Motorola MOTO Q9h: Σχεδιασμένο για να έχετε τον έλεγχο

, Motorola MOTO Q9h: Σχεδιασμένο για να έχετε τον έλεγχοΤο νέο εντυπωσιακό MOTO Q9h δεν είναι απλά ένα ακόμα smartphone. Είναι ένας πλήρης υπολογιστής που χωράει στην παλάμη σου, βασισμένος στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6. Ακόμα παραπάνω, είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο τρίτης γενιάς που σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο στις καθημερινές σου ασχολίες, ένα σύμβολο δύναμης και έντονης προσωπικότητας.

Το MOTO Q9h είναι ένα smartphone επόμενης γενιάς που προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ποιότητα ήχου, την ανταλλαγή μηνυμάτων, τη δυνατότητα επεξεργασίας, το πληκτρολόγιο και την εμφάνιση.

¤ Συνδυάζει νέα κομψή σχεδίαση, με έναν διπλό επεξεργαστή HSDPA/UMTS που επιτρέπει τη λήψη στοιχείων με ευρυζωνικές ταχύτητες έως και 3.6 Mbps. Πραγματικό speed racer, αν αναλογιστούμε ότι αυτό σημαίνει πως μπορείς να λαμβάνεις τα αγαπημένα σου μουσικά κομμάτια απευθείας στο κινητό σου μέσα σε 30’’ χωρίς να χρειάζεσαι υπολογιστή, ή να έχεις άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σου ιστοσελίδες.

¤ Το νέο MOTO Q9h είναι μια πολυμηχανή ανταλλαγής μηνυμάτων. Με επιλογή ανάμεσα από 8 διαφορετικές λειτουργίες μηνυμάτων, μπορείς να εναλλάσσεσαι από το εταιρικό στο προσωπικό σου mail με δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων (instant messaging), ώστε να συνδέεστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

¤ Με πραγματική ισχύ επεξεργασίας, όπως αυτή των περισσότερων υπολογιστών σήμερα, μπορείς πλέον να αφήσεις το laptop σου στο σπίτι. Το MOTO Q9h σου επιτρέπει να φρεσκάρεις την παρουσίασή σου ακόμα και την τελευταία στιγμή.

¤ Με σύστημα αποθήκευσης microSD και με on-board flash memory 256 MB, το ΜΟΤΟ Q9h, έχει σαφές προβάδισμα σε αυτή την κατηγορία , καθώς έχεις τη δυνατότητα αποθήκευσης σχεδόν 1.000 τραγουδιών και περισσότερων από 10 ωρών βίντεο (MPEG4).

¤Το πιο έξυπνο χαρακτηριστικό της έγχρωμης οθόνης αυτού του smartphone, είναι η τεχνολογία προσαρμοζόμενης φωτεινότητας. Οι φωτοαισθητήρες στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, βοηθούν στην αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης και του πληκτρολογίου για βέλτιστη χρηστικότητα και ευκρίνεια αυξάνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η Motorola εκτός από ένα τελευταίας τεχνολογίας smartphone, με το MOTO Q9h δημιούργησε κι ένα θαυμάσιο τηλέφωνο. Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία όπως μόνο μια συσκευή QWERTY μπορεί να δώσει, διαθέτει φωτογραφική μηχανή 2.0 megapixel και βιντεοκάμερα που αιχμαλωτίζουν μέχρι και 15 frame το δευτερόλεπτο και όλα αυτά σε ένα περιτύλιγμα εργονομικό και ανυπέρβλητα κομψό, όπως μόνο η Motorola μπορεί να αποδώσει.

Με σχεδίαση κομψή, λεπτή και χωρίς συμβιβασμούς, με το MOTO Q9h έχετε την απόλυτο έλεγχο, στα χέρια σας. Κατακτήστε το!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

• Messaging: MMS, SMS, Email, IM
• Audio: AAC, AAC+, AAC+ Enhanced, AMR NB, AMR
• WB, MP3, WAV, WMA v10, WMA v9, XMF
• Video: Capture/Playback/Streaming, H.263, H.264,MPEG4, WMV v10
• Camera: 2MP with 8x digital zoom
• Memory: 128MB user available memory, 2GB MicroSD
• Connectivity: Bluetooth Class 2, USB 2.0, Microsoft
• Activesync for PC and OTA synchronization
• Form Factor: Q-Bar QWERTY/QWERTZ/AZERTY keyboard
• Band/Modes: HSDPA 3.6 Mbps
• WCDMA 2100: Quadband GSM 850/900/1800/1900,GPRS/EDGE Class 10
• Size: 89.00 cc
• Weight: 125.00 g
• Dimensions: 67.00(x) 118.00(y) 11.80(z)
• Display: 2.4” 240 x 320 TFT 65k
• Battery: 1130 mAH
• WCDMA TT/SB Time (up to): TBD
• GSM TT/SB Time (up to): 220 mins / 280 hrs
• Software Platform: Crossbow (MS 5.0) + RIM Connect; Visto;
• Opera Browser & Streaming capability
• Native support for MSFT Exchange, Windows Live! And POP3/IMAP and
optional support for third party email solution providers such as Visto, Good, Seven and Blackberry

Δείτε επίσης: HTC TyTN II, HP iPAQ 500, Blackberry 8800.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.