Motorola Moto X Force: Το ανθεκτικό κινητό έρχεται Δεκέμβριο στα 628 δολ;

O γνωστός @upleaks εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά στο Twitter με νέα από το “μέτωπο” της Motorola. Πρόκειται για το μην ανακοινωμένο Motorola Moto X Force το οποίο έχει διαρρεύσει ως Motorola Moto Bounce και λέγεται ότι θα έρθει με άθραυστη οθόνη 5.4 ιντσών ανάλυσης 440×2560 QHD.

Περιμένουμε να φορά επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB LPDDR4 και χωρητικότητα 32GB/64GB. Επιπλέον, το Motorola Moto X Force θα έχει μπαταρία 3760mAh, κάμερα 21 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποια IP πιστοποίηση για αντοχή στο νερό. Για παράδειγμα η πιστοποίηση IP X7 του Motorola Moto G, επιτρέπει στο κινητό να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερό για μισή ώρα.

Ο @upleaks επισημαίνει ότι το Motorola Moto X Force θα βγει στην αγορά Δεκέμβριο με τιμή στα 628 δολάρια. Εμείς όμως κρατάμε πάντα επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Motorola Moto X Force: Το ανθεκτικό κινητό έρχεται Δεκέμβριο στα 628 δολ;, Motorola Moto X Force: Το ανθεκτικό κινητό έρχεται Δεκέμβριο στα 628 δολ;

Motorola Moto X Force: Το ανθεκτικό κινητό έρχεται Δεκέμβριο στα 628 δολ;, Motorola Moto X Force: Το ανθεκτικό κινητό έρχεται Δεκέμβριο στα 628 δολ;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φανιος

Πολλα τα λεφτα η μονο εγω το πιστευω να πεις οτι ειναι και κανα ποιο καλο να πω νταξ

Teo

Ιστε σιγουροι 440*2560; Μηπως 1440*2560; Οπως και να εχει η συσκευει με αφηνει αδιαφορο κυριως λογο μπαταριας

Ekimolaos

@Teo
3760mAh στις 5.4″ δεν σου φτάνουν;;;;;; Μα αυτά είναι τα ατού του υποτίθεται. Η άθραυστη οθόνη και η τεράστια μπαταρία. Γιατί για 5.4″ είναι όντως τεράστια, πολύ μεγαλύτερη των moto X Style και note5 που είναι και μεγαλύτερα (5.7″)! Γι’αυτό είναι και άσχημο εμφανισιακά, γιατί πουλάει αυτά τα 2 χαρακτηριστικά.

Εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα, γιατί προσέχω τα κινητά μου έτσι κι αλλιώς, άρα δεν χρειάζεται να πληρώσω παραπάνω γι’αυτήν την οθόνη. Δεν χρειάζομαι τόσο μεγάλη μπαταρία και επίσης δεν μ’αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Αλλά γι’αυτούς που θέλουν μεγάλη μπαταρία και ανθεκτικό κινητό, τότε είναι φοβερό deal (αν όντως είναι άθραυστη η οθόνη, γιατί αν έστω κάνει και μια ρωγμή, τότε είναι φιάσκο. Όταν λες την λέξη “άθραυστο”, τότε πρέπει να σημαίνει πως και 500 φορές να σου πέσει στο τσιμέντο δεν θα πάθει τίποτα. Αλλιώς πες “πολύ ανθεκτικό”, όχι “άθραυστο”.).

Teo

@Ekimolaos ειχα διαβασει καπου οτι εχει 2760 και οχι 3760 και με μπερδεψε

Nick

Τι λε ρε που μαγκεψε ο κ@λ@ς σας εκει στην moto και θελετε και 630 euros θα φατε γερο μαυρο σαν κατι ημιτασιον κορεατες της apple που αφαιρεσαν και τις καρτες sd…

Vai

Eskimilaos@ Τα 2.760mAh σε συσκευη 5,5 σχεδον ιντσων ειναι λιγα ειδικα σε ενα λειτουργικο που δουλευουν στο παρασκηνιο ενα σωρο υπηρεσιες και η φιλοσοφια του ειναι τετοια που θα την καταπινει στο αψε σβησε!

Θεωρω οτι επρεπε να εχει τουλαχιστον 3.000mAh.

Vai

Συγγνωμη λαθος! Τελικα εχει παραπανω απο 3.000, οποτε ναι, εχει μπαταριαρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.