Motorola RAZR MAXX, Έρχεται Ευρώπη το Μάιο το περιμένουμε και Ελλάδα

Το Motorola RAZR MAXX “μοιράζει πόνο” στους ανταγωνιστές του στην Αμερική με τη μπαταρία 3300 mAh και τη μεγάλη διάρκεια ζωής (17.6 ώρες ομιλίας σε δίκτυο 3G ή 16.17 ώρες αναπαραγωγής βίντεο). Σήμερα η Motorola ανακοίνωσε ότι το εργαλείο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης Ευρώπη και Μέση Ανατολή μέσα στο Μάιο. Σε επικοινωνία μας με τη Motorola Ελλάδας μαθαίνουμε ότι υπάρχει πρόθεση να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας.

Το πάχος του Motorola RAZR XT910 που κυκλοφορεί στη χώρα μας είναι 7.1 χλστ., το πάχος του Motorola RAZR MAXX είναι 8.9 χλστ. απαραίτητα πιο παχουλό για να χωρέσει η μπαταρία 3300 mAh.

, Motorola RAZR MAXX, Έρχεται Ευρώπη το Μάιο το περιμένουμε και Ελλάδα

Πηγή: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Μα το θέμα δεν είναι το πόσο μεγάλη θα είναι η μπαταρία… Το θέμα είναι ότι το Android πρέπει να “ρουφάει” λιγότερο!!! Πάντως φοβερό, βλέπω βήματα προς καλή διάρκεια ζωής 😉

Panos7GR

Δεν πειράζει να είναι και λίγο παχουλά τα κινητά… Δεν νομίζω να τα θέλει κανείς τόσο λεπτά όσο προσπαθούν να τα κάνουν, να φοβάσαι μην σου κοπεί στα δύο.
Σωστή κίνηση από την Motorola! Ξέρω πολλά άτομα που είναι γνωστοί μου που θα ψηνονταν για τέτοια αυτονομία.

rikos

αν ειναι κατω απο 450 νομιζω πως θα πουλιση

Solon

Πολύ καλή κίνηση και δεν είναι πρόβλημα το περισσότερο πάχος αλλά το μεγάλο του ύψος και πλάτος. Δυστυχώς ενώ το εν λόγο κινητό έχει οθόνη 4.3, το μέγεθός του φτάνει το αντίστοιχο των 4.7 κινητών. Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά δεν το αγόρασα.

Tony Cool

Ευχομαι να πουλησει σαν τρελο ωστε να τσουξει τις υπολοιπες εταιριες και να σοβαρευτουνε!

Νίκος

Άντε μπας και βγάλουν μπαταρίες τις προκοπής και όχι με το ζόρι να βγάζουν δυο μέρες…

Γιωργος

2 μερες ? 2 μερες βγαζω μονο αν το εχω για να το κοιταω το SGS2 !
Αν κανω πως παιζω και λιγο κανα παιχνιδι η μπαταρια κραταει καμια 20αρια ωρες. και αν παιξω λιγο παραπανω εινια λες και δουλευει, κανει το 10ωρακι του και την κανει !

enigma

Kαλά το γ@μησ#ς και ψόφησε Γιώργο….Αν το χεις σαν τηλέφωνο και μόνο περνάει τις 4 μέρες. 2 μέρες βγάζει οριακά με κλήσεις και αρκετό browsing μέσω wifi.

teo

Αντε ρε τρελααα.Το γουσταρω πολυ αυτο το κινητο,ιδιος το ΜΑΧΧ. Φερ΄το ρε ΜΟΤΟ να ξενοιασουμε απο την πριζα

Tony Cool

Enigma λατρευω το gs2 μου οπως και ο Γιωργος φανταζομαι και δεν νομιζω οτι εχουμε λογο να πουμε ψεμματα.Μαλιστα οι χρονοι που εδωσε ο Γιωργος ηταν πολυ καλοι για τη samsung,καθως εμενα με τρελο λιωσιμο δε βγαζει ουτε 6ωρο,ενω με αρκετη χρηση ουτε μερα.Το 4ημερο που ειπες μονο σαν επιστημονικη φαντασια το βλεπω.Απλα προφανως αλλο σημαινει για εμενα αρκετη χρηση και αλλο για εσενα.

ano

700 στο νερο θα εχει.
Οσο για την μπαταρια του…Τι να πουμε…
ΜΠΡΑΒΟ MOTO!!!

https://antoniskepseismou.blogspot.com/

Επιτέλους ένα κινητό με μπαταρία. Δεν με νοιάζει να αντέχει για μέρες. Με νοιάζει να αντέχει από το ξημέρωμα που θα φύγω από το σπίτι, μέχρι το ξημέρωμα που θα γυρίσω (και να το φορτίσω) ;P

vasilios

δηλαδη με δεδομενο οτι το παλιο ξυραφι εχει περιπου 280 ευρω πλεον δεν ειναι λιγο κοροιδια να πληρωσεις για την επεκταση της μπαταριασ κοντα στα 200 και ευρω παραπανω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.