Motorola Moto G: Δοκιμάζει την αντοχή του στο νερό [video]

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα το τρίτης γενιάς Motorola Moto G (2015) στο οποίο φέτος από τις πιο σημαντικές αλλαγές ήταν η αδιαβροχοποίηση που προσέθεσε η Motorola. Έχει πιστοποίηση IP X7, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό σε ένα μέτρο βάθος για περίπου 30 λεπτά.

Το Motorola Moto G έρχεται σε δύο εκδόσεις, η μια είναι με μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, ενώ η άλλη έρχεται με 1GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 8GB. Ωστόσο και οι δύο εκδόσεις έχουν υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD για να φτάσουν έως και 32GB χωρητικότητα.

Η οθόνη είναι 5 ιντσών ανάλυσης 720p και επικάλυψη από Gorilla Glass 3, έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.4GHz και Adreno 306 GPU, Android 5.1.1, κάμερα 13 Megapixel με dual-LED dual-tone flash, η δεύτερη κάμερα είναι στα 5 Megapixel και η μπαταρία 2070mAh 2470mAh.

Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές που έκανε φέτος η Motorola είναι η πιστοποίηση IPx7, χάρη στην οποία το Moto G μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο water test που δοκιμάζει τις επιδόσεις του Moto G. Μέχρι τώρα τα Moto G είχαν προστασία μόνο εάν πέσει επάνω λίγο νερό.

Motorola Moto G: Δοκιμάζει την αντοχή του στο νερό [video], Motorola Moto G: Δοκιμάζει την αντοχή του στο νερό [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris2066

Μια μικρή παρατήρηση…στην τελευταία πρόταση διορθώστε την λέξη “προστασία” γράφετε “πεοστασια”

One

Καλο που εβαλαν την αδιαβροχοποίησή αλλα στα specs το κινητο δε με πείθει για να αλλάξω το Z3 Compact.

Ekimolaos

@One
Λογικό ρε συ, το Z3 compact στην ουσία είναι ναυαρχίδα (ίδια specs δεν βάζει η sony στα compact με τα original -πέρα από ανάλυση οθόνης;), ενώ το moto g είναι mid-range συσκευή. Κράτα το Z3c σου γιατί μας βλέπω σε λίγο να παίρνουμε τις 6″ για compact!!

Panos7GR

Με ανησυχεί το γεγονός πως πήρε νερό το πίσω καπάκι. Είναι λογικό; Γιατί βλέπω πως εκεί πίσω υπάρχουν οι θύρες SIM και microSD και είναι εκτεθειμένες.

Χρήστος Μ

Panos7GR έχεις δίκιο αλλά μάλλον κάτι σαν λάστιχο υπάρχει στο καπάκι που καλύπτει τις θύρες. Δες άλλη μια το βίντεο προς το τέλος.

Panos7GR

Έχεις δίκιο, Χρήστος Μ. Έχει λάστιχο για να προστατεύει τις θύρες, αλλά και πάλι με αγχώνει. Θα δούμε κι άλλα βίντεο να δούμε τι ισχύει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.