δε θα έχει και lag. Όμως η έλλειψη κάρτας μνήμης είναι ένα θέμα με μόνο 5GB ελεύθερα και επίσης φορτιστή έπρεπε να έχει καθώς δε θα πάρουν το κινητό μόνο όσοι αλλάζουν κινητά σαν τα πουκάμισα και τους μένουν οι φορτιστές. Κάποιος που παίρνει για πρώτη φορά smartphone θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 10 ευρώ ακόμη πάνω κάτω.

Γιαννης

Δεν έχει φορτιστή????? Όχι απλά τράτζικ… Καρατράτζικ!!!!

Kostas K.

Πως κάνετε έτσι ρε? μπορεί να έχεις 10 φορτιστες απο προηγούμενα κινητα, σου λέει δεν εχει φορτιστή, να κρατηθεί το κοστος χαμηλά..Στην τελικη φορτίζει και απο usb αν δεν έχετε εναν φορτιστή mini usb. Ξέρετε πολλά κινητά με αυτα τα χαρακτηριστικα κατω από τα 200 ευρώ? Αν ναι παρτε τα και μην μας τα πρήζετε έλεος δηλαδή με την γκρίνια..Και για όποιον βρίσκει τα 8 gb λιγα ΝΑΙ Υπάρχει και έκδοση με 16 gb!!!! Το Amazon και το Skroutz να είναι καλά…

sdf

Όπως και να έχει είναι απαράδεκτη η έλλειψη φορτιστή. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες

Sotiris

Παιδια στο site της Motorolo οσον αφορα το περιεχόμενο του κουτιου αναφεροντε τα εξης…

In the box

Moto G in black
USB cable
Quick start guide

And thats it!!!!!!!

Gmis

Κωστα πολυ καλο το κινητο κ ωραιο unbox!!Κριμα που δεν θα ρθει κ το moto x.
Υ.Γ ωραιο καινουριο κοπιδι !! 😉

perfectMotoG

Το έχω 2 μήνες…Χώρια από το πόσο ευχαριστημένος είμαι πρέπει να πω οτι μετά το τελευταίο firmware update που έγινε αυτόματα…η μπαταρία εκτοξεύθηκε. Θα εντυπωσιαστείτε παιδιά.
Το 4.4.2 μου έχει έρθει από τα μέσα Γενάρη. Go for it αφοβα !!! Από αγγλικό amazon έχει 173 ευρώ. +50gb στο google drive που θα λήγουν σε 2 χρόνια, αλλά να ξέρετε οτι η google θα δώσει πολύ περισσότερο free space σε όλους δωρεάν σε λιγάκι. Οπότε κανένα πρόβλημα !!!
Α ξέχασα…ΤΕΛΕΙΑ ΟΘΟΝΗ. Τη συγκρινω με πολλά high end κινητά !!! Άμεση απόκριση στο GPS. Δεν έχω παρόμοιο σε κανένα κινητό που έχω δει. Το γυαλί που δε γρατζουνίζεται καθώς είναι gorilla glass 3 !!! Χώρια που πιάνει όλο το μπροστινό μέρος του κινητού, οπότε δεν υπάρχει καθόλου χώρος ούτε για τόση δα σκονίτσα. Δείτε το και ψάξτε το. Δε λέω μπαρούφες. Ενθουσιάζεσαι όσο περνάει ο καιρός και βλέπεις πόσο καλά πάει !!!

george

Τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητου, για την τιμη του ειναι πολυ καλα. Για εμενα προσωπικα παντως δεν αξιζει η αγορα του. Για δυο λογους. Ο ενας ειναι η ελλειψη θυρας για καρτα micro sd. Απαραδεκτο να μην μπορεις να εχεις παραπανω μνημη, εαν την χρειαστεις. Επισης προσωπικα εχω ολα μου τα αρχεια στην καρτα sd, ετσι ωστε ακομα και στην περιπτωση που το κινητο χαλασει εντελως, ακομα και αυτοκινητο να το πατησει που λεει ο λογος, απλα μεταφερω την καρτα στο καινουργιο κινητο και ετσι δεν χανω απολυτος τιποτα. Ο δευτερος λογος ειναι η ενσωματομενη μπαταρια. Απαραδεκτο και παλι να μην μπορεις ευκολα να αλλαξεις την μπαταρια σε περιπτωση που θελεις η χρειαστει. Με τετοιους περιορισμους, ουτε i-phone να ηταν!! Θα προτιμουσα, με τα ιδια χρηματα, να αγοραζα για παραδειγμα το huawei honor 2, που εχει επιπλεον 8mp καμερα και 2 gb ram. Και μην μου πει καποιος οτι η huawei δεν ειναι καλη η οτι ειναι αγνωστη μαρκα. Ειχα παλαιοτερα huawei και μπορω να σας πω με σιγουρια οτι σημασια εχουν τα specs και οχι οι μαρκες…

arg

george πες μας μία τι κινητό έχεις και πόσα γίγα αρχεία έχεις, και γιατί θεωρείς την κάρτα sd πολύ περισσότερο αξιόπιστη απο το cloud. για να μήν υπέρβάλω όσοι ξέρουν άπο android και ξέρουν να εκμεταλέυωντε τις υπηρεσίες της google είμαι σιγουρος ότι τα 16 γίγα είναι υπέρ αρκετά.

εάν θές να παίζεις gta, nba, pes, μου πες σούπα τώτε αλλάζει η δουλεία, καλύτερα να αγοράσεις playstation. έχω περιέργεια πού τρώς τα γίγα.

george

Προς arg: Εχω μια sd class 10 η οποια ειναι 32gb και ακομα και οταν θα αλλαξω κινητο, θα την μεταφερω στο επομενο, και ετσι θα εχω πολυ ευκολα και ανετα μεταφερει ταυτοχρονα και τα αρχεια μου. Απο τα 32gb χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη γυρω στα 17. Χαρτες πλοηγησης (navigon και sygic, σπασμενα απο το aptoide), περιπου στο 1 gb και για τα δυο μαζι. Επισης πολλες εφαρμογες, βιντεακια δικα μου η απο το youtoube, φωτογραφιες, τραγουδια, και κατι λιγα παιχνιδια. Καλο και το cloud, αλλα χρειαζεσαι παντα internet και κατα προτιμηση wi-fi. Επισης, εαν δεν κανω λαθος, η google σου δινει καποια gb στο cloud μαζι με το συγκεκριμενο κινητο δωρεαν, αλλα για δυο μολις χρονια. Μετα θα πρεπει να πληρωσεις. Αν ψαξετε λιγο στο skroutz, θα δειτε οτι οι καρτες micro sd class 10, που ειναι και οι γρηγορες, με 32gb χωρητικοτητα ξεκινουν μολις απο 14.88 ευρω. Για ποιον λογο λοιπον να επιλεξει καποιος ενα κινητο χωρις υπαρξη θυρας καρτας micro sd; Ακομα και 32gb ενσωματομενη χωρητικοτητα χωρις ομως να παιρνει καρτα sd αν ειχε το συγκεκριμενο κινητο, και παλι θα επελεγα με τα ιδια χρηματα να παρω ενα αλλο κινητο, αρκει να εχει θυρα micro sd. Πιστευω… Συνέχεια »

arg

Ας εκμεταλευτούμε λίγο τα καλούδια της google, έχουμε και λέμε, gps ? google maps που είναι best off, φώτο – βίντεο ? Google + auto back up + λευκόματα, προσωπικά έχω 2000 φωτο περίπου, Αρχεία ? Gdrive, Μουσική? μα πόση μουσική ? πόση ? , έγραφα G Docoment, ΟΚ Θέλουν ίντερνετ όλα αλλά υπάρχουν και προγράμματα πλέων 3g που είναι σχεδόν τσάμπα, χρισιμοποιώ 400 mb με 2 ευρώ Qcard τον μήνα και καθάρισα σε όλα. παιδιά μήν κοροιδευώμαστε στα νούμερα, τα 16 giga (12 καθαρά) εάν δέν έχεις περάσει μέσα τεράστια παιχνίδια είναι μια χαρα, άσε που όπου και να πάς πλέων υπάρχει wifi ακόμα και στα εξωκλήσια.

george

Οποιος θελει να λεει οτι εχει το “brand name” και την τελευταια εκδοση του android, θα παρει το motorola. Βεβαια μετα απο δυο χρονια θα χτυπαει το κεφαλι του, γιατι κακα τα ψεμματα. Τα πραγματικα 5gb του αποθηκευτικου χωρου ειναι, για τον απαιτητικο χρηστη, πραγματικα λιγα. Και μετα τα δυο χρονια ειτε θα αναγκαστης να αλλαξεις κινητο, ειτε θα πρεπει να πληρωσεις την google για να συνεχιζει να σου δινει μνημη στο cloud, αφου θα εχουν ληξει τα δυο δωρεαν χρονια. Εξαλλου μετα απο 2-3 χρονια, στην καλυτερη περιπτωση, που η μπαταρια θα φτασει φυσιολογικα στο τελος της ζωης της, και παλι θα αναγκαστεις να πληρωσεις εναν τεχνικο καθως επισης και εναν σκασμο λεφτα για να σου την αλλαξουν, γιατι πολυ απλα η μπαταρια του δεν ειναι αποσπωμενη, αλλα ενσωματομενη. Ετσι, δεν εχεις την δυνατοτητα να παραγγειλεις απο το e-bay καποια αλλη μπαταρια με 5-10 ευρω και να την αλλαξεις, οπως κανουν ολοι, μονος σου, ευκολα, γρηγορα και οικονομικα. Καποιος ο οποιος εχει πιο ελευθερο, καθαρο μυαλο, δεν τον νιαζουν τα “brand names”, τα φρου φρου και τα αρωματα, θα κοιταξει και αλλες επιλογες, στα ιδια εννοειτε, περιπου, παντα χρηματα. Μην ξεχνατε το σημαντικοτερο πραγμα: Ολα, μα ολα τα κινητα,… Συνέχεια »

chris

Οποιοσδήποτε φορτιστής με υποδοχή usb είναι κατάλληλος για το κινητό η παίζει να έχει πρόβλημα αν δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.