Motorola RAZR HD, Θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα;

Το Motorola RAZR HD με την πλάτη από Kevlar και την οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 1280×720 pixels με Gorilla Glass είναι πολύ πιθανό να βρει το δρόμο του και προς τα ελληνικά καταστήματα. Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί στην Αμερική και άμεσα πάει και Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Αγγλία.

Motorola RAZR HD πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Motorola RAZR HD Ελλάδα, Motorola RAZR HD, Θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mourlos

Α ρε motorola!!!! Αργήσες πάλι !!!!!

princegr

καλά εδώ ο κόσμος καίγεται (τετραπύρινα και βάλε) και η motorola …………………………….μπλα μπλα μπλα !!!!!! τώρα σκέφτηκε να βγάλει στην αγορά διπύρινο επεξεργαστή snapdragon σε υποτιθέμενη ναυαρχίδα. Καλά πάει….. προς ολοταχώς για ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

Δημήτρης

Πριν οι έξυπνοι Έλληνες βιαστούν να κρίνουν την MOtorola … Ας λάβουν υπόψη τους τα εξής

1ον) Δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπία της Motorola στην Ελλάδα
2ον) Το τηλέφωνο κυκλοφορεί στην Αμερική εδώ και 6 μήνες … Επίσης μπορεί κάποιος να το αγοράσει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μέσω Amazon.co.uk / expansys κτλ κτλ
3ον) Κρίνοντας και από το RazrI – το οποίο ΔΕΝ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα , βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η Motorola δεν έχει στα άμεσα σχέδιά της την Ελλάδα οπότε δεν νομίζω να κυκλοφορήσει επίσημα το κινητό.

AnakinSkywalker

Ξέρουμε μήπως έρθει και το Razr Maxx HD;

Ζαφειρης

Too late. Περιμενουμε το x-phone πλεον.

Νίκος

Υπάρχει στο eshop το motorola HD αλλά με 600€ δεν πάει πουθενά
με 340 περνεις το LG 4Χ…

Γιώργος Κου.

Άρα και το X Phone δεν προβλέπεται για Ελλάδα; :ο

Darth

@princegr μάλλον μερικοί δεν έχουν κατανοήσει ότι πλέον Ελλάδα είναι από τα τελευταία στην λίστα των κατασκευαστών………..(το γιατί δεν χρειάζεται να πω)
το τηλέφωνο στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό πληροφορικά………

R_BachmaN

Το απλό razr πάντως δεν θα πάρει jb στην Ελλάδα και σε αρκετές άλλες χώρες https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/standalone/country-selector/software-upgrade.
Falshaρισμα άλλης jb θα μπορέσουμε να βάλουμε αλλά χάνουμε την εγήυση χωρίς δυνατότητα επαναφορ’ας σε ics.
Με τέτοιο support δεν με βλέπω για άλλο Motorola. Αν το Χ είναι nexus, ίσως.

Cowboy

@ R_BachmaN, καλά που πρόλαβα και το ‘διωξα ουφφφφφφφ μου ‘φυγε ένα βάρος. Εννοείται ξανά μοτο με τίποτα ούτε καν το Χ, έχουν κλείσει και την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα τι περιμένεις μετά.

Tony Cool

Πολυ κριμα παντως γιατι τα τηλεφωνα της motorola απο πλευρας εμφανισης και ποιοτητας κατασκευης βρισκονται σχεδον παντα σε εξαιρετικο επιπεδο.

Periklis

Εγω το μονο αρνητικο το οποιο εχω ακουσει για τα motorola razr ειναι η φωτογραφικη μηχανη

Θεόφιλος Γ.

Παιδιά εγώ που έχω στην κατοχή μου το Razr xt910 μίλησα προ λίγων ημερών με την Motorola και μου ανεφέρε ότι το σέρβις λειτουργεί κανονικά και αλλά με σχετικά μεγάλο χρόνο επισκευής (5 εργάσιμες). τώρα για τον φίλο που λέει ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος δεν μπορώ να πω κάτι. κατεμέ μια από τις καλύτερες (και ποιο όμορφες! 😛 ) συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου και πιστεύω που έχουν κυκλοφορήσει κιόλας. (sgsii, lg 2x, sony erricson xperia arc κ.α.)

Mourlos

Το service της Motorola είναι φανταστικό κ γρήγορο!! Εχω το razr το εχω παει κ το ειχα πίσω 2 εργάσιμες.. Απλα λεω οτι το HD άργησε να έρθει στην Ελλάδα!! Έψαχνα να το φέρω απο Καναδά πριν 3 μήνες αλλα κάνεις δεν μου έλεγε με σιγουριά ότι θα δουλέψει Ελλάδα οπότε άκυρο. Τώρα εχω βάλει μπρος για xperia z πολύ καλή συσκευή κ δεν πρόκειται να το δώσω κ ας μημ πάρει jb μόλις λήξη η εγγύηση θα την περάσω εγω. Κ ναι το θεματακι με την κάμερα υπάρχει βγάζει πολυ θόρυβο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.