Motorola Moto G2, 10 Σεπτεμβρίου με 5 ιντσών οθόνη στα 250 ευρώ;

Ο διάδοχος του Motorola Moto G, που θα ονομάζεται Motorola Moto G2 ή G+1 θα είναι διαθέσιμο στις 10 Σεπτεμβρίου με Dual-SIM έκδοση και οθόνη 5 ιντσών, σύμφωνα με πληροφορίες από κατάστημα λιανικής.

Η τιμή του Motorola Moto G2 αναμένεται να είναι στα 250 ευρώ, διπλάσια από το Motorola Moto G και 25% πάνω από Moto G 4G.

Από τη συσκευή περιμένουμε 5 ιντσών 720p οθόνη, Snapdragon 400 chipset με quad-core 1.2GHz Cortex-A7 CPU και Adreno 305 GPU, 1GB RAM, 8MP εξωτερική κάμερα με 720p video recording, 2MP εξωτερική κάμερα και Android 4.4.4 KitKat. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 8GB αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα μπορεί να επεκταθεί.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι θα κυκλοφορήσει 10 Σεπτεμβρίου, τότε λογικά θα το δούμε να ανακοινώνεται στην IFA.

motorola moto g2, Motorola Moto G2, 10 Σεπτεμβρίου με 5 ιντσών οθόνη στα 250 ευρώ;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Αν είναι έτσι τότε δεν αξίζει το όνομα του προκατόχου του! Έχει καλύτερη κάμερα, χειρότερη οθόνη και ίσως να έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης! Συγνώμη άλλα σε αυτά τα λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερα κινητά! Αν είχε τον sd 600 ή τον καινούριο 410 και 1, 5gb ram και οθόνη στις 4, 7 ίντσες θα ήταν καλό.Δεν νομίζω ότι ζητάω παράλογα πράγματα. Έτσι θα έπρεπε να ήταν η επομένη γενιά moto g.
Υ.Γ ξέρει κανείς γιατί καμία εταιρεία δεν χρησιμοποιεί τον sd600 ή αυτόν του xperia z(νομίζω sd s4 pro λέγεται) και μας έχουν τρελάνει με τον 400αρη?Αν και φαντάζομαι τον λόγο…Αν βάλουν σε mid range smartphone τον 600αρη με 720p οθόνη και λογικό μέγεθος (4, 7″) τι να τις κάνουμε τις ναυαρχίδες.

Aroulis235

@nikos Οταν βγει ο sd1200 τοτε ο 600αρης θα ειναι για midrange… 😛

Λευτέρης

@nikos τον 600αρη φαντάσου τον έχει το s4 που έχω οπότε λίγο δύσκολο να τον βάλουν σε τέτοιες συσκευές.Οπως είπε και ο φίλος από πάνω με τα από κάμποσους καινούριους θα αρχίσουν να τον βάζουν στις midrange

Genesis

niko

1 ο 400 είναι μια χαρά ο 600 δεν μπορεί να μπει σε low end-mid range τουλάχιστον όχι ακόμη ίσως σε 1-2 χρόνια μπορεί.

2 η οθόνη στα 5 inc άμα έχει καλά bezels και με 720p θα είναι πολύ καλή.

αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι η ram έπρεπε να ήταν 1.5GB
αν παίρνει και κάρτα μνήμης αξίζει αλλιώς άμα είναι σαν το πρώτο δεν αξίζει καλύτερα να πάρει κάποιος το πρώτο που θα είναι και πιο πολύ φθηνό.

tiamat

Καλά τι λένε ρε! 250 ευρώ από τα 189 του πρώτου μοντέλου??? 250 θα έχει το g 2 τότε με τον high end snapdragon800!!!!

Genesis

tiamat
η τιμή του θα πέσει γρήγορα κάτω από τα 200 αλλά άμα κάποιος είναι διατιθέμενος να δώσει 290 τότε G2 με χίλια δεν το συζητώ.

nikos

@genesis αυτό λέει ο tiamat, ότι μέχρι να βγει το moto g2 το lg g2 θα κάνει 250ευρώ(τώρα είναι στα 280+)οπότε δεν αξίζει έτσι να το αγοράσεις,μόνο μετά από μήνες που θα κάνει 200ευρώ αλλά και τότε γιατί να μην πάρει κάποιος το sgs3 neo για παράδειγμα που είναι το ίδιο και με 1,5gb ram?Γενικά το θέμα είναι ότι προσφέρει σεδόν τα ίδια με τον προκάτοχο του σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή,για αυτό και δεν θα αξίζει αν είναι έτσι!

Τομ

Το θεμα ειναι ποτε τα συγχρονα midrange κινητα θα προσφερουν κατι παραπανω απο τα παλια (3 χρονων παλια) flagships? To 4g δεν μου λεει πολλα (εκτος αν μιλαμε για tablet) και οι καινουριες εκδοσεις android ειναι οκ μεν, αλλα δεν ειναι και ios το συστημα να χρειαζεται την τελευταια εκδοση του λογισμικου για να παρει την τελευταια εκδοση μιας εφαρμογης. Αρα η τελευταια εκδοση android ΔΕΝ ειναι αναγκαιο. Επομενως γυρναω στην πρωτη ερωτηση. Ποτε ενα midrange κινητο της σημερον ημερας θα ειναι καλυτερο απο το galaxy μου; Ισα ισα ειναι τα ιδια ομως εχω ακομα καλυτερα καμερα και ισως οθονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.