Motorola Moto X, Επίσημη παρουσίαση

Το πρώτο πλήρως συναρμολογημένο στις ΗΠΑ κινητό της Motorola είναι πλέον εδώ, καθώς η αγωνία και οι φήμες τελείωσαν με την επίσημη παρουσίαση του Moto X. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες, είναι τεχνολογίας AMOLED, ενώ η κάμερα είναι 10 MPixels και υποστηρίζει τη λήψη βίντεο σε 60 frames per second.

Ουσιαστικά η πλειοψηφία της φημολογίας που είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες φαίνεται να επιβεβαιώνεται, αν κοιτάξει κανείς αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Android συσκευής. Ένα από τα στοιχεία που αξίζει να σημειωθούν είναι ότι η Motorola δίνει τη δυνατότητα της προσωποποίησης της συσκευής από τον καταναλωτή με πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Motorola Moto X
Λειτουργικό σύστημα: 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro (MSM8960) 1.7 GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.7 ίντσες, AMOLED, 1280×720 pixel, 312 ppi
Κάμερα: 10 Megapixel, HDR video + photo, Full HD video 1920×1080 pixels/ 60 fps video, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16/ 32 GB
Κάρτες μνήμης: ?
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2200 mAh
Διαστάσεις: 129.3×65.3×10.4 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

Motorola Moto X, Motorola Moto X, Επίσημη παρουσίαση

Motorola Moto X, Motorola Moto X, Επίσημη παρουσίαση

Motorola Moto X, Motorola Moto X, Επίσημη παρουσίαση

Motorola Moto X, Motorola Moto X, Επίσημη παρουσίαση

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Μπράβο ΜΟΤΟ!

gg3

Σιγα μην εχει κάρτα μνήμης: microSD

Darth

οχ……. τι είδαν τα μάτια μου………. 250$ 32 gb έκδοση……. με διετής συμβόλαιο………… δλδ όσο iphone με λίγα λόγια κάνα 650$ θα είναι σκέτο συσκευή …………… και αν έρθει Ευρώπη κάνα 700 ευρώ θα χτυπήσει………

με λίγα λόγια πουλάνε ένα Mid range smartphone σε high end τιμή……….

Κωστας

Darth εε μπεσα ρε φιλε εχω δει κομμεντ σου και ολο την λες την μια οτι δεν εχει καμερα(καλη) την αλλη οτι δεν εχει καρτα μνημης αν ειναι δυνατον ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟ OPPO FIND ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ..

Nikiforos Nikolaos

Παρα πολυ δυνατα spec και αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι οι διαστασεις σε υψος και πλατος για 4,7 ιντσες…Μετα απο ενα σημειο σταματας να κοιτας ολο gb και ghz…θελεις αυτο που κρατας να μην αντικαθιστα την ρακετα στην παραλια…και το παχος αν ισχυουν κατι φωτογραφιες που εχω δει θαειναι 10,4 χιλ στο μεγιστο πανω μερος του …οσο παει προς τα κατω γινεται λεπτοτερο….δηλωνω πολυ εντυπωσιασμενος….μακαρι το επομενο htc να βγει σε αυτες τις ιντσες και σε αυτες τις διαστασεις γιατι οπως και να το κανουμε motorola δεν θα επαιρνα ποτε :)))))))…..

Darth

@Κωστας δεν έχει τιμή καλή (να έχουμε και αυτό εδώ :D)

τώρα για της φωνές σου ποιες κάνα ηρεμιστικό δεν θέλω να σε στείλω με κάνα καρδιακό γιατί νοσοκομεία πλέον έχουν γίνει όσο χρυσός

P@NOS

Ωραία συσκευή, λίγο από το πλάι μου το χάλασε αλλά ένταξη…τώρα τα specs ειναι λίγο downgrade αλλά άμα δεν κολλάει και τρέχει τα πάντα τι να τους κανεις τους 18 πυρήνες!!!
Κώστα…..ελιωσα!!!

diecast

πολυ ωραιο φαινεται αλλα δυπιρινο με 2 giga ram? τι συνδυασμος ειναι αυτος? για να δουμε

j

@Darth λες χαζομαρες το iphone5 με 18μηνο συμβολαιο των 45 ευρω το παιρνεις με 600 κατι απο 700 κατι Οι επιδοτησεις ειναι μικρες. Το κινητο θα κανει το πολυ 400 αν ισχυει αυτο που λες.

DEMETRIUS

Εντάξει φίλε!Γαμάτο!!Επιτέλους!!Να και κάτι καλό ρε φίλε..αλλα απο τα πιο ωραία είναι ότι
1)2GB Ram
2)”..ότι η Motorola δίνει τη δυνατότητα της προσωποποίησης της συσκευής από τον καταναλωτή με πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.”

nexus 4

Εξαιρετικός σχεδιασμός και υλικά. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται και από άλλους πυρήνες που κάνουν συγκεκριμένες δουλείες ο καθένας. Και οικονομία στη μπαταρία. Σε κάθε περίπτωση το προτιμώ από το εξαιρετικό s4 λόγω ομορφιάς και υλικών και όσο και ΝΑ ΤΟ κάνουμε έχουν τόσο λίγες διάφορες που εκεί θα αποφασίσεις !

nikmour

Ρε παιδιά, όταν τα λέγαμε για τα wp μας λέγατε ότι οι πυρήνες πάνω από όλα, κτλ specs, specs..
Δηλαδή θα είναι (όσο αφορά τα χαρακτηριστικά του) σαν το lumia 920 -0.2 inches.
Πάντως εμένα μου αρέσει το κινητό και όσο αφορά τα χαρακτηριστικά αν το λογισμικό είναι εντάξει δεν χρειάζεται να “μπουχτώσουμε” το κινητό με πυρήνες.

machinegun

καλη φαση τ moto x φερνει κ αρωμα απο sp αν δεν κανω λαθος!

Seba

ωραιο κινητο και ειναι ωραιο πως διαλεγεις εσυ τι χρωμα να παρεις κ.α

Tony Cool

Παιδια στο συγκεκριμενο τουλαχιστον κομματι δεν λεει χαζομαρες ο Darth.250 δολλαρια με διετες συμβολαιο ειναι ψιλοανησυχητικο.
Κατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο,ΛΑΤΡΕΨΑ τις customisation πινελιες με τα χρωματα,και διπυρηνος με 2gb ραμ ειναι εξαιρετικος συνδυασμος.Οι 4πυρηνοι ειναι αχρηστοι,ραμ θελει το android και εναν καλο διπυρηνο.Αντε,μακαρι να μπει γερα και η moto στο παιχνιδι να ανεβαινει ο ανταγωνισμος!

sofokles5

Το σασί αν δεν κάνω λάθος είναι του samsung i9250 (nexus).

Τα κουμπιά ειναι στην ίδια θέση.
το σχήμα μοιάζει τρομερά.
μπαταρια ιδια
οθόνη ποιοτικά ίδια…

kimonas

Απο το gsmarena δεν βλεπω οτι δεχεται καρτες μνημης…Καλό κινητο φαινεται κ δεν ειναι κ ακριβο τωρα για Αμερικη 250$ , μην τρελενομαστε.τωρα για πυρηνες παιδια δεν ξερω αν θα πρεπε να ειναι 4πυρηνο η οχι,ουτε προγραμματιστης ειμαι ουτε με hardware ασχολουμαι επαγγελματικα ,φαινεται να εχει μια πολυ ορεα οθονη σε compact μεγεθος και οσο απο εμφανιση… μεγαλη πρωτοπορια το customization

Darth

@kimonas 250 ΜΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (δλδ τιμή οσο του iphone 5 που χωρίς συμβόλαιο κάνει 650 δολάρια και με διετες 250 )

την τιμή του αν πότε έρθει εδώ σου αφήνω στην φαντασία σου

Dkstarlet

εγω ειχα ολα τα χρονια motorola το A1200 (το 1 smartphone πριν to iphone) το milestone kai to razr xt 910. Αυτο που ειχε παντα η motorola σε σχεση με τα αλλα ειναι η ποιοτητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα τους στα χτυπήματα, νερο, σκονες αλλα και στο χρονο. το milestone με τα απο 4 χρονια κρατα μπαταρια 1 μερα και το razr 2 μερες με κανονικη χρηση. το razr 1,5 χρονο δεν εχει κολλήσει ποτε. επισης δεν μου αρεσει που ολες οι εταιριες βγαζουν καθε 3 μηνες ενα νεο κινιτο. αν σας πω Sony Neo V θα πεις που το θυμήθηκες αυτο??? και ομως ειναι 2012 μοντελο!! 1 κινιτο καθε 2 χρονια δεν χανεις και την αξία σου!!! βλεπεις το samsung s3 περσυ 699 ευρώ σημερα 310 κλέψιμο καθαρό…

Βαγγελης

Καταπληκτικό.. Αν βγει σε φυσιολογική τιμή θα γίνει μια ωραία αναβάθμιση για το neo v μου 😉

Dkstarlet

για να μην αναφέρω οτι η Motorola ειναι κατασκευαστης τηλεφώνων και όχι τηλεοράσεων και ψυγείων..ααα βγάζουμε και τηλεφωνα….η μόνη που πήγε σε δικαστήριο με την Apple και η Apple ζήσε συγνώμη…χαχαχα..μιας και κατέχει σχεδόν όλες της πατέντες σε θέμα τηλεφωνίας… δεν αγοράστηκε τυχαία απο την Google..

αρης

Γιατί είναι δυπιρηνο ? Γιατιιιιι ?

Βαγγελης

Το κινητο ειναι της Google.. Αν το παμε οπως το κανει με τα nexus η τιμη θα ειναι πολυ καλη.. Και αμα το κανουν και χωρις συμβολαιο για να μπορουμε να το φερουμε Ελλαδα.. κομπλε 😉 ειναι σε τελειο μεγεθος πιστευω και + η διαφοροποιηση μπουχτησαμε με octa και ολο και περισσοτερους πυρηνες. Επιτελους κατι πρωτοτυπο.. Κατι μου λεει οτι το Neo V θα μεταβιβαστει στην αδερφη μου :Ρ

Βαγγελης

Σορρυ για το double post αλλα το ξεχασα.. H συσκευη δεν ειναι καθαρα 2πυρηνη… Ειναι κατα καποιον τροπο 8πυρηνη… Εχει 2 πυρηνες χαμηλης καταναλωσης (Για αφη,ηχο,οθονη,ειδοποιησειςκτλ αποκομμενα απο το υπολοιπο chip για χαμηλη καταναλωση) εχει τον S4 για τις βαριες δουλεις συν τους πυρηνες της GPU…Συνολο 8

bill1989

Dkstarlet —-> +100000…. Τα λεει πολυ σωστα!

Kostas K.

Παιδιά το κινητό δεν θα πωλείτε από το play store και δεν θα χει την τιμή χώμα των Nexus.Η τιμή του ειναι αυτή που λεει ο Darth.Αν έρθει ποτέ Ελλάδα θα χει κάνα 550-600 αρι (και λιγα λεω) για πλάκα..Ούτε είναι stock android..Και μόνο το οτι βγαίνει με 4,2,2 το αποδεικνύει αυτο. Ειναι πολυ κοντά στο stock android αλλά δεν είναι, οπότε μην ονειρεύεστε αναβαθμίσεις του στυλ Nexus.. Προσωπικά το περίμενα καιρό αλλά απογοητευτικα από την τιμή…Δεν λέω οτι δεν ειναι καλο κινητό. Ίσα ισα.. έτσι κ αλλιώς η Motorolla-Google υπόσχονται εξαιρετική εμπειρία χρήσης..Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δικαιολογειται μια τέτοια τιμή για ένα mid range κινητό όταν στην αγορά υπάρχουν πιο φθηνά κινητά με καλύτερο hardware από το Moto X. Με ποια κριτήρια? Και μην μου πείτε για την εμπειρία χρήσης γιατί υπάρχουν επίσης εξαιρετικά κινητά σε εμπειρία χρήσης και στην μισή τιμή (βλέπε Nexus 4).. Ούτε να φέρετε παράδειγμα την τιμή του Iphone γιατί μιλάμε για άλλη πλατφόρμα στην οποία το Iphone είναι μονοπώλιο. Δεν ξερω πως θα πάει στην Αμερική (έτσι κ αλλιώς φαίνεται οτι εκεί θέλει να χτυπήσει η Google) Αλλά στην Ευρώπη με αυτή την τιμή θα πάει ακλαφτο Yγ Ωραία ιδέα το customization… Συνέχεια »

George k.

Συμφωνώ απόλυτα με starlet. Κι εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος με τις συσκευές της μότο. Είχα atrix κι έχω και milestone ως δεύτερο. 2,5 ετών κινητό και δεν έχει πάθει το παραμικρό

JohnWave

Προτιμώ το δοκιμασμένο Optimus G ( True HD-IPS 768 x 1280 pixels, 4.7 inches ,318 ppi ,Corning Gorilla Glass 2, Internal memory 32 GB , 2 GB RAM , Quad-core 1.5 GHz Krait,Adreno 320 , Camera 13 MP, Video 1080p@30fps , Android OS, v4.1.2 ) στα 8.5 χιλιοστά πάχος.

Όσο για την τιμή…Το G με τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνει 330 στα σκρουτζομάγαζα και 600 στα μεγάλα καταστήματα.Το Moto X υστερεί στους πυρήνες , στο Gorilla glass 2 ( δεν το αναφέρει στο GSMarena ), στο πάχος ( μετράει περισσότερο από το ύψος ) και φαινομενικά στα MP της κάμερας.Αντίθετα υπερτερεί στη συχνότητα του επεξεργαστή, στην έκδοση του Android και πιθανόν στην ποιότητα του φακού της κάμερας.Κανονικά τα 2 αυτά τηλέφωνα θα έπρεπε να είχαν την ίδια τιμή.Όμως επειδή το Moto X είναι νεότερο και made in USA μοντέλο πιστεύω πως θα κυμανθεί στα 450 στα σκρουτζομάγαζα και στα 650 στα μεγάλα καταστήματα.Θα δούμε.

Κώστας

Σαν συσκευή είναι αρκετά καλή σαν τιμή όμως όχι .ειναι πολύ ακριβώ σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Παντως εγώ δεν το βλέπω να κυκλοφορεί Ευρώπη μια και ειναι το πρώτο τηλέφωνο της MOTOROLA Και θα επικεντρωθεί στην Αμερική για αρχή

GiannisMix

Πάρα πολύ όμορφη και καλή συσκευή! Αν είναι να το παραγγέλνει καποιος ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ σε χρωματα και συνδιασμους και να το περνει σε 4 μερες μεσα τοτε αξιζει αλλο ενα 50ευρω τουλαχιστον περισσοτερα απο τα υπολοιπα.. Ωστοσο δε μπορει να σταθει διπλα στα κινητα των 600+ γιατι του ριχνουν στα αυτια απο αποψη specs (λιγο που με νοιαζει αλλα τσπ…)
Το θεμα ειναι ενα … Η Google εχει βασεις να το υποστηριξει και να πουλησει σα τρελο… Εχει φοντα να γινει “τρανο” και “τρομερο” οπως οταν πρωτοβγηκε το iphone.. και θα γινει! να μου το θυμηθειτε!!
Εγω θα το αγοραζα με μεγαλη μου ευχαριστηση στα 400-450ευρω. διαφορετικα η επιλογη ειναι lumia για εμενα η S4

Kimonas

Πάντως αν κ είμαι κάτοχος iphone πιστευω πως πέρα απο το θέμα λειτουργικού η συσκευη είναι ίσως κ λίγο καλύτερη απο το τρέχον μοντέλο της apple αρα το λες λιγο πιο οικονομικο βαση τιμης-επιδοσεων..τωρα για το αν θα ερθει ελλάδα θα ειναι πανακριβο, ε υπαρχει κ το e-bay κ το σκρουτζ με λιγη υπομονη! Οποιος το θελει κ μπορει θα το παρει αυτο ειναι η καταληξη της υποθεσης τελικα , ας επικεντρωνομαστε σε πρωτοποριες,επιδοσεις κ εμφανηση και ας μην κανουμε τους dealers

tech21man

GSMarena. Θα πωλειται απο το play store. Η τιμη με διετες συμβολαιο παντως, ειναι ψηλα στα 200$? Καπου εκει.

tech21man

To optimus G, φιλε john wave δοκιμασμενο μεν, εφαγε σκονη σε αρκετα benchmarks απο το moto X, σημερα βγηκαν.

Τελικα, δεν μπορεις να κρινεις μονο απο τους πυρηνες. Αρχιζει και γινεται pc evolution η ιστορια. Το moto X φοραει πιο καινουριο chipset οπως το xperia SP. Και τα δυο ριχνουν σε πολλες περιπτωσεις στα αυτια σε τετραπυρηνα οπως το G, S III και 4x hd. Η GPU μετραει προφανως, η RAM μετραει και τελικα μετραει και η ποιοτητα στα περιφερειακα. Ουτε τα mpixels της καμερας ειναι ενδεικτικα, εως τωρα, τα 13 mpixel του G δεν λενε σχεδον τιποτα σε καλυτερες κινητοκαμερες με λιγοτερα mpixel…ειναι μετριο. Μετριο chipset ηχου, μετρια καμερα. Μετρια πλαστικα. Αν θελεις και amoled δεν εχει.

Εχει καλο chipset? Εχει, bang for buck, αλλα ξαφνικα το Moto X “μπορει” να του ριξει σε ολα τα παραπανω και τελικα, η συγκριση ειναι πιο περιπλοκη!!!

Darth

καινούργια

συσκευή από ότι ανακοίνωσαν θα είναι μόνο και μόνο για Αμερική για την ώρα δεν έχουν καν σχέδια να το πουλάνε εκτός συμβολαίου

kimonas

Είναι στα ίδια λεφτά με το iphone όμως εκτός από το θέμα του λειτουργικου πιστεύω ότι υπερτερεί σ’ολους τους αλλους τομείς σαν συσκευή έναντι του τωρινού μοντέλου της apple…τώρα για την τιμή μπορεί οποιος θέλει να το φέρει από έξω ή αν έχει λίγο υπομονή κάτι κλό μπορεί να πετύχει μεσω skroutz! Καλό θα είναι πάντως να επικεντρωνόμαστε σε εμφάνιση ,ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις παρά να κάνουμε τους dealers κινητών,το γεγονός είναι ότι σε όποιον αρέσει και μπορεί το αγοράζει, τρανή απόδειξη το iphone 😉

Kostas K.

Τσάμπα μιλάμε για το συγκεκριμένο κινητό..Όπως αναμενόταν το κινητό ΔΕΝ θα έρθει Ευρώπη. Απευθύνεται στην Αμερικάνικη αγορά και μονό.

Solon

Πλύ καλός συνδυασμός specs και design αλλά η έλειψη microSD είναι βασικό μειονέκτημα. Αυτό σημαίνει πως ο απαιτητικός χρήστης πάει αναγκαστικά για την ακριβή έκδοση στην Ελλάδα όπου το κόστος της ογκοχρέωσης είναι τεράστιο και αχρηστεύει το cloude storage.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!. Αυτό δεν ισχύει για τις ΗΠΑ και άλλες χώρες γιατί η Google προσφέρει με κάθε MotoX και 50Gb Google Drive storage για 2 χρόνια! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζετε το phonearena.
Τέλος θα κάνω μια πρόβλεψη για την τιμή του στην Ελλάδα με βάση την έως τώρα εμπειρία μου. 349€ για την έκδοση με τα 16gb και 399€ για την έκδοση με τα 32gb.
Σε Ελλάδα με αυτές τις τιμές θα πάει άπατο.
Η σωστή τιμή θα ήταν 299€ για το πρώτο και 349€ για το δεύτερο.

Kostas K.

@ Solon Έπειτα απο ανακοίνωση της Motorolla το κινητο ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη..Ότι προβλεψη και να κάνεις..

Solon

^Και φυσικά δεν περιμένω να κυκλοφορήσει Ευρώπη με αυτές τις δυνατότητες παραμετροποίησης. Πιστεύω όμως ότι θα βγάλουν μια international έκδοση σε 2, 3 χρώματα ως συνήθως.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ολοι το λετε midrange…γιατι? Επειδη εχει 2 πυρηνες? Τα 2gb Ram τι ειναι? 10ΜP καμερα ειναι λίγη? Το ΝΟΤΕ 2 το ΝΕΧUS 4 to S3 κτλ εχει 8ΜΡ. Ειναι κατι παραπανω απο ενα “μεσαιο” κινητο και αν ερθει εστω και με 550-600 ευρω,στην χειροτερη περιπτωση, θα ειναι πολυ φθηνοτερο των “ΗΙ-ΕΝD” κινητων των 699-750 ευρω…χαλαρώστε ολοι εσεις που θελατε κινητο τετοιο με 300-400 ευρω, αλλιως παρτε κανα Ηuawei με αυτα τα λεφτα (που ειναι και γμτ κινητα).

xxx

@tech21man

Fake ειναι, μερικα το βγαζουν καλυτερο και απο snap600 και τι ορολογια ειναι αυτη ρε φιλε, νομιζα οτι διαβαζα κοντρα 106 rallye με punto gt. Ελεος.

Και επισης το g το παιρνεις τωρα στα 325, δεν χρειαζεται να περιμενεις για να παρεις το moto x σε κατι μηνες που θα βγει η ευρωπαικη εκδοση μεχρι τοτε θα παιζει το g2 ελλαδα στα ιδια λεφτα με snap800 και adreno 330, full Hd οθονη κτλ.

Καθαρα προταση για αμερικανακια εκανε η googlemoto, το εκανε και iphone style, θα ειναι σουπερ smooth θα ειναι το πιο γρηγορο γιατι θα φοραει το καλυτερο software κτλ, η αληθεια ειναι οτι απο καπου επρεπε να κοψει, γιατι ειναι κατασκευασμενο στην αμερικη και τα αμερικανακια θελουν 8x μισθους απο κινεζους κορεατες και τον 8 πλασιο χρονο να φτιαξουν κατι και φυσικα χειροτερα (γιατι τα λεφτα δεν ειναι ικανοποιητικα).

machine gun

+1 χχχ οντως πανε να το κανοθνε στυλ iphone τ αμερικανακια

srathis georgiadhs

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Υ.Γ. Ο ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΑΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.