Motorola Moto Maxx, διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Droid Turbo

Πριν από λίγες μέρες είδαμε να ανακοινώνεται το Motorola Droid Turbo για το αμερικάνικο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Verizon. Στη συνέχεια είδαμε τη Motorola να στέλνει προσκλήσεις για event που θα πραγματοποιήσει στις 5 Νοεμβρίου στη Βραζιλία όπου από το teaser φάνηκε ότι θα ανακοινώσει μια νέα έκδοση του Motorola Droid Turbo για την παγκόσμια αγορά.

Η συσκευή διέρρευσε με την ονομασία Motorola Moto Maxx μαζί με hands on φωτογραφίες. Απ ότι φαίνεται είναι πανομοιότυπο με το Motorola Droid Turbo, δηλαδή 5.2 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels, 2.7 GHz Snapdragon 805 επεξεργαστή, 20.7 MP κάμερα, 3GB RAM, 64 GB ενσωματωμένη μνήμη. Έχει τεράστια μπαταρία 3900 mAh με υποστήριξη Turbo Charging και τρέχει stock Android 4.4.4 KitKat.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν το Motorola Moto Maxx θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές εκτός Βραζιλίας αλλά θα μάθουμε στις 5 του μήνα.

motorola droid maxx, Motorola Moto Maxx, διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Droid Turbo

motorola droid maxx, Motorola Moto Maxx, διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Droid Turbo

motorola droid maxx, Motorola Moto Maxx, διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Droid Turbo

motorola droid maxx, Motorola Moto Maxx, διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Droid Turbo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αριστείδης

Το ” Nexus 6” που όλοι περιμέναμε… 😛

Γιωργος Παππας

Ποιος βαζει αυτο τον καιρο τετοια buttons… Τους χαλανε τα On screen?

Panagiotis GP

Το θέλω.
@Γιώργος Παπάς… εγώ. Τα προτιμώ από τα on screen.

Νίκος

Να πω και εγώ την αλήθεια, τα προτιμώ σίγουρα γιατί είναι σε άριστο σημείο και φωτίζονται ανεξάρτητα της οθόνης κάτι που μετράει πολύ για μένα !

alex

One plus 1 killer….
Φτηνιαρικο φαινεται σε κατασκευη. Αυτο το πλαστικο απο πίσω φαίνεται σα να ειναι απο κανένα no-name κινεζικο…
Ελπιζω αυτο να ειναι καποιο εκθεσιακό κομμάτι και οχι αυτό που θα κυκλοφορησει..

Γιώργος

Ας προσευχηθούμε όλοι μπας και έρθει στη Ελλάδα!!!

Goe

Best of all..!!

Βαγγέλης

@alex

Το φθηνιαρικο που λες ειναι Kevlar….. Παιδιά το κινητό σπέρνει……!!!

0legri0

@Γιωργο, το σχολιο σου περι προσευχης, κορυφαιο.

Panos7GR

@Γιώργος Παππας: Συμφωνώ! +1
Ωστόσο για να φτάσουμε να κοιτάμε τα κουμπιά, φαντάσου για τι κινητό μιλάμε. Μπήκαμε στο τρυπάκι να κοιτάμε τη λεπτομέρια στο “τέλειο”.

Πάντως ότι και να λέμε για τα specs, σαν την μπαταριάρα που έχει φτάνει για εμένα. Και αυτό να το καταλάβουν επιτέλους. Δεν θέλω κινητό υπέρλεπτο, θέλω κινητό με ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ κι ας είναι συνηθισμένο. Σάμπως το να βγάλεις πρώτος το πιο λεπτό smartphone κερδίζεις περισσότερους πελάτες.
Τεσπα συγχαρητήρια στην Motorola, μόλις έβγαλε το νεο της best-seller smartphone. Κι απ ότι διαβάζω στα ευρωπαϊκά τεχνολογικά site, η Ευρώπη τουλάχιστον θα το τιμήσει.

stamatis21

Έχω δει κ κινητά με λιγότερα σπεκς να είναι καλύτερα από τα κ καλά δυνατά κινητά.δηλ ήμαρτον τι να κάνετε τα σπεκς;αυτα χρειάζονται πραγματικα σε αυτούς που τα χρειάζεται.δηλ στην εξερεση.όλοι εσείς είσαστε στην εξερεση;για τον μέσο Έλληνα το κινητό το έχει για μουσική Facebook μηνύματα παιχνίδια.τίποτα άλλο.κ πείτε το αντιθετο να γελάσω.πάρτε ένα κινητό να κάνετε την δουλειά σας κ με λιγότερα σπεκς.δεν θα σας πει κανείς τίποτα στο καφέ όταν το βάλετε στο τραπέζι τι κινητό είναι αυτό.εσείς ρε μάγκες όλοι αγοράζετε αμάξι τηλεοράσεις κ γενικά το οτιδήποτε αναλογα τα σπεκς;τότε πρέπει νασαστε κομπλεξικοι.κ τώρα στο θεμα.σιγά μην έρθει Ελλάδα.έχει καιρό η Motorola να φέρει καλό κινητό.κ άσε δε που θα κάνει κ κανένα 700αρι.οπότε πάτε Βραζιλία η μείνετε με τις φωτο εδώ.

Ιορδάνης

Και water resistant παρακαλώ. Για να ολοκληρωθεί η ηδονή

μαρκος

lg,samsung,apple κ.α αλλες εταιριες θα καταστραφουν με αυτο το κινητο,πουλαω το moto g αμα βγει στην ελλαδα

alex

@βαγγελης
Ναι ρε Βαγγέλη και γω κεβλαρ περιμενα να δω αλλα αυτο δεν εχει καμμια σχεση οπτικά με το κεβλαρ του razr για παραδειγμα (το ειχα γι αυτο το λεω).
Ισως να φταίει η φωτό ή το συγκεκριμενο να ειναι κανενα demo. Και το ακερικανικο στις φωτογραφίες φαίνεται καλυτερο…. :/

stelios90

@μαρκος, πολύ δυσκολο..

Doganos7

Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω αν μου στείλει το κινητο η κοπελα μου απο Αμερική θα εχω πρόβλημα εδω; Με σήμα; Με 4g ? Θα εχει ελληνικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.