Motorola NeXt, Ισχυρό αλλά όχι κορυφαίο high-end

Ενισχύεται η φημολογία που θέλει το Motorola NeXt (Phone X) θα είναι ένα δυνατό μοντέλο smartphone αλλά όχι αυτό που θα προκαλέσει με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όπως συζητούσαμε αρκετά πιο παλιά. Αποτελέσματα benchmarks αποκαλύπτουν ότι θα ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHz με GPU Adreno 320, οθόνη ανάλυσης HD (4.7″) και Android 4.2.2 Jelly Bean.

Αν αυτές οι πρόσφατες πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε επιβεβαιώνονται και οι δικές μας ότι το Motorola NeXt θα κοστίζει 450 ευρώ και αναμένεται το Σεπτέμβριο…

Motorola NeXt, Motorola NeXt, Ισχυρό αλλά όχι κορυφαίο high-end

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος21

Αυτα ειναι αν αληθευει η τιμουλα, μιλαμε για μια πολυ καλη προταση.

Tzimakos

Nαι απλα εχει ηδη αργησει αν ειναι να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα..

Επισης ελπιζω ο σχεδιασμος να ειναι αυτος: https://techblog.gr/mobile/motorola-next-0129/

και οχι αυτος που φαινεται στην εικονα

Ανδρέας

Ρε παιδια αφτο εχει τα ιδια με το nexus 4. Και το επομενο google smartphone θα γινει με LG γιατι πανε με σειρα(htc,htc,samsung,samsung,lg,…..). Λογικο ειναι να το κανουν με LG το κινητο

Kostas K.

@ Ανδρέας μονο που η HTC έχει βγάλει ενα nexus το nexus one οποτε δεν ισχυει αυτό που λες. Παντως και απο την lg να βγει το νεο nexus μια χαρά θα είναι. Γενικώς δείχνει η lg φέτος να είναι στον σωστο δρόμο σε ολους τους τομείς( ποιότητα συσκευών αναβαθμισεις)
Στο θέμα μας τώρα ναι σε αυτά τα λεφτά θα ηταν καλη πρόταση της Motorola αν έβγαινε τωρα. Αν κυκλοφορησει τον Σεπτέμβρη όμως με αυτά τα λεφτά θα παίρνεις galaxy s4 και HTC one αφού θα κυκλοφορεί ηδη ο snapdragon 800. Σκεφτειτε οτι το optimus g που φοράει αυτό το chip set το βρίσκεις ηδη στα 430€ .

Panos7GR

@Kostas K.: Σωστά το είπε ο Ανδρέας. Η HTC έχει βγάλει το HTC Dream (ή Τ-Mobile G1, το πρώτο Android smartphone σε συνεργασία με την Google, https://techblog.gr/mobile/htc-g1-google-android/) και το Nexus One. Μόνο που το πρώτο δεν λεγόταν Nexus, αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν κι αυτό Googleόφωνο και μάλιστα το πρώτο απ όλα…

Kostas K.

Ναι το ξέρω Πανο απλά επίσημα δεν θεωρηθείτε Nexus συσκευή.. Μπορεί να ναι και έτσι όπως το λέει ο Ανδρέας τελικά ο καιρός θα δείξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.