Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες η Motorola, που τώρα ανήκει στην Lenovo, σε event που διοργανώνει στις 4 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει πολλές σημαντικές συσκευές με τις οποίες αναμένει να ενισχύσει σημαντικά την θέση της στην αγορά. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι το high-end smartphone Motorola Moto X+1, το πολυαναμενόμενο Motorola Moto 360 smartwatch καθώς και ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Motorola Moto G.

Είναι προφανές ότι το Motorola Moto G2 έχει λάβει αξιοσημείωτη προσοχή από leakers και τα media και αυτό οφείλεται στην επιτυχία του προκατόχου του. Ακόμη και σήμερα το Motorola Moto G είναι από τις καλύτερες συσκευές της κατηγορίας του.

Το Hellomotohk διέρρευσε κάποιες φωτογραφίες της συσκευής μαζί με ένα teaser το οποίο συμπεριλαμβάνει τις κυριότερες αλλαγές που περιμένουμε από το Motorola Moto G2.

Όπως βλέπουμε το νέο Motorola Moto G2 θα έχει μικρότερα bezels, 5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720p, 8 megapixel κάμερα, μπροστινά ηχεία και τέλος υποδοχή για microSD κάρτα, πράγμα που έλειπε από το προκάτοχό του. Επιπλέον το Moto G2 θα έρχεται με αποσπώμενο πίσω καπάκι, ώστε να μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση του κινητού σου όποτε το θελήσεις. Τέλος φήμες αναφέρουν ότι θα έχει quad-core Snapdragon 400 SoC, 1GB RAM και 8/16GB εσωτερική μνήμη.

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

motorola moto g2, Motorola Moto G2, εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Το περιμένουμε με αγωνία!!!!!

Sot11

Καλο φαίνεται!
Παρεμπιπτόντως αυτο στην δεύτερη φωτο εχει σπασμένη οθονη :/ !!

NICK

Το γεγονος οτι δειχνει να ειναι δικαρτο να μην το σχολιασουμε?!?!?
κατα τ’αλλα ειναι τιμιοτατο κινητο..!!!!

tiamat

παρα πολυ ομορφο αλλα εχει πολλα μειον απο’οτι εχει φανει.

1) παλι ιδιο επεξεργαστη με το παλιο
2) θα εrθει παλι μονο η μικρη 8giga εκδοση ελλαδα (wind,public)
3) θα ειναι πολυ πιο ακριβο απο το παλιο σε τιμη γυρω στα 249 (θα μας πουν επειδη ειναι 4g πλεον και καλα)

επισης οι 4,5 ιντσες του παλιου με τα νεα μικροτερα μπεζελ θα ηταν ενας μακραν καλυτερος συνδιασμος !!!

που καταληγουμε??

LG G2 !! μακραν ανωτερο σε ολα στην ιδια τιμη!!!!!!

fishbird

Παιδιά το motorola moto g της πρώτης γενιάς θα σαρώσει σε πωλησεις αν και υπάρχει εκδοση 4G με θύρα micro sd κτλπ. Θα το αγοράσω σε τρελή τιμή σε 1 μήνα που θα αρχίσουν οι πωλησεις της 2ης γενιάς. Συγγνώμη για το off topic σχόλιο 26/08/2014 Lg G 2 στο skroutz 288€. Δεν γίνεται να τα συγκρίνουμε όλα με το Lg G2 παιδιά αλλη κατηγορία το κάθε κινητό αν και με 230€ μπορείς να πάρεις κινηταρες απο Κίνα μεριά… Σοβαρές προτάσεις όχι αστεία… Προσωπική γνώμη μου…. 1) κινητό να εκτελεί βασικές σημαντικές αναγκες όπως τηλέφωνα,μηνύματα, λίγο internet email,άντε και κάνα παιχνίδια κι όταν βαριέσαι αλλά ΑΛΛΑΓΚΑΡΙΣΤΑ. 2) σταθερός η/υ για τις ανάγκες δουλειάς,ταινίες κτλπ. 3) λάπτοπ για τις ελαφριές δουλειές και φορητότητα. 4) ταμπλετ για σερφαρισμα και χαζολογημα (χαχα). 5) 40-55″ TV για ταινίες κτλπ. 6) ps3 για games 7) μια ψηφιακή για φωτο και βιντεο Ps: όλες οι παραπανω κατηγορίες πρεπει να υπαρχουν δεν γίνεται να βλέπεις full hd ταινία στο LG G2 είναι ο ορισμός της ξεφτιλας για μένα…ταμπλετ να παίζεις games? ΕΕΕ όχι οποιοδήποτε ταμπλετ κιόλας να εχεις… Αυτό που θέλω να πω να μην τα ζητάμε πολλά σε μια συσκευή!!! Τι να τα κάνω τα octacore,snapdragon… Συνέχεια »

tech21man

fishbird εισαι τεραστιος. Τα ιδια λεω και σκεφτομαι και εγω επι χρονια.

Δεν λεω οτι καθε συσκευη δεν εχει τη θεση της, αλλα, ειδικα οι “high end” τελικα καταληγουν πιο αναπηρες σε καποιες λειτουργιες απο ο,τι περιμενει κανεις και δεν δικαιολογουν το κοστος τους.

Στις υποκατηγοριες βαλε και τα νεα ρολογια που μας ζητανε να ξεγκαβωνομαστε για να βλεπουμε το ιδιο παραμυθι με τα widget καιρου.

Εκει που ομως, δεν μιλαω γιατι η ιδια η αγορα σπρωχνει το παιχνιδι σε μοδα εφαρμογες κτλ ειναι το περιθωριο κοστους ανα συσκευη. Λογικα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο στο mobile κοσμο…Τους συμφερει να πουλανε φτηνοτερες συσκευες (παλια ηθελες 1500 για laptop που λεει ο λογος) για μεγαλυτερο κερδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.