Motorola RAZR i, Η τιμή του στη Γαλλία είναι 399 ευρώ

Κυκλοφόρησε στη Γαλλία το Android smartphone Motorola RAZR i με επεξεργαστή Intel Atom 2GHz και οθόνη αφής 4.3 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης qHD 960×540 pixels. Το RAZR i θα διατεθεί αποκλειστικά μέσα από το δίκυτο κινητής τηλεφωνίας της SFR αλλά και σκέτη η συσκευή μέσα από επιλεγμένους retailers με προτεινόμενη τιμή τα 399 ευρώ.

Πως σας φαίνετε σε σχέση με τα 370 ευρώ (μη επιβεβαιωμένο) του Samsung Galaxy S III Mini;

Motorola RAZR i
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich (αναβαθμίσιμο σε Jelly Bean)
Επεξεργαστής: Intel Atom Z2460 2GHz μονοπύρηνος
GPU: PowerVR SGX540
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED Advanced, 960×540 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, HDR,
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 122.5×60.9×8.3 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

, Motorola RAZR i, Η τιμή του στη Γαλλία είναι 399 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Η τιμή του είναι καλή αλλά θα προτιμούσα να ήταν και λίγο πιο κάτω ας πούμε κάπου στα 370-380.

Δημήτρης

Μακράν πιο ενδιαφέρουσα πρόταση από το samsung mini III

Δημήτρη θα συμφωνήσω…

Γιώργος

https://www.skroutz.gr/s/2418002/Motorola-RAZR-i-XT890.html Γιατί ρε παιδιά στο Ελλάντα 475; έλεος πια! Είναι απαράδεκτοι! Το κινητό το έχω ψάξει και είναι πάρα πολύ καλο και γρηγορο απλα τα benchmarks δεν δειχνουν καλα αποτελεσματα γιατι δεν ειναι φτιαγμενα για τετοιους επεξεργαστες! Το κινητο ακομα και με ICS μπορει να ειναι καλυτερο στο θεμα browser ακομα και απο το iPhone 5. Ο επεξεργαστης τρεχει αφοβα ακομα και τα πιο βαρια παιχνιδια και χρησιμοποιει πολυ λιγη μπαταρια! Ενα μεγαλο μπραβο στην Intel!

keysmith

Το καλό είναι ότι έχουν κρατήσει τις διαστάσεις σχετικά μικρές (λόγο μικρής “κορνίζας” γύρω από την οθόνη). Παρά τις 4.3” οι διαστάσεις του είναι και λίγο μικρότερες από το SIII mini (πλην ύψος) που έχει 4”.

Διαστάσεις: 122.5×60.9×8.3 χλστ. Βάρος: 126 γρ

Διαστάσεις: SIII mini 121.55 x 63 x 9.85 mm, Βάρος: 111.5 g

Μπράβο Μοτο!! (αυτό κάνει το ακόμα πιο πολύ ότι το SIII mini είναι λάθος τιμολογημένο).

Φιλε Γιωργο, το εχει φερει μονο ενα καταστημα και ως αποκλειστικοτητα λογικο ειναι να ειναι τσιμπημενη η τιμη. Οταν εισαχθει απ ολους τους παροχους κανονικα αν η τιμη του ξεκιναει γυρω στα 400 ευρω(που δεν το νομιζω) στα ιντερνετικα καταστηματα θα ειναι γυρω στα 350 σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα. Εγω θα ηθελα ενα συγκριτικο μεταξυ αυτου, του huawei p1 και το sony xperia p, οπως και θα χαρω να ακουσω γνωμες δικες σας ποιο απο τα 3 πιστευετε πως αξιζει να ειναι το επομενο κινητο μου το νεο ετος

Manos Unstable
Kostas

@Μερκούριος Μπαϊράμης
Το Μότο έχει εξαιρετική ευχρηστεία και ταχύτητα αλλά πάσχει στις εφαρμογές του Android SDK λόγω Intel hardware. Κατα τ’ άλλα αξιέπαινη επιλογή και το πιο τίμιο για τα λεφτά του.

Rg

@Kostas
Παρολα αυτα το 95% των εφαρμογων του android τις παίζει οποτε δεν ειναι προβλημα!

Γιώργος

@Μερκούριος Μπαϊράμης
Έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν είχα προσέξει ότι ήταν μόνο ένα κατάστημα εγώ απλά την τιμή είδα. Ξέρουμε αν θα έρθει και επίσημα στην Ελλάδα; Κώστα έχεις καμιά πληροφορία;

Αλέξανδρος

Πάρα πολύ όμορφο κινητό! Σίγουρα σε σκέψεις για το επόμενό μου. Λίγο να πέσει η τιμή του στα 300 περίπου και θα ξεπουλήσει.

sotiris

https://www.youtube.com/watch?v=PhQ9rcnMj_I
εχει κανει πολυ καλη δουλεια η μοτορολα. εχει και πολυ ωραια οθονη και ειναι και πολυ γρηγορο!
και συμφερει και περισσοτερο απο οτι το s ΙΙΙ mini και το sony Xperia P

Αύγουστος Καπογιάννης

Πολύ κομψό κινητό!

argyriadhs

δωσε ΜΟΤΟ στον λαο σου

ktsak

Kαμια σχεση, το RAZR i ειναι πολυ μα πολυ καλυτεροι απο το SIII. Και ειναι στην ιδια σχεδον τιμη !!!!!

Γιώργος

Είδα βίντεο ταχυτητας μεταξυ galaxy s3 το (κανονικο) και razr i και υπηρχαν πολλα παιχνιδια και site και εφαρμογες που φορτωναν πιο γρηγορα στο RAZR i. Σας λεω οτι η Intel μαζι με την Motorola εχει κανει πολυ καλη δουλεια!

https://www.youtube.com/watch?v=SILUVIwiNF0
Μιλαει λιγο περιεργα αγγλικα το παλικαρι αλλα εχει καλα συγκριτικα σε browsing και multitasking αρχικα που το motorola ειναι αρκετα μπροστα, μετα σε καμερα και video, το video ειδα ελαχιστα καλυτερο του moto, τις φωτογραφιες χωρις φλας καλυτερο το σαμμυ, με φλας παλι μπροστα το μοτο. Και τελος το gaming, που το s3 εχει πολυ καλυτερα γραφικα, λογω της παλαιοτερης καρτας γραφικων του motorola. Αυτο που παρατηρησα εγω στο συγκριτικο ειναι οτι το motorola εχει πολυ καλυτερη απεικονιση του λευκου(σαν να ειναι lcd και οχι amoled) το s3 λιγο πιο ζωντανα χρωματα και το motorola να εχει αρκετα δυνατοτερο ηχο. Αν βγει γυρω στα 400 ευρω λοιπον το motorola, που δεν το νομιζω βεβαια, πιστευω πως και με την διαφορα τιμης ειναι η καλυτερη προταση. Φοβερη δουλεια απο intel

Σιγουρα για να μην γινω γραφικος, το samsung εχει καλυτερο “εξοπλισμο” και πολλα πραγματα πανω του ειναι πιο συγχρονα(εχει πολυ καλυτερη αναλυση οθονης, gps ΜΕ glonass,bluetooth 4 αντι για 2.1, καλυτερη μπροστινη καμερα, gorilla glass 2, καλυτερη καρτα γραφικων) αλλα το motorola κερδιζει σε εμπειρια χρησης οπως καταλαβα απο το συγκριτικο λογω επεξεργαστη, εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και με την edge to edge τεχνολογια κραταει τις διαστασεις του πολυ συμμαζεμενες. Αν ειχαν βαλει τα κουμπια στο νεκρο σημειο κατω απο την οθονη θα ηταν ακομα καλυτερο. Το κακο ειναι οτι μοιραζεται πολλα περιφερειακα με το προηγουμενο razr, οπως η καρτα γραφικων, η οθονη ειναι καλυτερη ομως ας ειναι ιδιων διαστασεων, αλλα παλι διατηρειται σε υψηλα για την εποχη επιπεδα. Σε συνδυασμο με την τιμη που απ οτι καταλαβαινω θα ειναι στα ιδια επιπεδα με αυτην του mini s3!!! γινεται μια πολυ δελεαστικη προταση.

mpampis

Κώστα ξέρουμε τίποτα πότε θα έρθει Ελλάδα μπορείς να επικοινωνήσεις με την μοτορολα να μάθεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.