Motorola Moto Maxx, επίσημα η νέα έκδοση του Droid Turbo

Όπως σας είχαμε πει η Motorola ανακοίνωσε σήμερα στην Βραζιλία την παγκόσμια έκδοση του Motorola Droid Turbo το οποίο είναι αποκλειστικά για το αμερικάνικο δίκτυο Verizon. Η νέα έκδοση έρχεται με αλλαγή ονόματος σε Motorola Moto Maxx και χωρίς το σήμα της Verizon ενώ τα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς ίδια.

Μια ακόμη διαφορά από την έκδοση της Verizon είναι ότι βγαίνει μόνο από Ballistic Nylon στην πίσω πλευρά σε εκδόσεις 32 GB και 64 GB ενσωματωμένη μνήμη. Επομένως, το Motorola Moto Maxx είναι high-end και μια από τις καλύτερες συσκευές της Motorola με 5.2 ιντσών Quad HD οθόνη, 20.7 Megapixel κάμερα, quad-core 2.7 GHz Snapdragon 805 επεξεργαστή, 3 GB RAM και 3900 mAh μπαταρία με υποστήριξη για τεχνολογία Motorola turbo charging. Η οθόνη είναι καλυμμένη από Gorilla Glass 3, αντέχει αν πέσει νερό επάνω του (splash-resistant), ζυγίζει 176γρ. και έχει διαστάσεις 143.5×73.3×11.2 χλστ.

Το Motorola Moto Maxx θα είναι διαθέσιμο στη Βραζιλία από 8 του μήνα στα 870 δολάρια περίπου (2,199 reais) και θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές της Λατινικής Αμερικής αργότερα. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν θα έρθει προς Ευρώπη.

motorola moto maxx, Motorola Moto Maxx, επίσημα η νέα έκδοση του Droid Turbo

motorola moto maxx, Motorola Moto Maxx, επίσημα η νέα έκδοση του Droid Turbo

motorola moto maxx, Motorola Moto Maxx, επίσημα η νέα έκδοση του Droid Turbo

motorola moto maxx, Motorola Moto Maxx, επίσημα η νέα έκδοση του Droid Turbo


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

απλα κορυφαιο! ειδικα η μπαταρια!

Giannis Charp

870$= 696.63€ μόνο…κρατήστε μου 5-6 να μοιράσω δώρο στη γειτονιά…
Αυτό με τις τιμές είναι πλέον κάτι περισσότερο από αστείο!

Solon

Φοράει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τι τιμή περίμενες δηλαδή; Σε 6 μήνες θα πέσει 150$ και θα είναι ποιο προσιτό.

Giannis Charp

@Solon κι άλλοι φόρεσαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά δεν κάναν έτσι…Και μάλλον στην Ευρώπη δεν θα έρθει στα 696 αλλά κάνα 50αρικο παραπάνω.

Ανδρεας

Μωρε αν ειχα τα λεφτα θα το επαιρνα ΑΜΕΣΩΣ!!!!

GfK

ούτε HTC One M8 Eye
ούτε moto maxx
γιατί μας έχουν στην απέξω εμάς τους EU citizens ?

nikos lesvos

Ερωτας τρελος απο την πρωτη ματια.Οτι θελουμε σε specs υπαρχουνε απλα πανω σε αυτο το μωρο!!!! μπραβο moto αν θελει καποιος ολα τα χωραει.Το θεμα ειναι να ερθει ευρωπη, γιατι εκει θα γινει το μεγαλο παιχνιδι, και οχι σε brazil και τετοιες χαζομαρες.

Μιχάλης Φ.

Θα το πάρω αφού κερδίσω το Τζόκερ αύριο!

giannis13

μου αρεσει που πολλοι σχολιαζετε την τιμη του οταν δινετε τοσα και παραπανω για
samsung galaxy note 4
samsung galaxy s5
iphone 6
iphone 6 plus
sony z3
htc one m8

κλπ κλπ
εχει τα καλυτερα specs παντου ομως , ακομα και σε μπαταρια !
και ειναι και καλο το μεγεθος του !!!!

Giannis Charp

@giannis13 δεν έδωσα δεκάρα για κανένα από αυτά.

dionisis

Τρελή άνοδο η μοτο και αν συνεχίσει την πολιτικη των αναβαθμισεων βλέπω να μεγαλουργει ξανά. Σίγουρα το επομενο μου κινητό Αν ερθει Ευρώπη.

Sot11

Πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και φοβερή μπαταρία, αλλά εμφανισιακά δεν λέει απολύτως τιποτα(όπως και το nexus 6) και είναι και πολύ χοντρο(επίσης όπως το nexus 6)!

Μιχαλης

Γιατί κράτησαν τα παλιά σύμβολα στα κουμπιά και δεν έβαλαν αυτά από το android 5 ?????

Vagelis

Παιδιά οι τιμές στην Βραζιλία είναι πάντα πολυ υψηλότερες απ’ ότι στις υπόλοιπες αγορές. Για παράδειγμα πέρυσi το iphone 5s στοίχιζε 1.200 δολλάρια, ενώ το μικρότερο iPhone 5C ξεκινούσε από τα 880 δολάρια. Η αιτία, φυσικά, δεν είναι άλλη από τους υψηλούς δασμούς και φόρους.

https://www.businessinsider.com/apple-iphones-in-brazil-cost-1200-2014-2

vagelis

Παιδιά οι τιμές στην Βραζιλία είναι πάντα πολύ υψηλότερες απ’ ότι στις υπόλοιπες αγορές. Για παράδειγμα πέρυσι το iphone 5s στοίχιζε 1.200 δολάρια, ενώ το μικρότερο iPhone 5C ξεκινούσε από τα 880 δολάρια. Η αιτία, φυσικά, δεν είναι άλλη από τους υψηλούς δασμούς και φόρους.

https://www.businessinsider.com/apple-iphones-in-brazil-cost-1200-2014-2

min

Κορυφαία specs αλλά αδιάφορη και χωρίς έμπνευση εμφάνιση. Δεν μπορούσε η motoro-lenovo να σχεδιάσει κάτι καλύτερο; πάντα η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο σε ένα κινητό

GiorgosM

Κινηταρα, οπτικά μου αρέσει πολύ από τις φώτο, επεξεργαστής δεν το συζητάμε κορυφή!Ένα πραγματικό εργαλείο που σε συνοδεύει παντού, όχι μόνο για γκλαμουριες και λουσατα σαλόνια,γεμάτο τεχνολογία αιχμής.

Loki

@ Giannis Charp

Η ισοτιμία που έβγαλες σαφώς και δεν ισχύει αφού δεν μιλάμε για απλή μετατροπή συναλλάγματος αλλά για εμπορία προϊόντος.
Με το ίδιο σκεπτικό ένα iPhone 6 από Αμερική κοστίζει λιανική $650=€520.
Όμως όλοι ξέρουμε ότι δεν πωλείται τόσο.
Επίσης, η Λατινική Αμερική και δη η Βραζιλία, έχει πολύ αυστηρή φορολόγηση στα εισαγόμενα προϊόντα. Άρα είναι λάθος η αρχική σου τιμή ($870, τιμή Λατινικής Αμερικής) , την οποία δέχεσαι ως μέτρο σύγκρισης/μετατροπής.
Η σωστή τιμή είναι αυτή του Droid Turbo ($599) και εφόσον έρθει Ευρώπη, θα έρθει με το γνωστό “καπέλο” οπότε σίγουρα πάνω από €600.
Σε παρόμοια τιμή με όλες τις τελευταίες high end συσκευές που κυκλοφορούν τώρα.
Τι ακριβώς σε πείραξε; Ίδιες τιμές με τον ανταγωνισμό θα έχει.
Μπορείς να περιμένεις κάνα 6μηνο βέβαια και να το πάρεις πολύ φθηνότερα.
Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να το αγοράσει.

Giannis Charp

@Loki δεν είπα ότι θα έρθει τόσο,είπα μάλλον θα έρθει τόσο και ίσως παραπάνω.Αν η ισοτιμία είναι λάθος η η εκτίμηση μου οκ πάω πάσο,έτσι κι αλλιώς δεν το είπα βασιζόμενος σε κάποια πηγή.
Το 599$ από που προκύπτει;Ρωτάω,διότι στην Αμερική μόνο για τιμές συμβολαίου διάβασα.

Loki

https://www.verizonwireless.com/smartphones/droid-turbo-red/#

Η εκτίμηση σου δεν θα είναι μακριά από την πραγματικότητα αλλά βασίστηκε σε λάθος σκεπτικό.
Αν αγοράζαμε με απλή μετατροπή ισοτιμίας του αμερικανικού δολαρίου (τιμές ΗΠΑ δηλαδή) όλοι θα ήμασταν χαρούμενοι πιστεύω. Άσχετα που και πάλι θα ήταν ένας ελληνικός μισθός. 🙂
Οπότε πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη την φορολόγηση κάθε χώρας.
Ειδικά στην Ε.Ε. όλα είναι ακριβότερα από τις ΗΠΑ.
Για να τελειώσω, αν η συσκευή ερχόταν Ευρώπη με τιμολόγηση βασισμένη στην τιμή της Λατινικής Αμερικής ($870) τότε κλαφ’τα Χαράλαμπε.

Dimitris

Μήπως ξέρει κανείς εάν έχει wireless charging? Το προηγούμενο μοντέλο νομίζω είχε

Giannis Charp

@Loki Δεν είχα δει ότι είχε βγει και full retail price στο site της Verizon.Σε καμία περίπτωση δεν πήγα να βγάλω ΑΚΡΙΒΩΣ την τιμή μόνο από την ισοτιμία και νομίζω ότι ήμουν σαφής σε αυτό.Απλά η τιμή Βραζιλίας (χωρίς συμβόλαιο) ήταν το μοναδικό δεδομένο που είχα μέχρι την στιγμή που μου έδωσες το link (thanks!).
Αν λοιπόν στην Αμερική είναι στα 599$ τότε ναι συμφωνώ ότι είναι πολύ πιθανό στη Ευρώπη να έρθει με μια τιμή ελαφρώς τσιμπημένη κοντά στο 600αρι γιατί όχι και στα 600€.
Από εκεί και πέρα εάν πάλι για μένα- έστω και με αυτή την τιμή – είναι ακριβό και για άλλους φτηνό αυτό είναι άλλο θέμα,όμως κανείς δεν μπορεί να ” αφορίζει ” τις απόψεις κανενός (γενικότερα μιλάω).
Εύχομαι παρόλα αυτά να μην δούμε ούτε για πλάκα την τιμή Βραζιλίας στην χώρα μας.

Loki

Δεν σε αφορισα βέβαια.
Απλά σου υπέδειξα ότι ήταν λάθος το σκεπτικό σου.
Όσον αφορά τις τιμές, ναι, και για μένα είναι ακριβές οι τιμές που κυκλοφορούν αλλά η σύγκριση γίνεται με τις τιμές της αγοράς οι οποίες είναι παρόμοιες σε high end συσκευές.
Οπότε μια χαρά τιμή θα έχει το Maxx. Απλά θα περιμένουμε το Πάσχα.:)

Giannis Charp

@Loki φυσικά δεν μίλησα για εσένα αλλά για το γενικότερο γεγονός που δημιουργείται σχετικά τις τιμές,όπου για κάποιους ένα προϊόν είναι ακριβό και για κάποιους φθηνό.
Το θέμα είναι αρκετά υποκειμενικό και γι αυτό πρέπει να γίνονται σεβαστές όλες οι απόψεις.Πχ αυτό που λες ότι είναι high end συσκευή κτλ δεν είναι λάθος άποψη ούτε παράλογη αλλά εξαρτάται από πια πλευρά το βλέπεις.Η δική μου πχ βάζει και την τιμή του OPO στο παιχνίδι ως high end συσκευή.Βέβαια σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν προσπαθώ να συγκρίνω το OPO με το Motorola, αλλά λίγο πολύ νομίζω ότι καταλαβαίνεις και τη δική μου λογική.
Τέλος πάντων,το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε τις επίσημες τιμές και ο καθένας θα πράξει ανάλογα τα γούστα του και τις δυνατότητες του.Το κινητό πάντως είναι φοβερό!

Loki

Μια διόρθωση αν επιτρέπεται, γιατί βλέπω ότι όλα τα τεχνολογικά σάιτ κάνετε το ίδιο λάθος και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.
Θα υπάρχει ΜΙΑ μόνο έκδοση στα 64gb.
Το αναφέρει και η πηγή σας.
Το Droid Turbo βγαίνει σε δύο εκδόσεις, 32gb και 64gb.

Doganos7

Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω αν μου στείλει το κινητο η κοπελα μου απο Αμερική θα εχω πρόβλημα εδω; Με σήμα; Με 4g ? Θα εχει ελληνικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.