Motorola Moto X, Ανεβασμένα specs για την κάμερα

Μπορεί να είμαστε κυριολεκτικά μία ανάσα από την επίσημη παρουσίαση του Motorola Moto X, αλλά οι διαρροές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά συνεχίζονται και αυτή τη φορά τα νέα είναι ευχάριστα για όσους χρησιμοποιούν τη συσκευή τους για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, μιας και οι διαρροές μιλούν για αισθητήρα 10 ΜP και βίντεο HD στα 60 fps.

Το κάθε pixel της κάμερας θα έχει διάσταση 1.4 microns, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Clear Pixel, που θα έχει ως σκοπό να λύσει τα προβλήματα που δημιουργούν οι χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Το στοιχείο του video recording είναι ένα ακόμα από τα ισχυρά χαρτιά που φέρεται να παίζει το νέο αμερικανικό κινητό, με τα 60 frames per second στα 1080p να είναι μια κορυφαία επίδοση για smartphone. Λέγεται ακόμα ότι το Moto X θα είναι εξοπλισμένο με τρία μικρόφωνα, προκειμένου να καταγράφει ήχο 3D Audio.

Άντε, να δούμε, δεν έμειναν και πολλές ημέρες, σύντομα θα δούμε τι από όλα αυτά θα ισχύει.

Motorola Moto X, Motorola Moto X, Ανεβασμένα specs για την κάμερα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Τελειο κινητο. Αν εβγαινε στα 300 θα γινοταν της τρελης αλλα μαλλον για κανα 500ευρω + το βλεπω

Πέτρος Π

Όντως το κινητό φαίνεται απίστευτο… Για ποιο λόγο να βγει στα 300 €, όταν κινητά της ίδιας κατηγορίας (Galaxy S4, HTC One κλπ) είναι στα 700 €? Με το ίδιο σκεπτικό και το Galaxy S4 έπρεπε να έχει βγει στα 300€ και το One στα 280 €…

mk

αμα ησουν διευθυντης πωλησεων στη μοτορολα, θα ειχε κλεισει χτες η εταιρια φιλε μου ! 130 ευρω κανει το vodafone smart 3…και θα κανει 300 το motoX?

j

Μην ξεχνας ομως φιλε @Πετρο Π πως η μοτορολα εχει χασει λιγη απο την εγλη της. Και σ’αυτο που λες εχεις τεραστιο αδικο γιατι υπαρχουν κινεζικα με σουπερ χαρακτηριστικα στα 300. Και καποιοι τωρα θα πειτε ειναι κινεζικο. Και το iphone κινεζικο ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

Sotiris

Παιδια τι λετε ? 2-πυρηνο και 700 ευρω ? Η δικη μου εκτιμηση ειναι 350 – 450.

Γιάννης

Φίλε j και το htc one και το galaxy s4 κινεζικά ειναι …

Φίλιππος

Μόνο που το Motorola θα είναι made in USA και όχι China αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω! Όμορφο!

Gblog_21

Αν τιμολογηθει σωστα,παιρνει αμεσα αναβαθμισεις απευθειας απο την google και δεν εχει προβληματα διαθεσιμοτητας δεν θα προλαβαινουν να ξεστοκαρουνε!Δινει ενα μηνυμα μ αυτο το κινητο η google και οι αποδεκτες ειναι πολλοι!

Nthegrpap@

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ακουστεί από την αρχη
Πριν καλά, καλά δούμε την συσκευή ότι θα είναι μια οικονομική
Συσκευή.. Όχι βέβαια 300 € αλλά γύρω στα 400 σίγουρα.
Μπορώ να τοσυγκρίνω με το Xperia SP που κοστίζει περίπου 300€?
Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό είναι η cpu
σε όλα τ’άλλα
το Moto X υπερέχει.

Dimitris

Αν το φορτώσει με SnapDragon 800 (αντε και 600) τότε θα ειναι και το επομενο μου κινητό

Gblog_21

@dimitris Μαλλον θα χασει η google εναν πελατη αλλα θα κερδισει πολλους περισσοτερους που τους ενδιαφερουν η εμπειρεια χρησης,η υποστηριξη,η φορητοτητα και το λογικο κοστος και οχι η ανουσιοι πυρηνες!Δινει το μηνυμα ποια specs χρειαζεται το λειτουργικο της,καποια στιγμη θα το καταλαβουν ολοι!Και να μην ξεχναμε οτι αυτο ειναι το πρωτο,στην ουσια,google phone.Σχεδιασμενο και υλοποιημενο απο την αρχη μεχρι το τελος απο την ιδια!

Darth

@Gblog_21 +1 android και ολες εφαρμογές του με ενα κάλο διπύρηνο (s4 pro πχ) δουλεύει άψογα……… για την ram που θέλει ομάς δεν είναι παραμύθι μπορεί το ίδιο το android να μην καταναλώνει πολλά αλλά εφαρμογές που αγγατιστας μετά τρονε με το κιλό την ram

έμενα παντος με έχει χάσει από επόμενο αγοραστή για τι 16 gb αποθηκευτικός χώρος (11 gb στην πράξη) και χωρίς κάποια επέκταση δεν μου φτάνει ούτε να φτύσω (4,9 gb φωτογραφίες video από camera έχω 3 gb 350 τραγουδάκια navigator με χάρτες Ευρώπης (1,5 gb) 1,5 gb διάφορα video

πόσο να μου μείνει κάνα 500 mb? και αν θέλω να κάνω τπ κλπ? με λίγα λόγια άκυρο και να φορούσε πανο του i7 στα 4 ghz 8 πύρινο και 16gb ραμ με 4κ οθόνη

και το cloud που προοθει η google με το ζόρι δεν το δέχομαι ούτε για αστείο

tsekboy

@Darth

Καλησπέρα. Αυτό που λές για τα 16gb είναι λίγο σχετικό. Κάτοχος nexus4, δεν έχω τελικά πρόβλημα με το χώρο. Έχοντας πρίν το iphone4 των 32gb πίστευα το ίδιο. Ναι δεν λέω, θα ήταν καλύτερο να πέρναγα ολόκληρο έναν τηλεοπτικό κύκλο μιας σειράς, αλλά και 7-8επεισόδια και να τα σβήνω μετά δεν είναι και ιδιαίτερο πρόβλημα. Τα διαθέσιμα είναι 12και κάτι, και χάρτες δεν έχω χρειαστεί (πραγματικά,χρειάζεσαι της ευρώπης μέσα στο κινητό όταν είσαι εντός Ελλάδος??) ..με φωνητική καθοδήγηση και στα google maps μια χαρά μ έχει καθοδηγήσει σε περιοχές που δεν είχα ιδέα, ούτε που έχω ψάξει να βρώ navi. Δεν είναι και τόόόσο τραγικά τα πράγματα στη ζωή με 16gb..Μην ξεχνάς οτι διαβάζουν και πιο άσχετοι απο εμάς. Φιλικά πάντα.

Darth

εσύ νόμιζες οτι θα έχεις θέμα εγώ το πέτυχα πρακτικά δλδ………. (σου είπα δλδ πέρα απο μεγάλα αρχεία ποια είναι βασικά αρχεία στο κινιτο μου τώρα) έκτος και αν με μαγικό τρόπο θα χωρέσουν στην συσκευή………… 3g σε βαθμό που λες δεν μπορώ να χρησιμοποιώ γιατί είναι πανάκριβο (αγοράζω μια φορά το μήνα 60 mb ίσα ίσα μου φτάνουν) τώρα έχω oppo find 5 32 gb (28 διαθέσιμα) την midnight εκδοση (λογικα ξερεις το κινιτο) έχω όσα αρχεία προανέφερα (δλδ τα κύρια μου αρχεία) που περίπου 12 gb ποιανούν έχω περίπου 10 11 επεισόδια από σειρές (περίπου 12 gb με 1,1 gb το κάθε επεισόδιο) έχω δύο παιχνιδια (παιζει ο μικρός ανιψιός μου) κάτι asphalt κλπ (3 gb μαζί ο φάκελος τους) + κατι caches ίσα ίσα έχω κάνα 800 mb ελεύθερα και περιορίζομε αρκετά δλδ με 13 14 gb που θα τα βάλω όλα αυτά……….. δεν είπα αόριστα πράγματα πρακτικά ανέφερα τι εχω…….. και έχω απορία που να τα βόλο (μιν πει καμία προστιχια κανείς :p ) και που λες για άσχετους έχεις δει πόσες φωτογραφίες και ποσά video τραβάνε γκόμενες στο κινιτο? εχω δει κάτι 10 gb κάτι 12 gb μου πέσανε μάτια έξω (ένιωσα ταπεινούς) (να μιν… Συνέχεια »

Νικος

Είχα το motorola razr και ένα θα σας πω…μακρυά από Motorola. Απίστευτα κολλήματα,σε σημείο που ήθελες να το πετάξεις στο πάτωμα.

Wolf

Πλάκα μας κάνετε μερικοί…?! Μόλις κοίταξα πόση χωρητικότητα πιάνει μόνο ο φάκελος “videos” και λέει 25,6 gb….! Να πω επίσης ότι έχω την άπειρη μουσική και παιχνίδια όπως το bladeslinger δηλαδή 700 mb το λιγότερο το καθένα…!! Μεγάλο μειονέκτημα άμα δεν δέχεται κάρτες Micro sd και σίγουρα δεν θα το προτιμήσουν τύποι σαν και εμένα…!! Νίκο το ότι σου κολλούσε το RAZR δεν πάει να πει κάτι…! Το Android έχει κάποια κουσούρια όπως το να κολλάει μετά από μια αναβάθμιση…! Πιθανώς να είχες πάθει τίποτα τέτοιο. Με μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων λύνονται όλα..!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τα κινητα δεν ειναι λαπτοπ για να εχεις τοσα πολλα αρχεια…Smartphone ειναι οχι Smart multimedia player …παρτε φορητο σκληρο 2Τ …θα μας τρελανετε μερικοι…

Darth

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 όχι δεν είναι laptop για αυτό δεν ζήτησα 2tb για αποθήκευση και 120 ssd αλλα ζήτησα ένα σάπιο 32gb έστω

Kostas K.

@ Πετρος Π. 300 θα κάνει, γιατί έχει ανακοινώσει η Google ήδη την τιμή του μέσα από το playstore…Εδώ φυσικά δεν θα έχει τόσο αλλά…υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές…
Γ αυτούς που θέλουν παραπάνω από 16 gb θα βγει και έκδοση 32 gb (349$)..
Το κινητό μπορεί να είναι διπύρηνο αλλά με τα 18,000 περίπου στα πρώτα test στο antutu δείχνει ότι δεν αστειεύεται..Και σαν googlοφωνο που θα είναι ένα είναι σίγουρο..Η εμπειρία του χρήσης θα είναι εξαιρετική..Έχει βάλει ήδη υποψηφιότητα για το νέο μου κινητό

keysmith

το κινητό είναι σουπερ. Εχει τα σωστά χαρακτηριστικά και για 4.7 είναι αρκετά μικρό (όχι μικρό). Τις επιδώσεις σε αυτονομία και κάμερα περιμένω. Ειμαι υπέρ να υπήρχε sd αλλα θεωρώ την υπαρχουσα χωρητικότητα αρκετοί. Αυτά που λέτε καποιοι για ανεπαρκη ram/cpu δεν σας καταλαβαίνω ειλικρινά. Για ΚΙΝΗΤΑ μιλάμε όχι για PC 🙂 Ξαναλέω το 2002 στο xp pc μου με 256mb ram έτρεχα ένα κανονικό mutlitasking λειτουργικό (autocad, photoshop, 3d games, etc) και τώρα σε ΚΙΝΗΤΟ δεν σας φτάνει το gb??? Αιδώς Αργείοι 😛 (btw το πρώτο μου pc είχε 1mb ram 286@12mhz, δεν λέω να μηνούμε εκεί αλλα αμαν, θέλει και λίγο καλό προγραμματισμό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.