Αναβαθμίστηκε το πρώτο Motorola RAZR σε Android 4.0.4 ICS;

Πριν λίγο φίλος του Techblog με ενημέρωσε στο email του Techblog ότι το κινητό του Motorola RAZR XT910 αναβαθμίστηκε στην έκδοση Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich! Αμέσως του απάντησα ρωτώντας τον από που το έχει αγοράσει και η απάντηση ήταν από τη WIND το Δεκέμβριο του 2011! Του ζήτησα να μου στείλει φωτογραφίες και να μου πει περισσότερα μέσω Skype…

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ακόμα δεν έχει δοθεί το acceptance και δεν έχει διατεθεί η αναβάθμιση του RARZ ΧΤ910 σε Android Ice Cream Sandwich αλλά ας πάρουμε την ιστορία του Μιχάλη από την αρχή όπως αυτός μου την περιέγραψε. Σημείωση: Όσο και αν θέλω να τον πιστέψω είμαι αναγκασμένος να σας μεταφέρω την ιστορία του με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν τον γνωρίζω προσωπικά.

Εχθές Πέμπτη 3 Μαίου πήγε το κινητό του Motorola RAZR XT910 στη “Cellcom”, την εταιρεία που έχει αναλάβει το επίσημο service των κινητών Motorola στην Ελλάδα για να του κάνουν update γιατι αντιμετώπιζε κάποια θέματα με το κινητό του. Σήμερα Παρασκευή 4 Μαίου στις 17:00 πήγε και το πήρε, το ενεργοποίησε και μέσα είχε Android Gingerbread, αργότερα και καθ’ οδόν με το αυτοκίνητό του μέσω 3G του ήρθε μια ενημέρωση την οποία αποδέχτηκε χωρίς να κοιτάξει περί τίνον πρόκειται. Όταν επέστρεψε σπίτι επέλεξε να γίνει η αναβάθμιση και το κινητό έκανε επανεκκίνηση με Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που μου έστειλε ο Μιχάλης για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του.

Σε επικοινωνία μου με τη Motorola Ελλάδας δεν επιβεβαίωσαν ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης. Σε επικοινωνία μου με τη Cellcom δεν μπόρεσα να βρω άκρη γιατι τέτοια ώρα απόγευμα Παρασκευής ειχαν φύγει οι τεχνικοί. Λογικά κάτι συνέβει στο service της Cellcom…

Με όσους γνωστούς έχω επικοινωνήσει ζητώντας τους να τσεκάρουν για διαθέσιμη αναβάθμιση μου έχουν απαντήσει αρνητικά.

, Αναβαθμίστηκε το πρώτο Motorola RAZR σε Android 4.0.4 ICS;

, Αναβαθμίστηκε το πρώτο Motorola RAZR σε Android 4.0.4 ICS;

, Αναβαθμίστηκε το πρώτο Motorola RAZR σε Android 4.0.4 ICS;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπυρος

Καμια rom μηπως? αν και δεν το νομιζω..

pk

για πραγματικο το κοβω.αν ηταν custom rom θα ηταν aosp οποτε θα ξεχωριζε.δεν υπαρχει custom ics razr rom με motoblur

Max91

Τα ICS των xperia ειναι τελειως διαφορετικα… δεν μπορουμε να δημιουργησουμε φακελο στο μενου.. αλλα ουτε να αλλαξουμε το μεγεθος των widgets… η sony εχει βαλει το χερακι της και τα εχει αλλαξη πολυ…

panos

Συμπερασμα: ολα τα RAZR στην cellcom για update???????

Lambros

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι πάνω στα λεγόμενά του αναφέρεται ότι η συσκευή είναι αγορασμένη από WIND και φοράει SIM από COSMOTE.

Β Βασιλης

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα, στην εταιρία που το πήγε του βάλανε την ρομ της google και όχι της μοτορολα, έτσι έκανα και εγώ με το galaxy nexus για ναι παίρνω κατευθείαν τις αναβαθμισεις από την google άμεσα..ηθικό δίδαγμα; ξεκλειδώστε το, περαστε την επίσημη ρομ της google, και ξανακλειδωστε το, δεν χάνετε ούτε εγγύηση ούτε τπτ..

Γιώργος

Οι πιθανές εξηγήσεις είναι δύο:
Είτε έκανε κάποιο λάθος η Motorola της Ελλάδας και κυκλοφόρησε leak/διαροή του firmware σε μερικές “τυχερές” συσκευές, είτε οι τεχνικοί της Cellcom του πέρασαν σκόπιμα ή μή την ICS έκδοση που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί και οι developers της.
Εγώ που έχω το ίδιο ακριβώς κινητό, γαλλικό όμως αλλά δεν πάυει να είναι το ίδιο μοντέλο RAZR XT910 δεν έχω κανένα απολύτως update.

george

Όταν πήρε το κινητό του από την αντιπροσωπεία ήταν με gingerbread. Με έκδοση όμως διαφορετική από τα δικά μας η οποία επιτρέπει το κατέβασμα ΟΤΑ της ICS. Αυτή την έκδοση να βρίσκαμε και εμείς…
Το ωραίο είναι ότι στο xda δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει δεχθεί αναβάθμιση. Ο φίλος μας πρέπει χωρίς πλάκα να είναι ο πρώτος στον πλανήτη!

pandelis

αδερφέ κάνε ένα hands on με ics razr σου ,θα έχεις παγκόσμια αποκλειστικότητα 😀

Μιχαλης

Λεω να κανω….!!!
Θα σπασει τα κοντερ… :)))))))

Andreas99

molis anevike idisi sto gsmarena!

https://www.gsmarena.com/meizu_mx_quadcore_beats_the_samsung_galaxy_s_iii_in_benchmarks-news-4209.php

(to link dn kserw giati ine toso akiro alla ine to swsto 😛 )

pavlos

Επιτελους κυκλοφορειστε το την ψυχη μας βγαλατε ολες οι αλλες εταιριες το εβαλαν στα κιν τους. Μοτορολα και lg μια ζωη καθυστερημενοι σαν τα μυαλα σας.

pavlos

Διορθωση σαν τα μυαλα τους

poker videos

Ακόμα δεν μου έχει έρθει κάτι.. Και εγώ από Wind το πήρα..

Σπύρος

Δεν είναι ΡΟΝ γιατί η Μοτορολα έχει κλιδομενο μπουτλοαντερ,οπότε είναι κανονικό

Manolis

παιδια πηρα τωρα τηλεφωνο στην Cellcom και μου ειπαν σε λιγες ημερες θα ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση σε ics..την ψυχη μας εβγαλαν!!

tom

ρε παιδια εμενα ακομα δεν εχει βγαλει τιποτα τι να κανω?

kostas

το update θα γινει τελος αυγουστου αρχες Σεπτεμβριου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.