Motorola Moto X+1, leaked φωτογραφίες και specs

Το Motorola Moto X+1, περιμένουμε να είναι η συνέχεια του Motorola Moto X και σήμερα βλέπουμε νέες leaked φωτογραφίες της συσκευής και κάποια specs, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα δέχεται κάρτα microSD. Το Motorola Moto X+1 αναμένεται να έχει 1080p οθόνη, Snapdragon 800 SoC και RAM 2GB.

Οι νέες πληροφορίες δεν λένε για τον επεξεργαστή αλλά ότι το Moto X+1 θα είναι κάτι ανάμεσα σε DROID ULTRA και Moto X. Πολύ πιθανό δηλαδή να δούμε μεγαλύτερη οθόνη ίσως 5 ιντσών και στρογγυλεμένες γωνίες.Το Motorola Moto X+1 μοιάζει να είναι πιό λεπτό από το Moto X ενώ έχει και μεγαλύτερο ύψος.

Επίσης περμένουμε 16, 32 και 64GB εκδόσεις, αλλά ενδιαφέρον έχει ότι το 64GB Moto X+1 ίσως να πάρει και microSD

Η κάμερα περιμένουμε επίσης να βελτιωθεί, πράγμα το οποίο είναι αναμενόμενο μιας και το Motorola Moto X δέχτηκε αρκετή κριτική για την κάμερά του. Πιθανόν να το δούμε να παρουσιάζεται Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

, Motorola Moto X+1, leaked φωτογραφίες και specs

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Δηλαδή ένα nexus 5….Πρέπει να βάλει μία πολύ δελεαστική τιμή(όπως έκανε και με το moto g) για να το επιλέξει κάποιος έναντι του ανταγωνισμού…

Manos Vs

Εγώ σίγουρα θα το προτιμούσα από νεξους γιατί θα σου παρέχει υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ με την γκουγκλ όχι. Επίσης θα παίρνει κατευθείαν αναβαθμίσεις.

kwstascifi

@Manos Vs

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Τα Nexus ήταν και είναι οι συσκευές που πάντα παίρναν τα περισσότερα updates και πάντα πρώτα από τα υπόλοιπα. Επίσης ακόμα και για τα πολύ παλιότερα Nexus πάντα βγαίνουν άψογες ROMs, βλέπε Nexus S, ή Galaxy Nexus.

Το ότι η Motorola ακόμα ανήκε στην Google (και τυπικά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά), έχει κάνει τα Moto G/X να χαίρουν “υποστήριξης”.

Svigos

Αν δεν κάνω λαθος θα ειναι η πρώτη συσκευή αφότου η εταιρεία πέρασε στην Lenovo…Αντε να δουμε πως θα κινηθεί και τιμολογιακα ο κινέζος!!!

dark_master

@Manos Vs αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες? Μέχρι τώρα η υποστήριξη είναι ίδια και για τα δύο λόγω του γεγονότος ότι η Moto άνηκε στη Google.
Που το βασίζεις ότι θα παρέχει καλύτερη υποστήριξη από Nexus?

Manos Vs

Επειδη η google υποστηριζει τα νεξους για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, η μοτορολα δεν εχει πει κατι τετοιο. Αλλα ετσι και αλλιως, ουτε η οθονη ουτε το ηχειο ουτε η καμερα δεν ειναι ποιοτικα στο νεξους για να μου τραβηξουν την προσοχη, ενω το μοτορολα αν επικεντρωθει στην καμερα λιγο οπως λεγεται θα ειναι τζαμι.

geo

@Manos Vs Η Google σύμφωνα με ανακοινώσεις της, υποστηρίζει τα nexus για 18 μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Πως υποθέτεις ότι κάποια άλλη εταιρεία θα το κανει για περισσότερο διάστημα;

Panos7GR

@ManosVs: Δηλαδή λόγια του αέρα… Από την στιγμή που η Motorola δεν υπάρχει σαν εταιρία, αλλά σαν brand, τότε για τι πράγμα μιλάμε; Τα γεγονότα λένε πως τα Moto X, Moto G έπαιρναν μαζί τα updates με τα Nexus. Κι αν δεν ισχύει στείλε links να το δω… Από την στιγμή που ήταν της Google την ίδια αντιμετώπιση είχαν και τα μελλοντικά Motorola της Lenovo πάλι την ίδια (λόγω ειδικής συμφωνίας κατά την εξαγορά της).
Δεν σου επιτίθεμαι, απλά ξεκαθαρίζω τα αυτονόητα.

@nikos: Αυτός που θα πάει σε Moto X+1, θα είναι συνηδειτοποιημενος αγοραστής. Όπως ακριβώς έγινε με το Moto X, δηλαδή… Αλλά ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα μείνει Αμερική όπως το πρώτο. Καθαρόαιμο αμερικανικό smartphone έτσι οι Αμερικανοί είχαν λόγο να το πάρουν. Εγώ πάντως θα έπαιρνα άνετα το Moto X αν ερχόταν Ελλάδα! Δεν ήταν hi-end, όπως και το X+1 φαίνεται δεν είναι, απλά έχει hi-end software features, που είναι καλύτερο για εμένα! 😉

Manos Vs

Οκ παιδια απλα μια υποθεση εκανα.

Aroulis235

@Panos7gr Η μότο έχει stock android στα κινητά της οπότε λιγότερος χρόνος για το research and development..

Aroulis235

Οι ενημερώσεις είναι πιο απλές σε vanilla παρά σε custom skin για να ολοκληρώσω…

Γιαννης

Το βασικότερο για μένα είναι να έχει την always-on φωνητική αναγνώριση που είχο προκάτοχός του, αλλιως δεν αξίζει να θεωρείτε συνεχιστής του X.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Μότο Χ ηταν αυτό και ηταν αυτό που του έδινε μια ξεχωριστή θέση στην αγορά εισάγοντας μια απίστευτη καινοτομία. Αν είναι έτσι και βγει και η ελληνική υποστήριξη (όπως περιμένουμε) τοτε σίγουρα αλλάζω κινητό και άμεσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.