Motorola Phone X, Η οθόνη του θα είναι εύκαμπτη;

Η Sony μίλησε με το Xperia Z, η HTC απάντησε με το One και η Samsung προετοιμάζει την άφιξη του Galaxy S IV. H LG θα φέρει και στην Ελλάδα το Optimus G Pro 5.5″ και μένει να τοποθετηθεί ένας ακόμα… η Motorola με το Phone X. Κάποιος που το έχει δει(!?) εκμυστηρεύτηκε στο Techblog όχι θα είναι εύκαμπτο και θα μπορεί να “διπλώσει” πάνω στο χέρι και να χρησιμοποιηθεί σαν ρολόι…

Η πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτη, σαν την μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη και μου έγινε γνωστή στους διαδρόμους της έκθεσης MWC 2013. Η ίδια πηγή μας είπε επίσης ότι οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν πριν το καλοκαίρι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αρκετά νωρίς για να κυκλοφορήσει smartphone με εύκαμπτη οθόνη.

Motorola Phone X, Motorola Phone X, Η οθόνη του θα είναι εύκαμπτη;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros κ

θα προτιμούσα να έχει τον Qualcomm Snapdragon 800,Dolby Digital Plus Surround,οθόνη 5″ IPS-LCD με ανάλυση 1080×1920 pixels με pixel density στα 468ppi. ram 4gb,μπαταρία 5000mAh.LTE,ασύρματη φόρτιση 50 μέτρων και φυσικά μνήμη 1tb.φυσικά η τιμή να μην ξεπερνά τα 350€. 🙂 🙂 🙂

Τeo

Η μόνη εταιρεία που είχε μείνει και νομίζω ότι ξεχάστηκε από πολλούς με όλα αυτά τα θηριακια που παρουσιαστηκαν ή θα παρουσιαστουν.. Αντε να δούμε τι θα δούμε. Αυτό που γίνεται βέβαια είναι προς όφελος του καταναλωτή. (αρκεί πάντα να ψωνίζουμε έξυπνα).

OLES

Motorolaρα !!!!
Πάντα με προχωρημένα υλικά κ design..

Γιώργος Κου.

Αν και δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, η Google-Motorola θα δώσει πολλά σε αυτή την συσκευή….;)
φίλε @alexandros κ στο ίδιο όνειρο ζούμε…..:p

Stergios

@alexandros κ αν δεν κάνει φραπέ δεν αξίζει…

kostas

@alexandros καλα κ λιγο παρακατο να εκανε θα το επερνα!πιστευω θα αξιζε!!!χαχχαα!!!:P

Βασίλης

Πιστεύουμε στη Motorola. Πάντα έφτιαχνε τηλέφωνα με αυτό που χρειαζόσουν, όχι με όλες τις εμπορικές σάλτσες. Λεπτά, ανθεκτικά, φορτσάτες μπαταρίες και ειδικό λογισμικο (smartactions). Ελπίζω να φτάσει στην κορυφή στα χέρια της θηριώδους google… χαχα!

Δημήτρης
Darth

@alexandros 1080×1920 pixel στης 5 ίντσες ει ναι κάπου 440 441 ppi
468 ppi έχει η οθόνη του htc one γιατί είναι μικρότερη (4,7)

εντελώς πληροφοριακά αυτά

Panos7GR

Εγώ γιατί πιστεύω ότι αυτός που ήταν η πηγή της φήμης που κυκλοφορούσε στο MWC και στο είπαν σε εσένα, πρέπει να είδε πολλές φορές το συγκεκριμένο βίντεο (https://youtu.be/IX-gTobCJHs) και μπερδεύτηκε;;; 😛

Μακάρι να δούμε ένα τόσο “τρελό” smartphone, και με τούμπανο χαρακτηριστικά!!!! Ωστόσο κι εγώ πιστεύω πως ακόμα πρόκειται για ένα όνειρο. Είναι πολύ αγουρη η αγορά για μία τέτοια κίνηση και η τεχνολογία που θα κρύβεται από πίσω είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Σίγουρα σε μερικά χρονάκια θα δούμε εύκαμπτες οθόνες σε smartphones, αλλά πρώτα θα περάσουμε μια περίοδο με συσκευές τύπου Samsung Youm που είδαμε στην CES. Πιστεύω πως τέτοιου είδους συσκευές θα είναι ο προάγγελος των εύκαμπτων οθονών – smartphones και όταν τις δούμε σε παραγωγή θα μπορούμε να πούμε πως είμαστε κοντά σε αυτήν την εποχή. Προς το παρόν απλά θα ονειρευόμαστε εμείς οι gadgetακιδες!

Υ.Γ.: Πλάκα πλάκα Motorola δεν βλέπουμε πια καθόλου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα με το σταγονόμετρο. Γιατί δεν ήρθε η εκπληκτική νέα σειρά RAZR;;; Και τα 4 τους είναι ποιοτικά και για όλες του τύπου τσέπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.