Motorola RAZR XT910, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 ICS σε επιλεγμένες χώρες

Ξεκίνησε σταδιακά και με αργούς ρυθμούς η διάθεση της αναβάθμισης του Motorola RAZR XT910 σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Τυχεροί θα είναι κάποιοι πρώτοι κάτοχοι της συσκευής σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία ενώ σύμφωνα με την υπόσχεση της Motorola η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες χώρες τις επόμενες εβδομάδες. Να ευχηθούμε σύντομα να ξεκινήσει και στη χώρα μας γιατι πλέον έχουμε και Jelly Bean!

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις επικείμενες αναβαθμίσεις smartphones και tablets μπορείτε να παρακολουθείτε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog.

, Motorola RAZR XT910, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 ICS σε επιλεγμένες χώρες

Kudos to Marinos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

παιδια το εχει κανενας αυτο το κινητο? ειναι καλο? λεω να το αγορασω αν αξιζει

GREGO

φιλε νικο ειμαι εγω (δυστυχως) κατοχος. μετανιωσα τοτε που δεν πηρα το HTC Sensation XE.
ειχα το galaxy S1 και δεν ηθελα το S II γιατι ηταν (σχεδον) ιδιο τηλ…
περιμενω πως και πως (μολις το πουλησω) να παρω το S III.

δεν ξερω για τα HTC… δεν ειχα ποτε. αλλα…
samsung και παλι samsung…

Ιωάννης Π.

Φοβερή η τιμή προσφοράς!
εκτός θέματος: Το motorola razr maxx που λέγανε ότι θα κυκλοφορήσει κατά το Μάιο γιατί δεν ήρθε Ελλάδα?

Kostas

Και στα multirama 279

Γιώργος

Μακριά από Motorola και ZTE. ΜΌΝΟ HUAWEI,. SONY, HTC, SAMSUNG ΚΑΙ LG

Dmak

Φίλε GREGO τι ακριβώς δεν σου άρεσε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο? το σκεφτόμουν και γω να το αγόραζα σε άσπρο χρώμα αλλά βλέπω οτι σχεδόν όλοι όσοι το έχουν θέλουν να το ξεφορτωθούν. Δώσε λίγο τα φώτα σου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

nikos

επειδη το ειδα και εγω προσφορα στo media markt, με εβαλε σε σκεψεις. τι κακο εχει δηλαδη? κανονικα πρεπει να πεσει η τιμη και στο samsung galaxy s2 λιγο, αφου τεχνικα περιπου τα ιδια ειναι.

Γιάννης Χανιά

Για πείτε ρε παίδες γιατί δεν αξίζει το συγκεκριμένο τηλ?? εμφανισιακά μ αρέσει πάρα πολύ και φαίνεται καλή κατασκευή. Έλεγα να το χτυπήσω…. είμαι ανάμεσα σ αυτό και το Samsung Galaxy S2. Να περιμένω να πέσει κι άλλο η τιμή του Samsung λέτε??

ioannis

Εγω υστερα απο την νιλα που φαγαμε στην οικογενεια απο τη αγορα 3 μοτορολα το 2007 ειπαμε να μην ξαναπαρουμε motorola…πιστευω πως πολυ απλα αφου μπορεις να βρεις ενα κινητο αλλης μαρκας με ιδια specs γιατι να παρεις κατι που στο παρελθον βγηκε πατατα?

Κωστας

Καλησπέρα !
Δεν θέλω να θάψω το κινητό, απλά θα πω δυο πράγματα, από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου.
Το αγόρασα Δευτέρα πρωί, λόγω προσφοράς.
Είναι αντικειμενικά πανέμορφο κινητό, πανάλαφρο και στιβαρό.
Όμως είναι λίγο αργό, πράγμα που δεν περίμενα από τα χαρακτηριστικά του, κυρίως στις φωτογραφίες (γυρίζει πολύ αργά από landscape σε portrait και ζουμάρει με αρκετό lag). Δεν παίζει καθόλου DivX, ενώ δοκίμασα MKV αλλά δεν παίζει καθόλου ήχος, με hdmi. Γενικά σε σύγκριση με το galaxy s plus, που είχα πριν, το βρίσκω αισθητά πιο αργό (browser πιο αργός, όχι τόσο καλή λήψη 1080 video).
Σαν σχεδιασμός όμως και σαν αίσθηση δεν παίζεται. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον με τυχόν αναβάθμιση σε 4.0, που μακάρι να έρθει και Ελλάδα, μήπως καλυτερεύσει ως επίδοση. Προσωπική άποψη πάντα και το τονίζω θεωρώ τον εαυτό μου μέσο προς απλό χρήστη. Μπορεί όμως κάποιος να βάλει άλλη rom πάνω και να πετάει (εγώ δεν έχω τις γνώσεις) ή να κάνει κάποιες άλλες ρυθμίσεις και να το βελτιώσει ή γενικά οι όποιες παρατηρήσεις να αφορούν μόνο το δικό μου. Sorry για το offtopic

Sotiris

SAR EU (W/kg)
1.45 <——— 😀

Έχει σαρ καυτό άλλο ένα αρνητικό.

haris

εγώ το πήρα το Σάββατο από το mediamarkt(299 euro).είμαι ευχαριστημένος με το κινητό σε θέμα video δοκίμασα mkv 720p και μια χαρά είχα ήχο απλά το τρέχω με τον mx player kai πατάω για τον ήχο και επιλέγω άλλη κωδικοποίηση και έχει μια χαρά ήχο….το μόνο μελανό σημείο για μένα είναι το pinch to zoom στις φωτογραφίες αλλά υπάρχει λύση μέσω του play store..ναι η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό…δεν το θεωρώ τόσο αργό το κινητό και ο browser ναι μπορούσε να ήταν πιο γρήγορος αλλά εντάξει υπάρχει και ο opera…στο sar τώρα εμένα το φυλλάδιο μέσα γράφει για κεφάλι 0,58 και για σώμα 0,36…

Κωστας

@haris
Τον mx player από το store τον κατέβασες; Δωρεάν; Τον ήχο από dts ή ac3 σε τι το έκανες και έπαιξε; Ευχαριστώ. Όσο για τα παραπάνω εννοείται, ότι τα έτρεξα στις stock εφαρμογές του κινητού. Δεν δοκίμασα να κατεβάσω κάτι άλλο. Αν όμως όπως λες δουλεύουν, εννοείται, ότι θα το χαρώ το κινητάκι.

Sotiris

@haris Εαν είναι όντως στις τιμές που λές το σαρ τότε είναι μια χαρά.

haris

Ναι ειναι δωρεαν o player o τυπος ηχου ειναι ac-3 απο οτι ειδα και οταν ειμαι μεσα στο προγραμμα εχει ενα εικονιδιο στα δεξια και οταν παταω πανω μου βγαζει ττον προεπιλεγμενο ηχο και ενα αλλο επιλεγω το δευτερο και παιζει μια χαρα……το sar τοσο το λεει στο χαρτι

arisgoku

Κάτοχος του κινητού εδώ και 4 μήνες όταν είχε 500 ευρώ. Δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό. Από τα κορυφαία κινητά, ταχύτατο και πολύ στιβαρό σε σχέση με τις υπόλοιπες πλαστικούρες, αλλά το καλύτερο σημείο του είναι το σήμα του και η ποιότητα στις κλήσεις, απλά κορυφαίο. Στο ζουμ στην μαμισια εφαρμογή έχει ένα θέμα αλλά έλεος το κινητό τρέχει άντροητ μπορείς να κατεβάσεις μια άλλη εφαρμογή και τρέχει σφαίρα το ζουμ. Σε αυτή την τιμή είναι φοβερή ευκαιρία. Η μπαταρία του με μέση χρήση βγάζει ενάμιση μέρα. Το μαξ μπορείτε να το βρείτε από κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα clove πχ. (το κινητό παίζει τα πάντα όσοι έχετε κάποιο θέμα ψάξτε λίγο το play store αυτή η νοοτροπία είναι του αντροήτ μη τα περιμένετε όλα έτοιμα)

evagoras

Σαν αρχισε η αναβαθμιση του Motorola RAZR XT910 ηταν η σειρα και του samsung galaxy tab 10.1

R_BachmaN

Μια εβδομάδα με το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος(…να μην πω τα σπάει).Στην τιμή της προσφοράς δεν έχει αντίπαλο.
Πανέμορφο για τα γούστα μου και πολύ καλή κατασκευή.Πολύ καλή οθόνη και ας είναι και pentile.Γρήγορο(κάποιες εφαρμογές μαμά απλά τις αλλάζεις με άλλες του μαρκετ και δεν έχεις ζόρι,quickpic,opera κτλ).3,7 gb για εφαρμογές θα φτάσουν και για απαιτητικούς σχετικά χρήστες.Πολύ καλό σήμα και πολύ καλό ήχο σε κλήση.Led για notifications.Η ics υπάρχει και σε leaked custom για όσους ασχολούνται με πειράγματα και δεν θέλουν να περιμένουν.Μπαταρία 1 μέρα με αρκετή χρήση(νορμάλ).

Στα αρνητικά:Αδύναμο wifi,κλειδωμένος bootloader(υπάρχει υποστήριξη στο xda, αλλά όχι και τρελά πράγματα).Αργή η Motorola(ανάθεμα που την αγόρασε και η google),στις αναβαθμίσεις.Εντάξει εγώ που το πήρα τώρα ,αλλά άλλοι που περιμένουν μήνες;Ηχείο στα επίπεδα s2(όχι αρκετά δυνατό, αλλά ,με volume+,διορθώθηκε αρκετά). Το μέγεθος για μερικούς(σε μένα έκατσε τέλεια και χωράει άνετα σε τσέπη στενών τζην που φοράω με θήκη pouch- αρα για άλλους θετικό και άλλους αρνητικό).

Περι sar, άλλα λέει η moto άλλα τα site.

GREGO

παιδια εμενα παντως μου τρωει φοβερα κολληματα, κρασαρισματα και το πιο εκνευριστικο ειναι η μεγαλη δυσκολια που συναντω να συνδεθω σε WIFI δικτυα. στον ιδιο χωρο, παροντα αλλα κινητα (galaxy S1, HTC wildfire, LG) συνδεονται ευκολοτερα, ακομη και οταν συνδεθει, σερφαρει πιο αργα απο τα υπολοιπα. σε σημεια με καλο σημα 3G, ειναι ικανοποιητικο.

πολλες φορες η αρχικη οθονη, μετα απο ξεκλειδωμα κολλαει αναμεσα σε 2 οθονες. δειχνει μιση τη μια οθονη και την υπολοιπη μιση απο την επομενη. θα πρεπει να κανω restart, ή να περιμενω να ξεκολλησει.

επισης σημαντικο μειονεκτημα (για μενα) που μαλιστα ηταν και λογος που δεν πηρα i-phone, ειναι η αδυναμια βιντεο-κλησεων με συσκευες που δεν ειναι συνδεδεμενες στο ιντερνετ και δεν εχουν το ιδιο προγραμμα.
π.χ. η γυναικα μου εχει μια απλη συσκευη 3G αλλα δεν μπορουμε να κανουμε βιντεο-κληση eπειδη η συσκευη της δεν ειναι androiod.

ναι σιγουρα η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια, καλα υλικα, στοιβαρη κατασκευη, ωραιο ντιζαιν, αλλα…

σιγουρα παντως, πιστευω οτι 279 ειναι value for money

R_BachmaN

GREGO τα κολλήματα που αναφέρεις, δεν τα έχω και δεν έτυχε να τα διαβάσω πουθενά σαν γενικό πρόβλημα της συσκευής.Μιλάω για στοκ launcer μιας και ακόμη αυτόν δοκιμάζω.Στην θέση σου θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(χάνεις όλες τις εφαρμογές/μυνήματα κτλ) και αν συνέχιζε το πρόβλημα θα πήγαινα για doa/service. Φαντάζομαι πως κάποια εφαρμογή πάντως στην έχει κάνει την ζημιά.

Νεκτάριος

Παιδιά το κινητό το έχω και εγώ και είναι πραγματικά απίστευτο.
Το έχω μερικούς μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Πιστεύω πως ειδικά σε αυτή τη τιμή είναι από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

Τώρα, σχετικά με εκείνους που έχουν παράπονα για την απόδοση της συσκευής:
Η έκδοση 2.3.6 ήταν απαράδεκτη και σε UI και σε απόδοση,
από τη στιγμή που το πήρα έβαλα custom rom.

Από τον Απρίλιο φοράω ICS (που είχε διαρρεύσει) και το κινητό πάει σφαίρα.
Και κάθε νέα έκδοση (leak) που έβγαινε ήταν ακόμη καλύτερη.
Φυσικά η τελευταία-επίσημη αναβάθμιση είναι κορυφαία 🙂
Οπότε για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα προτείνω να περάσουν τo επίσημο update ICS από εδώ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747800 και σίγουρα θα δουν τεράστια διαφορά!

GREGO

οχι τοσο ευχαριστα τα νεα…
συμφωνα με την τελευταια ενημερωση (2-7-12) τελη αυγουστου αρχες σεπτεμβρη ξεκιναει στην ευρωπη… δλδ καλο οκτωβριο στο ελαντα…

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

εχουμε την συσκευη απο αρχες δεκεμβρη και θα παρει ICS μετα απο ενα χρονο !!!!
και βγηκε και το Jelly Bean !!!!!!

BRAVO MOTO…

και ολα αυτα γιατι δεν πηρα το HTC και δεν ειχα την υπομονη για το nexus… που σε κανενα μηνα… ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Jelly Bean !!!!!!!!!!!!

savvas

Έχω το κινητό κάποιες μέρες και απο την χρήση που του κάνω έχω διαπιστώσει ότι πράγματι έχει χαμηλό σήμα στο wifi και μου κάνει εντύπωση το διάστημα που λέτε ότι κρατάει η μπαταρία. Εμένα αν το φορτίσω και κάνω χρήση 3ρη με βίντεο ή σοφάρισμα έχει αδειάσει. Γενικά φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω γιατί κάνει τρελή κατανάλωση. Βέβαια αν και τέλειο ήταν εκθεσιακό γιατί δεν είχαν άλλο στα multirama και δεν ξέρω αν χάλασε η μπαταρία του. Γνωρίζει κάποιος κανένα τρόπο να την μετρήσω; για να ξέρω αν φταίει αυτό και είναι χαλασμένη ή απλα τόσο καταναλώνει

Alex_blade

Τα προβληματα με το wifi λυνονται με custom rom (κατα προτιμηση ICS)?

George

Είχα το lumia 800 αλλά δεν με καλυψε από πλευράς μπαταρίας και εφαρμογών. Το έχω εδώ και 2 μήνες και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. καλή διάρκεια μπαταρίας, πολύ καλά υλικά, συμπαθητική κάμερα και οθώνη. Το μόνο που είναι κάπως ενοχλητικό είναι η τεχνολογία pentile matrix της οθώνης που το βράδυ με μαύρο φόντο και χωρίς εξωτερικό φωτισμο παρουσιάζει κάποια μαύρα στίγματα αλλα γενικά οκ. Η τιμή των 279 ευρώ είναι πολύ καλή!!!!

Dinos Patra

Το πήρα πριν μια βδομάδα από Media Markt. Το κινητό είναι απίστευτο, από άποψη κατασκευής είναι ανώτερο απ’ το Samsung Galaxy S2. Επίσης σ’ όλα τα ξένα site που διάβαζα πριν το πάρω, λέγανε πολύ καλύτερο απ’ το Samsung εκτός από θέμα κάμερας κ οθόνης που το Samsung υπερτερεί κατα λίγο. Θα πρότεινα σε όσους ενδιαφέρονται να πάνε να το δούνε από κοντά. Το κινητό δεν είναι πατάτα κ πλέον η Motorola δεν έχει καμία σχέση με την Motorola που ξέραμε παλιά… τα τελευταία 3 χρόνια έχει ανεβεί πολύ.

Tony Cool

Παιδια η προσφορα που λεει και ο Dinos απο πανω στα 280 ευρω τα σπαει!Μιλαμε για ενα κινητο επιπεδου galaxy s2,galaxy nexus,one s,xperia s,sensation XE κλπ κλπ. Αλλα και λιγο χειροτερο αν υποθεσουμε οτι ειναι σκεφτειτε οτι τα κινητα που προανεφερα ακομα και στα ιντερνετομαγαζα εχουν συνηθως απο 400 και πανω.Αν καποιος ψαχνει για κινητο μεχρι 300 ευρω πρωι πρωι εξω απο το μαγαζι!

aaatoel

Ακόμα στο περίμενε μας έχουν… Ελπίζουμε σύντομα να ξεκινήσει το update!

Gregory

το κινητο ειναι τελειο και mαματο! Και επισης το SAR του ειναι 0,58 κεφαλι 0,36 σωμα. Το ειδα στο χαρτι που ειχε μεσα η συσκευη μου! Το multirama που λεει 1.45 ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Τρεξτε και αγοραστε το οσο προλαβαινετε! Μπορει να ειναι υποδιεστερο απο το s2 αλλα σε τετοια τιμη δεν μπορει να συγκριθει με αλλα κινητο παρομοιας αξιας! ΤΡΕΞΤΕ!!!

Dinos Patra

Tony Cool, αυτό ξέχασα να γράψω… Στα €279, το κινητό είναι πολύ μπροστά. Είχα σκοπό να το τρενάρω μέχρι οκτωβρη-νοέμβρη να μαζέψω κανά €400-450 να πάρω τέτοιο κινητό αλλά μόλις είδα αυτή την προσφορά κ διάβασα reviews σε ελληνικά κ ξένα κινητά το πήρα την ίδια μέρα κ όλας!!!

aaatoel

Το κινητό είναι όντως εντυπωσιακό. Αυτό που μας λείπει προς το παρόν είναι η καλύτερη υποστήριξη από την Moto και ελπίζουμε να αρχίσει να κάνει τα δείγματά της σύντομα με την διάθεση του ICS.

Marios

Καλησπερα παιδια.Ξερει κανενας τι γινεται με την αναβαθμιση σε ICS?Παντως το τηλ ειναι πιο καλο απο το s2 το οποιο ειχα και πουλησα για το moto κ μαλιστα πριν τη προσφορα!!(που να ξερα)Αν ξερει κατι καποιος ??

Vasilis

Καλησπέρα παίδες έχω το razr από όταν πρώτο ήρθε στην Ελλάδα το πήρα 600 κ τώρα το βλέπω με 280 τεσπα . Μια ερώτηση όταν έχω ανοιχτό το wifi κ το κρατάω κανονικα από την δεξιά μεριά του κινητού μάλλον είναι η κεραία του wifi και πέφτει το σήμα του wifi έχετε δει κάτι τέτοιο στα δικά σας? είναι θέμα η έτσι είναι η κατασκευή ?

baggelis

παιδια καλησπέρα έχουν περαση κινητά από τα χέρια μου s2 evo 3d ssensetnion xe.το κινητό είναι πολύ μπροστά δύστυχος οταν το καταλάβουν κάποιοι θα έχουν χάση πολλά ευρο στης πλαστικουρες και την χαρα να έχουν ενα κινητό που θα του γεμιζη ακομα και αν είναι μόνη.δεν χορταίνεται με τής δυνατότητες που έχει και την απίστευτη ποιότητα υλικών.ερωτηση.
θα εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση με την παρακάτω ρομ;ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΝΗ Ο ΦΗΛΟΣ;
Οπότε για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα προτείνω να περάσουν τo επίσημο update ICS από εδώ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747800 και σίγουρα θα δουν τεράστια διαφορά!

Φάνης

Πριν απο 10λεπτα μιλησα με την cellcom, η οποια ειναι υπευθυνη για την διαθεσιμοτητα του OTA update στην Ελλαδα (οπως μου ειπε το παλληκαρι που μιλησαμε στο τηλεφωνο), και μου επιβεβαιωσε οτι το update θα ειναι διαθεσιμο μεσω wifi (OTA), απο 7/8/2012, γιατι ειχαμε καποια “θεματα”. Δεν μου εξηγησε τι ακριβως εννοουσε με το “θεματα”… Οποτε, γνωμη μου, μην “πειραζετε” την συσκευη σας με RSD και flashαρισμα, μιας και μεινανε 4 μερες μονο. Υπομονη, κι αν δουμε οτι δεν ισχυει τελικα το 7/8, “βαζουμε χερακι”! 🙂

aaatoel

Άντε να δούμε! Ελπίζω να έχεις δίκιο φίλε μου!

Φάνης

Κι εγω το ευχομαι, γιατι το κινητο ειναι “κολασμενο”! Εχω ερωτευθει…. οποιος θελει, ας παρει ενα τηλεφωνο, ετσι για την επιβεβαιωση, να δουμε αν θα πουνε το ιδιο πραγμα (τηλ. Cellcom ΕΠΕ 2109902582). Εγω ρωτησα, γιατι δεν μου βγαζει το επισημο update που αναφερεται στην ελληνικη σελιδα της motorola.gr (το οποιο παρεπιπτοντως αφαιρεσανε τελικα, δεν φαινεται πια), το 6.7.2.180.33 . Και μου λεει το παλληκαρι, δεν ειναι ακομα διαθεσιμο, στις 7 Αυγουστου θα το δειτε. Και τον ρωτησα, αυτο το 6.7…. ειναι το ICS? Και μου λεει ναι. Αυτη ητανε η κουβεντα μας, γυρω στις 10:30 σημερα το πρωι.

Φάνης

Σορρυ, λαθος δικο μου! Δεν αφαιρεθηκε, απλα ειναι στην δευτερη σελιδα… https://motorola-global-gr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/86035 . Αυτο ειναι λοιπον που θα εχουμε στις 7/8, αν ειμαστε τυχεροι!

Κωστας

Στο δικό μου δε κάνει ακόμη update από 6.5.1 και είναι 13 του μήνα. Έχει κάνει κανείς επίσημο update σε android 4.0 ?

Vasilis

Ούτε σε μένα φίλε Κώστα έχει γίνει update σε 4.0.1 που είναι 14 του μήνα εγώ νομίζω ότι μέχρι τέλος Αύγουστου θα γίνει. Ευελπιστώ δηλαδή …

Κωστας

Σ ευχαριστώ Βασίλη που απάντησες ας ελπίσουμε ότι όντως θα το έχουμε μέχρι τέλος του μήνα. Γιατί κάνει κάτι βλακείες σ αυτή την εκδοσή… Όχι κάτι τρομερό αλλά ανοίγει η οθόνη στα καλά καθούμενα και μ εκνεύριζει.Για να δούμε….

Βασιλης

Τίποτα Κώστα… 🙂 παιδιά ξέρει κανείς αν έχουμε screen shot με καποιο συνδιασμο πλήκτρων??

gorgos10

παιδιά παρότι έβαλα την ics και έκανα factory reset μετά ,η μπαταρία σαν να μην μασ τα λέει καλά φαίνεται να ρουφιέται σχετικά γρήγορα έχει κανας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Μανωλης

Παιδια εγω εχω το κινητο 8 μηνες..μου εχει βγει παρα πολυ καλό!! Σαν κατασκευη ειναι απαιχτη σε σχεση με ολα τα αλλα που ειναι πλαστικούρες!! εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και εκτος αυτου η Motorola εχει και πολυ καλο service..το προτείνω ανεπιφυλακτα..

Κωστας

Μανώλη η μπαταρία με ανοιχτό wi-fi πόσο κρατάει γιατί εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον gorgos10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.