Motorola Moto X (2014): 1 εκ. προπαραγγελίες στην Κίνα μέσα σε λίγες μέρες

Την προηγούμενη εβδομάδα η Motorola άρχισε επισήμως να δέχεται προπαραγγελίες για το Moto X (2014) στην Κίνα. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στις 27 Ιανουαρίου και μέχρι την 1η Φεβρουαρίου είχαν φτάσει το 1 εκατ.
Είναι ξεκάθαρο πως το Moto X θα πουλήσει “σαν τρελό” στην Κίνα αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Επειδή όμως για μια προπαραγγελία στην Κίνα δε χρειάζεται να προκαταβάλεις κάποιο χρηματικό ποσό, παρά μόνο όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι από το 1 εκ. ανθρώπους που έκαναν την προπαραγγελία, κάποιοι μπορεί τελικά να αλλάξουν γνώμη στην πορεία και να μην το αγοράσουν.

Όπως και να έχει, το Moto X αναμένεται να τα πάει καλά παγκοσμίως.

Motorola Moto X κίνα 1 εκ., Motorola Moto X (2014): 1 εκ. προπαραγγελίες στην Κίνα μέσα σε λίγες μέρες

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.