Motorola Moto X+1, φωτογραφίες δείχνουν 4 μπροστινούς αισθητήρες

Το Motorola Moto X+1 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο και εμφανίζεται σε leaked φωτογραφίες που δείχνουν κάποιους παράξενους αισθητήρες τοποθετημένους γύρω από την οθόνη. Επιπλέον, αναφέρεται ότι το Motorola logo στο πίσω μέρος θα είναι κουμπί συντόμευσης το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να προγραμματίζει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οι αισθητήρες συνολικά είναι 4 και μοιάζουν αρκετά με τους αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν το 3D εφέ στο Amazon Fire Phone. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθούν αυτοί οι αισθητήρες στο Moto X+1, χωρίς όμως να αποκλείουμε την χρήση τους για 3D.

Μια άλλη πιθανότητα είναι να λειτουργούν μαζί με το Moto Alert και το Motorola Moto 360 smartwatch, χωρίς να είναι ξεκάθαρη η λειτουργία τους.

Όσον αφορά στο logo-κουμπί θα είναι το power button και εκτός αυτού οι χρήστες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και για άλλες λειτουργίες όπως την κάμερα. Η συσκευή θα έχει πλαίσιο από αλουμίνιο και αποσπώμενα καπάκια τα οποία θα είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά όπως ξύλο, πλαστικό, δέρμα και denim. Τέλος ίσως υπάρξει συσκευή κατασκευασμένη από carbon fiber, δυστυχώς όμως μάλλον θα είναι αποκλειστικότητα της Verizon στην Αμερική.

Πριν από λίγες μέρες το Motorola Moto X+1 εμφανίστηκε σε βραζιλιάνικο κατάστημα με τιμή στα 505 ευρώ και το Motorola Moto G2 στα 340 ευρώ, όπως έχουμε ξαναπεί όμως οι τιμές στη Βραζιλία λόγω φορολογίας συνήθως είναι πιο πάνω από τις υπόλοιπες αγορές.

motorola moto x+1, Motorola Moto X+1, φωτογραφίες δείχνουν 4 μπροστινούς αισθητήρες

motorola moto x+1, Motorola Moto X+1, φωτογραφίες δείχνουν 4 μπροστινούς αισθητήρες

Πηγή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NICK

PPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSS…………!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανετα δινω το g2 μου και παιρνω Χ-1 με ξυλινο καπακι και ΜΟΤΟ power button!!!!!!!

Nickolas

Από μπροστά καλό είναι, από πίσω μοιάζει με το κομοδίνο μου :p

giorgos

Φλας δεν θα εχει?

Σπύρος

@giorgos Το φλας βρίσκεται στα πλάγια από το φινιστρίνι, εκατέρωθεν της κάμερας.

telnet05

Το/τα φλας ειναι μαζι με την καμερα. Αν προσεξεις, δεξια και αριστερα.

geohot

Μη λετε ο,τι να ναι τωρα. Το φλας ειναι στο logo της motorola και οποιον βγαζεις φωτογραφια θα εχει ενα M στο κουτελο. Λογω της διαφημισης που θα τους κανεις σου ‘ρχεται 100€ φθηνοτερα.

Νάσος

Sorry ρε παιδιά αλλά κάτω από το κινητό σκουλήκια είναι αυτά; χα χα χα
Γιαυτό είναι τόσο τούμπανο το κινητό από την πολύ πρωτεΐνη χαχαχαχαχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.