Motorola: Λέει ότι Note 7 της έκλεψε το Always On display feature

Από σήμερα το Samsung Galaxy Note 7 ξεκινά να γίνεται διαθέσιμο σε αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ και αυτό δεν αφήνει τους υπόλοιπους κατασκευαστές αδιάφορους, και όταν λέμε “αδιάφορους” φυσικά δεν το εννοούμε με την θετική έννοια.

Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για την Motorola, η οποία αφήνει να εννοηθεί ότι το Samsung Galaxy Note 7 έχει δανειστεί το χαρακτηριστικό “Always On display” από τα Moto smartphones.

Σε tweet της η MotoUS έγραψε: “In what galaxy is it okay to steal competitor phones’ cool features?”, από κάτω συνοδεύεται από hashtag #TheOriginalAlwaysOnDisplay και μια εικόνα του Moto Z με το δικό της Moto Display. Προφανώς η Motorola δεν θέλει να χάσει ευκαιρία να την “πει” στη Samsung ειδκά εν όψει της επίσημης κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note 7. Να πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συσκευή που βάζει η Samsung το Always On screen (προηγήθηκαν τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge), όμως στο Note 7 το χαρακτηριστικό βελτιώθηκε σημαντικά.

Η Motorola ήταν αυτή που κυκλοφόρησε το πρώτο Android smartphone με always on οθόνη, η οποία ονομάστηκε Active Display στο Moto X του 2013. Ωστόσο, το Moto X δεν ήταν το πρώτο κινητό με την συγκεκριμένη λειτουργία, είχε προηγηθεί η Nokia με το MeeGo-based N9 το 2011 και με παλαιότερες Symbian συσκευές με AMOLED οθόνες (συμπεριλαμβανομένου και του Nokia N8). Στη συνέχεια το χαρακτηριστικό μπήκε στα Windows-based Lumia smartphones με την ονομασία Glance Screen.

moto tweet galaxy note 7, Motorola: Λέει ότι Note 7 της έκλεψε το Always On display feature

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Ας το πατενταραν… και ας σκαγανε λεφτα στη διαφημιση του κ αυτοι… Η Νοκια ομως δεν μιλαγε ποτε. Βρηκανε κ οι κινεζοι της Lenovo και καλα πατημα τωρα; Τι φαση;

VasiliS7Edge

… και είπε και αυτή να κλέψει απο την φήμη του Note 7 και να βάλει το “Motorola” σε δημοσιεύσεις του Note 7, έξυπνο.

Nick

Ε και μια ζωή έκλεβε και αντέγραψε τα iPhone αλλά αυτά τα φαν boys δεν θα αλλάξουν ποτέ είπαμε να στηρίζουμε το σπίτι μας να μην πέσει αλλά όχι σε τέτοιο τραγικό βαθμό.

Zois

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μόνο και μόνο για να δείτε τι εστι Νοκια ότι και αν πούλησε στην Microsoft σιγά μην δεν είχε κρατήσει πισινη και πιος ξέρει τι καινούργιο θα έχει ετοιμάσει τώρα τα 3 τελευταία χρόνια που ήταν αναγκαστικά εκτός λόγο της συμφωνίας που είχε υπογράψει με την Microsoft μιλάμε για εταιρεία που ήταν επί 15 χρόνια 2 και 3 χρόνια μπροστά από όλες της υπόλοιπες όσοι έχετε αμφιβολία ότι θα κάνει πάταγο πάλι περιμένετε κανένα εξάμηνο και θα δείτε.

kakal0s

Δεν πανε καλα εκει στην μοτορολα. εχει και πληκτρολογιο αφης η samsung μηπως απο καπου το πηραν και αυτο χαχα ελεος.

George

Σωστος ο zois κ ο vasilis7.η νοκια με τραστια προικα εμπειριας λειτουργησε σαν μπαμπογερος που αρνηθηκε να κινηθει γρηγορα στην εξελιξη η μαλλον στην ταση να πω σωστοτερα της τεχνολογιας,κ σιγουρα απλα τα κινεζια της lenovo ετσι απλα καρφωσαν το ονομα της motorola σε πολλα ειδησεογραφικα site που αφορουν το note.

One

H Samsung κανει μηνήσεις στη Huawei. Γιατι δεν κανει η Mororola στη Samsung?

Anakin

Φθηνές δικαιολογίες για διαφήμιση είναι αυτό άκου εκεί να πει κλεφτρονι τη Samsung

Nikolakis

Και το γυαλί που έβαλε η Μοτο.. Δεν είμαι κλεμμένο.. Χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.