Motorola COO: οι μέρες των $600-$700 smartphones είναι μετρημένες

Σήμερα υπάρχουν εταιρείες που βγάζουν high-end ναυαρχίδες οι οποίες αγγίζουν ακόμη και τα 1000 δολάρια. H Motorola σίγουρα δεν βρίσκεται στη λίστα αυτή, καθώς πρόσφατα ανανέωσε τη συλλογή της με τα νέα Motorola Moto G, Motorola Moto X και το πρώτο της smartwatch Motorola Moto 360.

Η Motorola μοιάζει αρκετά αισιόδοξη για τις νέες συσκευές της ότι θα τα πάνε καλά σε μια αγορά που έχουν να συναγωνιστούν smartphones όπως iPhone 6 και Samsung Galaxy Note 4.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Rick Osterloh ανέφερε ότι οι εκτιμήσεις του είναι πως τα top-end smartphones δεν θα συνεχίσουν να τα πηγαίνουν καλά στο μέλλον καθώς ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι δεν χρειάζεται να πληρώσεις πολλά χρήματα, συγκεκριμένα ανέφερε “I think the days of the $600-$700 smartphone are numbered. People are realizing they don’t need to pay that much money”.

Ο λόγος είναι ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές, επώνυμοι ή μη αρχίζουν να προσφέρουν συσκευές με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και σε πολύ καλές τιμές. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τους Κινέζους κατασκευαστές οι οποίοι μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Όπως και να έχει ο ανταγωνισμός από τις φθηνές συσκευές προς τις ακριβές, σίγουρα μπορεί να φέρει κάποια θετικά αποτελέσματα όσον αφορά στις τιμές. Τι λέτε;

motorola about expensive smartphones, Motorola COO: οι μέρες των $600-$700 smartphones είναι μετρημένες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντινος

Εχω εδω και ενα μηνα το Oneplus one. Και πιστεψτεμε οι μερες τους ειναι οντως μετρημενες..

cghera

Οι ναυαρχίδες (βλέπε iPhone, Galaxy, LG) είναι πράγματι ακριβές. Ο ανταγωνισμός από τους Κινέζους σημαντικός, αλλά όχι αρκετός για την ώρα. Το ζήτημα είναι μπορει η Motorola να κάνει κάτι; Και είναι τόσο απλό να “πακετάρεις” ό,τι καλύτερο τεχνολογικά υπάρχει και να έχεις δίκτυο πωλήσεων, σέρβις αλλά και μία τιμή που θα σου δίνει την δυνατότητα να επιβιώσεις ως εταιρεία;
Αρκεί ένα κινητό να έχει οθόνη quad hd, οκταπύρινο επεξεργαστή, μνήμη 4GB και κάμερα 16Mpixel για να πιάσει αρκετές πωλήσεις αφού θα είναι σε “καλή” τιμή; (Να πούμε 300€;)

Tek Thanos

Όντος δεν χρειάζεται να πληρώσεις πόσα λεφτά για ένα κινητό μια και ειπάρχουν πολλές ενδιαφέρουντες προτάσεις εκεί έξω και με πολλή καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

kostas

κωσταντινε@ πες μου λιγο απο μπαταρια με βαρια χρηση πως τα παει,οπως και απο καμερα σε παρακαλω.και απο ηχο

Darth

Ουτε για αστείο……….. για πολλούς η αγορά ακριβού smartphone (Και όχι μονο) ειναι τρόπος να “αναδειχθούν” και αυτό δεν αλλαζει όσο υπάρχει ανθρωπότητα (δεν αφορά μόνο τα smaprtphone αλλά γενικός αυτή την συμπεριφορά)

ετσι κάνει μεγάλο λάθος ο κύριος (μάλλον τα πάει βάση λογικής, και λογική δεν κολλάει πάντα όσο αφορά ανθρωπότητα… ειδικά αυτούς με iq κατο από μέτριο)

gio

Ευχαριστα νεα και μακαρι να ακολουθησουν ολες οι εταιρειες αυτη τη λογικη γιατι οι κινεζοι δε κανουν αστεια .περιμενω να δω απο κοντα το moto x και αναλογα την τιμη να κινηθω

Κωνσταντινος

Κosta η μπαταρια οπως και η καμερα ειναι καταπληκτικες,ειχε ενα θεματακι με ενα update του cyamogen 11s που εκανε την μπαταρια να μην κραταει τοσο,αλλα επειδη ειμαι ενεργο μελος στα forums το ειχα δει και δεν το εκανα ακομα.Αν και νομιζω το εφτιαξαν τωρα.Οσον αφορα τον ηχο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και στα forums της εταιρειας διαβαζεις διαφορα.

apostolos

αν δεν ειχα το g2 (359ε) θα επαιρνα με κλειστα ματια το moto g (165 ε) που κανει τα ιδια πραγματα το ιδιο καλα..
και δεν θα αγχώνομαι αν θα πεσει και αν βραχει

kostas

κωνσταντινος@ δηλαδη με φουλ χρηση,ενταξει δαν μιλαω 24ωρες να το λειτουργης,την βγαζει την μερα;;

Kωνσταντινος

Σε μένα τη βγαζει και με το παραπανω αλλα full χρηση δεν κανω ποτε.Οταν κανεις παιδια θα καταλαβεις

kostas

δεν εργει κωνσταντινε, απλα σε ρωταω γιατι ειμαι αναμεσα σε meizu mx4 και αυτο

Kωνσταντινος

Κοιτα η μπαταρια ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν.Οσον αφορα το διλλημα σου,πρεπει να διαλεξεις αναμεσα απο 2gb του meizu εναντι στα 3 του ΟΡΟ,και στα 20 Mpixels to meizu εναντι στα 13 του ΟΡΟ.Στην μπροστινη δεν θυμαμαι τι παιζει για το meizu.

μαρκος

το moto g ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της motorola

mez

Ο παίκτης λέει για κινητά που κάνoυν 600-700 δολάρια, αλλά δεν λέει τίποτα για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν στην Ευρώπη (Moto X 2014: 500+ euros).

GMF80

Πήρα το νεο Moto G 183 € και πραγματικά δεν έχει και πολλά να ζηλέψει απο τα πανάκριβα high end…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.