Motorola RAZR Maxx, Red Carpet edition

Το λεπίδι Motorola RAZR Maxx κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική με τούμπανο μπαταρία 3300 mAh που προσφέρει δυνατότητα ομιλία έως και 22 ώρες! Για τη βραδιά τον Όσκαρ η Motorola Αμερικής ετοίμασε μια ειδική έκδοση που ονομάζει Red Carpet με το RAZR Maxx σε χρώμα κόκκινο της φωτιάς και σπέσιαλ “περιτύλιγμα!”.

Το πακέτο θα δοθεί σε υποψήφιους ηθοποιούς για Όσκαρ και παρουσιαστές τις βραδιάς.

, Motorola RAZR Maxx, Red Carpet edition

Πηγή

Kudos to Tony Cool

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

κριμα που ειναι μονο για αμερικη..Ειναι πανεμορφο και με “τερας” μπαταρια..σιγουρα θα το χτυπουσα αν ερχοταν και στο ελλαντα.

Tony Cool

Teo το θεμα ειναι να παρουν οι αλλες μεγαλες εταιριες το παραδειγμα της motorola και αφου βγαζουν που βγαζουν τα κορυφαια τους τηλεφωνα σε 15 διαφορετικες εκδοσεις το καθενα να εδιναν σε μια απο αυτες βαση στην μπαταρια.

SammyJim

πεσταααααα……αλλα πως θα πουλανε τα ντοκς και τις. πανακρηβες μπαταριες τους???μετα οι κινεζοι τους πηραξαν. που βαζουν 3-5000 μιλιαμπερ μπαταριες….

angelos

Παιδιά δεν νομίζω ότι μπορεί να το αποκτίσει ο καθένας είναι ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ όπως λέει και το άρθρο από πάνω για τα όσκαρ. Σε κάθε απονομή η εταιρίες τους δίνουν διάφορα προϊόντα.

Tony Cool

@ SammyJim
Φιλε μου το σκεφτομουνα και εγω αυτο εδω και αρκετο καιρο αλλα δε πιστευω ρε συ οτι πραγματικα βγαζουνε λεφτα απο τις extra μπαταριες και τα docks.Παρε για παραδειγμα εσενα και τους φιλους-γνωστους σου.Εγω ας πουμε τα τελευταια δεκα χρονια αντε να εχω γνωρισει ενα-δυο ατομα που να εχουν παρει extra μπαταρια,και παιζει να ητανε και μαιμου!!!Οποτε θελω να πιστευω πως σιγα σιγα θα αλλαξει το σκηνικο.Αν βγουν 2-3 μοντελα ακομα σαν το razr maxx να δεις για ποτε ολες οι εταιριες θα ‘ανακαλυψουν’ οτι τελικα μπορουν να βαζουν μεγαλυτερες μπαταριες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.