Motorola Moto G, Ελλάδα το φέρνει αποκλειστικά η WIND

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει επίσημα η αποκλειστική διάθεση του Motorola Moto G στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της WIND και λογικά και των Public. Το Motorola Moto G αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσιτό και ενσωματώνει οθόνη 4.5 ίντσες HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash.

Η WIND στο Facebook αναφέρει συγκεκριμένα, “Έρχεται τo Motorola Moto G στην Ελλάδα, αποκλειστικά στη WIND & θα είναι εντυπωσιακά προσιτό!

Motorola Moto G πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Motorola Moto G WIND Ελλάδα, Motorola Moto G, Ελλάδα το φέρνει αποκλειστικά η WIND

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Μακάρι να το δούμε εκεί στα 180€ το 8άρι και στα 200-210 το 16άρι, όσο και στα σκρουτζομάγαζα δηλαδή, αλλά με επίσημη υποστήριξη!

Πάντως, ήδη είναι στα σκαριά η επόμενη έκδοσή του και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα (τώρα, το πότε θα έρθει Ελλάδα άγνωστο!)

Γιάννης

Στο e shop.gr ειναι στα 199 τα 8 GB και στα 219 τα 16 GB παντως…κατι παρεμφερες λογικα απο wind

Gabriel

αν και δεν είπαν τίποτα για την τιμή,άκουσα ότι παίζει 190 με 200 τα 8gb και κάπου στα 220 με 225 τα 16gb! μακάρι να λέω εγώ αρλούμπες γιατί αν είναι έτσι θα έχει τεράστια απόκλιση από της τιμές που είναι έξω! ευρώπη και αμερική.

Darth

από οι άκουσα μόνο η έκδοσή με 5 gb (8) δώρο άδωρο

Tom

Best mobile under 200

Lefteris

Γιατί δεν του έβαλαν 2GB Ram, να γινόταν χαμός μετά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Και ας ανέβαινε λίγο η τιμή, δεν τρέχει και τίποτα.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλή πρόταση! Πιστεύω για υποψήφιο αγοραστή να ναι μέσα στην 3άδα!

Dalinos

Ωραιο κινητακι…Το ΜΟΤΟ Χ τι γινεται δεν θα το φερουν στην χωρα μας επισημα??Εκεινο περιμενω!!!

keysmith

1. από amazon.co.uk έχει 158€ με τα μεταφορικά άλλα.. 10€.
2. Το eshop το είχε βγάλει σε “προσφορά” 180€ τώρα κοντά.
Με αυτά τα δεδομένα μια τιμή στα 180 είναι λογική. Πλέον υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες προτάσεις σε παρόμοια χρήματα.
Αν βγεί πχ στα 200€ προσωπικά θα προτιμούσα στα 200€ (πρόσφατη προσφορά voda) ένα LG L9 II που αν και έχει χειρότερο επεξεργαστή συνολικά προσφέρει καλύτερη/παρόμοια εμπειρία χρήσης (λίγο μεγαλύτερη οθόνη σε λίγο καλύτερο μέγεθος, ξεχωριστή sd, μπαταρία, λίγο καλύτερη η κάμερα κτλ). Και υπάρχουν και άλλα εκεί γύρω.
Πάντως κακό δεν το λές. Καλό το λες σαν κινητάκι και με υποστήριξη google (αν και πουλήθηκε στην lenovo)

THANOS

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΜΕ 162 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΑΖΙ.ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΑ 8GB.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ…

arg

και πολύ καλά έκανες thanos και το αγόρασες απο άμαζον, γιατί σίγουρα εδώ θα έχει κανένα 50 ρικο παραπάνω

Fotis

Εγω το πηρα πριν 3 μηνες για 89 λιρες απο εδω Αγγλια. Απο το tesco. Το 8αρι ενοειτε.
Αρκετα καλο κινητο αλλα με μετρια καμερα.

Γιαννης

Η motorola συνηθίζει να βάζει μέτριες έως κακές σε απόδοση κάμερες στα κινητά της. Επίσης αν κάποιος χρήστης λατρεύει το play store, καλό θα είναι να αγοράσει την έκδοση με τα 16GB. Όπως και να έχει, με 4πυρηνο snapdragon 400 επεξεργαστή, είναι μια οικονομική και δελεαστική πρόταση για το μέσο χρήστη.

George

5.5 GB για το χρήστη χωρίς επέκταση? Δε θα πάρω.

Dimitris547

Είναι αδιάβροχο ?????????????????????????????????????
Έτσι άκουσα .

giannis_al

@keysmith
Δεν θα ήμουν και απόλυτος για τον επεξεργαστή, καθώς ναι μεν είναι 4πήρυνος, αλλά Α7 krait 200 (αντίστοιχο του Α15), έχω λοιπόν την εντύπωση πως ακόμα και σε επεξεργαστική ισχύ το l9 υπερέχει ή τουλάχιστον θα είναι αντάξιο!
Γενικά πιστέυω πως μία ανταγωνιστική τιμή για το moto g θα ήταν κάπου στα 170 κ 190 για τα 8gb και τα 16gb αντίστοιχα, με μόνο συγκριτικό δέλεαρ τις αναβαθμίσεις και το καθαρό android

Vairas

@giannis : νομιζω κανεις λαθος…το MOTO G κανει παπαδες με αυτο το Cpu.
Πρεπει να κοιτας παντα αναλογικα τα παντα…Δηλαδη,μεγεθος οθονης σιγουρα και μετα τι ακριβως κανει το cpu σε καθε κινητο . Σιγουρα το Moto G ειναι μια κλαση ανωτερο του αργου L9 το οποιο το ειχα..

paka76

παντως εγω παιδια το πηρα απο αγγλια 160 ευρω ,ειναι τελειο και αν θελετε την αποψη μου δεν νομιζω οτι θα ερθει κατω απο 200 στην ελλαδα

ctzellos

και γιατι να μην παρω το S3?

Vairas

Πιο S 3 ρε φιλε ;;; χα χα Κλαιω….

Vairas

ελα ρε Βλαχακη για s 3 μας μιλαει ο αλλος,3 ετων μηχανακι. Τι να εξηγησω ;

Οτι το G φοραει κινητηρα απο Αεροπλανο και το S 3 απο Ελικοπτερο ;

Αυτο τα λεει ολα !

Τομ

Vairas οτι πας εσυ να συμβουλεψεις ατομο τωρα; Τεσπα..

Δεν θελω να στο χαλασω οτι το moto G ειναι τρομερα καλυτερο απο το s3, αλλα κρατα το για τον εαυτο σου τουλαχιστον μην συμβουλευεις.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Αυτό που με ψιλο-χαλάει είναι ότι τα 3 πλήκτρα είναι ενσοματομένα στην οθόνη σε αντίθεση πχ Lg L9 II που είναι παρακάτω και εκτός οθόνης!
Προσωπική άποψη!

Ανδρέας

Το πήρα το 16άρι πριν τρεις μήνες από το Αγγλικό amazon (μαζί με μεταφορικά, μια θήκη κ screen protector βγήκε γύρω στα 220 αλλά έχει πέσει η τιμή πλέον) και είμαι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ. Ο,τι μπορεί να έχετε δει ήδη σε reviews ισχύει. Που σημαίνει εξαιρετική εμπειρία χρήσης, μέτρια επιεικώς φωτογραφική (δεν με ενδιέφερε), σχεδόν καθαρό android. To 1 giga RAM δεν με προβλημάτισε ποτέ (δεν παίζω παιγνίδια) και ο χώρος είναι υπέρ αρκετός. Με όλες τις εφαρμογές που χρειάζομαι και αρκετές ακόμα που δεν χρειάζομαι (σύνολο 1,2GB) και ένα σωρό φωτος (σύνολο 2,2GB) έχω σχεδόν 8,5 διαθέσιμα. Χώρια που φωτος/βιντεος τα ανεβάζω αυτόματα στο drive (στο οποίο σου κάνει δώρο 50 γίγα για 2 χρόνια btw). Το μόνο “πρόβλημα” είναι ότι για να κάνεις root πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και για να γίνει αυτό πρέπει να ζητήσεις κλειδί από τη Motorola, που σημαίνει ότι (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) αναγκαστικά δεν έχεις εγγύηση. Σου εμφανίζει μάλιστα και αντίστοιχο μήνυμα κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό. Όχι απλά θα το αγόραζα ξανά οποιαδήποτε στιγμή, αλλά με έκανε να δω με πολύ καλό μάτι τη Motorola (για κάποιο λόγο τα τελευταία 5-6 χρόνια είχα μόνο samsung, όχι συνειδητά, απλά έτυχε) και πλέον θα σκεφτόμουν… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.